• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker eşi olmak nasıl Bi duygudur zorlukları nelerdir?

Eliff zeynep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
3
0
1
29
Selamünaleyküm arkadaşlar hayırlı geceler. Benim erkek arkadaşım asker özel kuvvetler de. Ve biz evlilik düşünüyoruz yalnız benim ailem mesleğinden dolayı tereddüt ediyor birbirimizi çok seviyoruz. Ve sürekli zorlukları gözümün önüne koyuyorlar. Kafam karmakarışık. Onu çok seviyorum ama ailem az daha düşünmemi istiyor benden sürekli biz ise bir an önce söz yada nişan yapmak istiyoruz. Asker eş veya yakınları varsa bana biraz yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerekiyor?

Ne soylesem bilemedim ki. Zor Ama
Imkansiz degil ki ask Bu ve kolay bulunmaz. Ailen Dogru soyluyebilir duzenli bi hayatin olmucak. Yani orneklerin hepsi var her daima yaninda olamiyacak ornek vereyim hamilesin misal bebegin ne Zaman gelecegi Belli degil ve yaninda olamiyacak. Sabirli bir bayan olman gerekiyor. Herseye hazirlikli olman gerekiyor ve guclu kadin en onemlisi. Kalbinin sesini dinle Sana Dogru olani soyluyecektir...

Ne soylesem bilemedim ki. Zor Ama
Imkansiz degil ki ask Bu ve kolay bulunmaz. Ailen Dogru soyluyebilir duzenli bi hayatin olmucak. Yani orneklerin hepsi var her daima yaninda olamiyacak ornek vereyim hamilesin misal bebegin ne Zaman gelecegi Belli degil ve yaninda olamiyacak. Sabirli bir bayan olman gerekiyor. Herseye hazirlikli olman gerekiyor ve guclu kadin en onemlisi. Kalbinin sesini dinle Sana Dogru olani soyluyecektir...
Düşünceleriniz için teşekkür ederim öncelikle. Çok doğru söylüyorsunuz ve ben çok duygusal Bi insanım şimdi bile misal veriyorum Bi görev çıksa yada nöbet yüreğim ağzımda uyuyamadan bekliyorum. Allah hayırlısını versin inşallah

Back