Eski işyerimdeki bir arkadaş karısını arşivlerde aldatmış, kimsenin de ruhu duymadı. Bi tane aptal stajer kız kendisinin tek olmadığını anlayınca karısına haber vermiş adamın, öyle duyduk.Dua edin çıksın ne olur...ama evden işe, işten eve giden bir insandi bilemiyorum
Hakime falan bırakma işi. Herkesten de her şeyi bekle. İşten eve evden işe olan biri de yanlış yapabilir.Hakim anlar mı acaba biri oldugunu
Bes kuruş para vermedi daha...Allah belasını versin hem de binbir türlü belasını versin..öğrenemedim ama Allah görmüyor mu??2 yaşında evladimin hakkı haram.olsun insallahTers psikoloji. Subaylar ne yapıyor Allah aşkına.? Zamanında astsubaylığı yedekten kazanmış biri olarak söylüyorum. Her yere emrindeki askerleri koşturuyorlar. Dünyaları rahat. Yüzde doksan biri var. Boşanmana ikna olman için evlenmeyecegim diyor. Süründür kokusu çıkar.
Daha detaylı anlatırsanız derdinizi güncelleme yaparak yardımcı olabilirimKara kuvvetlerince eşi komando olan varmi?genelde doğuda mi görev yapiyorlar
O neya öyleEsim suriyeye gitti ve gittikten 1 ay sonra boşanma davası açtı..orda mi psikolojisi bozuldu acaba diyorum..Ben memurum..bidaha beni goturemeyecek diye mi yaptı diye düşündüm..sorunumuz büyük degildi
Ay bir de çocuğunuz mu var? Bayıl Burhan. Donuna kadar al.Bes kuruş para vermedi daha...Allah belasını versin hem de binbir türlü belasını versin..öğrenemedim ama Allah görmüyor mu??2 yaşında evladimin hakkı haram.olsun insallah
Arşiv nedir ?Eski işyerimdeki bir arkadaş karısını arşivlerde aldatmış, kimsenin de ruhu duymadı. Bi tane aptal stajer kız kendisinin tek olmadığını anlayınca karısına haber vermiş adamın, öyle duyduk.
Sınıfı ne eşinizinKara kuvvetlerince eşi komando olan varmi?genelde doğuda mi görev yapiyorlar
İşi bitmiş evrakların kaldırıldığı yer.Arşiv nedir ?
Kız Allah seni. İşlemi biten evrakların dosyalarca depolandığı odalar yok mu arşiv işte o...Arşiv nedir ?
Herif de iş bitirici pislüğün tekiymişİşi bitmiş evrakların kaldırıldığı yer.
Aldatıyor ise bunu kanıtlarsa mahkeme daha çok haklar veriyor galiba.Aldatsa nolur aldatmasa nolur sonuçta evliliginizde problemler varmış ve boşanmaya karar vermiş.
Asker eşi olunca noluyor fark ne?
Fazla nafaka alırım diye düşünüyorsanız araştırın madem ama aldatmanın namaz kılmayla falan alakası yok malesef.
Sanki şey gibi algılanıyor, aldatırsa en azından neden ayrılmak istediğini anlarım veya en azından kolay unuturum gibi. Öyleyse tabiki arastirip kanıtlasın ama adam arkadan sessizce halletmiş herseyiAldatıyor ise bunu kanıtlarsa mahkeme daha çok haklar veriyor galiba.
Arşiv fantezisi heİşi bitmiş evrakların kaldırıldığı yer.
Baz Erkekler için fark etmez ki boşandıktan sonra bile isteyebilir. Tatmin olsun yeter duygun umurunda mı ?Keske bundan emin olabilsem ama soruyorum yok cevap vermiyor
Ailesiyle sorunlarımız vardı o da bir gerekçe ama halen mantigima yatmayan şeyler var çözemedim bir türlü.. aldatmis olsa son güne kadar ilişkiye girdi benle