Asker esleri

Dua edin çıksın ne olur...ama evden işe, işten eve giden bir insandi bilemiyorum
Eski işyerimdeki bir arkadaş karısını arşivlerde aldatmış, kimsenin de ruhu duymadı. Bi tane aptal stajer kız kendisinin tek olmadığını anlayınca karısına haber vermiş adamın, öyle duyduk.

Bes kuruş para vermedi daha...Allah belasını versin hem de binbir türlü belasını versin..öğrenemedim ama Allah görmüyor mu??2 yaşında evladimin hakkı haram.olsun insallah

Bes kuruş para vermedi daha...Allah belasını versin hem de binbir türlü belasını versin..öğrenemedim ama Allah görmüyor mu??2 yaşında evladimin hakkı haram.olsun insallah
Ay bir de çocuğunuz mu var? Bayıl Burhan. Donuna kadar al.

Kızkardeşim bulmuştu bir astsubay kendi hemşirelik okuyor peşine takıldı gitti 1 buçuk senedir bir sürü şey yaşadık çocuk suriye görevine pençe kilite gitti öyle değişti ki ayrıl dedik dinlemedi şimdi sözleneceğiz diye baskı yapıyorlar babam atanmadan bizim kız eline mesleğini almadan vermem asla diyor
Askerlerin psikolojisi genelde çok bozuk oluyor

Aldatsa nolur aldatmasa nolur sonuçta evliliginizde problemler varmış ve boşanmaya karar vermiş.
Asker eşi olunca noluyor fark ne?
Fazla nafaka alırım diye düşünüyorsanız araştırın madem ama aldatmanın namaz kılmayla falan alakası yok malesef.

Abonelikleri bile iptal etmiş. Planlamış o boşanmayı. Son ana kadar da sinsice beklemiş. Ayrıl bacım neyi çekişmeli götürcen yıllarca. Seni istemeyen insanla niye yıllar boyu bağlı kalasın ki. Çocuklarının babası, ömür boyu yüz yüze bakacaksınız bir şekilde, kötü olmaya gerek yok. Boşan o da ne istiyorsa yapsın. Evlendiğini duyarsın en kısa zamanda.

Aldatıyor ise bunu kanıtlarsa mahkeme daha çok haklar veriyor galiba.

Baz Erkekler için fark etmez ki boşandıktan sonra bile isteyebilir. Tatmin olsun yeter duygun umurunda mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…