Asker esleri

Tamamen sebepler onlar da değil.. soğuktu evde ve ayrıca yatakları ayirdi..surekli içimde şüphe vsrdi..Ben şuan aldatılmış olma ihtimalimi araştırıyorum..yalanlarından yola çıkarak ona göre subay arkadaşlarıma söyleyecek takip ettirecem

Aldattiysa hiçbir hak alamıyor mallardan

Piyade ama komando olarak gitti suriyeye
Komandolar zaten evlerinde kalamiyorlar pek doğuda olsa batıda olsa gorevlendiriliyorlar bunu gayet iyi biliyor olmanız lazım kaç yıldır evlisiniz sonuçta.. Asker eşi olarak söylüyorum aldatmışta olabilir yada kavgalardan bıkmış sizden kurtulmak istiyordur...

3 senedir evliyim 20 ay yanımda durdu ve tayini cikti memurum yine onla gidemedim.. kavga yoktu sadcee aikesi evimizi arabamızı herseyimizi istiyordu eşim de ailesine çok bağlı korkuyordu onlardan

3 senedir evliyim 20 ay yanımda durdu ve tayini cikti memurum yine onla gidemedim.. kavga yoktu sadcee aikesi evimizi arabamızı herseyimizi istiyordu eşim de ailesine çok bağlı korkuyordu onlardan
Tam olarak ne sebebi sundu size onu anlayamadım boşanmak için. Gorevlendirme ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Şüphe ediyorsanız araştırın arkadaşları illaki biliyordur aldatıp aldatmadigini ve bu duyuluyor... eşler kendi arasında illaki konuşur benim eşim bana anlatır mesela bir arkadaşı birşey yapıyorsa herkes bir değil tabiki ama illaki bilen çıkar çevresinden.

Yurtdışına gidecem dediyse,oraya gitmesini sağlayacak biri var gibi,o yüzden acil boşanmak istiyor galiba..mesleğinden de bunalmış büyük ihtimalle..kadınların hayatıyla ne kolay oynuyorlar..önce yapsaymış planını..

Yurtdışında bitane kuzeni var..bilemiyorum ama o kız da nişanlı idi boşanma davası açılınca Nisan atmış

Yurtdışında bitane kuzeni var..bilemiyorum ama o kız da nişanlı idi boşanma davası açılınca Nisan atmia
Arkadaşlarını tanımıyorum ki ..evime 40 dk uzak ilde çalıştı oraya gitmem gerekir

Boşanmak için acelem yok zaten evlenmicem diyor aynı zamanda

Yurtdisi görevi de olabilir hanımefendi sınavla gidiliyor ona da

Bide aşırı cimri bir insan..Bana para yedirmeyin başkasına nasıl yedirecek acaba

Bide aşırı cimri bir insan..Bana para yedirmeyin başkasına nasıl yedirecek acaba
Elalemin boyalı süslü kadınlarına çatır çatır yedirdiği günleri de görürsünüz. Adamı izlemeye gelmişsiniz sanki dünyaya, bu nasıl bir donukluktur, kendinize gelin ayol. Gözünüzün önünde mal kaçırmış gık dememişsiniz, daraldım zaten sinirliyim gidiyom ben.

Acimin farkında mısınız bilmiyorum..Allah size yaşatmasın..zaten ben bende değilim.

Katibim yine aşırı haklıydı. Bu yüzden sinirinde de haklıydı.

Mal kaçırdığını belli etmedi ki..Dava açtıktan sonra araştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…