- 3 Ocak 2011
- 8.807
- 6.091
- 35
-
- Konu Sahibi ezgigizem_
Görüştünüz mü yüz yüze telefon dışında? yokluktadır yalnız kalmamak için oyalıyordur psikolojileri normal olmuyor zor bi meslek o yüzden ciddiye alma yarın başkasını bulur ilk sırtını döndüğü sen olursun .2 3 aydır hayatımda diğerlerine nazan daha iyi ve ahlaklı birisi var galiba. Ama adam komando. Biz tanışırken mülakatlara vs girdi. 2 haftadır da eğitimde. Çok iyi anlaşıyoruz iyiyiz vs ama maalesef istediğimiz gibi iletişim kuramıyoruz. Gitmeden önce her gün saatlerce konuşurduk vs. Oda dün bunu dile getirdi. Saatlerce konuştuğumuz günleri özledim vs. Bazı günler doğru düzgün yarım saat bile telde konuşamıyoruz sadece sms. Bunları da geç adam evlenmek istiyor. Tabi beni daha görmeden nasıl anladın olacağını diyorum bbilmiyorum diyor orası ayrı da. Bu konuyu detaylı konuşmak lazım farkındayım. Sevgiliği geçtim zaten çarşı izni falan aktif olunca giderim görüşürüz de. Adamla evlensem 5 sene sınır dışı görevi var. Ben iletişimi çok seven biriyim. Çocuklarımız olsa babasız büyücek nasıl olur hiç anlamıyorum. Tüm işlerimi kendim yapıcam hep yalnız olucam vs. Evet anlaşıyoruz ama bunları düşününce ayrılasım bırakasım geliyor. Bir sorun olmadan da ayrılmak çok kötü karşı taraf için ama kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım?
Siz daha şimdiden az konuşmaya tahammül edemiyorsunuz. Evlenince bu adamın görevi olduğunda eve belki birkaç ay gelmeyecek. Ayrıca birbirinizi görmeden nasıl evlenme hayali kuruyorsunuz orasını da hiç anlayamadım. Benim eşim asker ve adam gibi adam, askeriyeden birkaç psikoljisi bozuk çıkmış diye tüm askerlere genelleme yapılıyor. Bence her şey karakterden geçer. Ayrıca asker ve polisle evlenmek herkesin harcı değil.2 3 aydır hayatımda diğerlerine nazan daha iyi ve ahlaklı birisi var galiba. Ama adam komando. Biz tanışırken mülakatlara vs girdi. 2 haftadır da eğitimde. Çok iyi anlaşıyoruz iyiyiz vs ama maalesef istediğimiz gibi iletişim kuramıyoruz. Gitmeden önce her gün saatlerce konuşurduk vs. Oda dün bunu dile getirdi. Saatlerce konuştuğumuz günleri özledim vs. Bazı günler doğru düzgün yarım saat bile telde konuşamıyoruz sadece sms. Bunları da geç adam evlenmek istiyor. Tabi beni daha görmeden nasıl anladın olacağını diyorum bbilmiyorum diyor orası ayrı da. Bu konuyu detaylı konuşmak lazım farkındayım. Sevgiliği geçtim zaten çarşı izni falan aktif olunca giderim görüşürüz de. Adamla evlensem 5 sene sınır dışı görevi var. Ben iletişimi çok seven biriyim. Çocuklarımız olsa babasız büyücek nasıl olur hiç anlamıyorum. Tüm işlerimi kendim yapıcam hep yalnız olucam vs. Evet anlaşıyoruz ama bunları düşününce ayrılasım bırakasım geliyor. Bir sorun olmadan da ayrılmak çok kötü karşı taraf için ama kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım?
Psikolojileri normal olmuyor diye niye genelleme yapıyorsunuz?Görüştünüz mü yüz yüze telefon dışında? yokluktadır yalnız kalmamak için oyalıyordur psikolojileri normal olmuyor zor bi meslek o yüzden ciddiye alma yarın başkasını bulur ilk sırtını döndüğü sen olursun .
valla bu zamana kadar bana denk gelenler hep öleydi istisnalar vardır ama bu kadar erken evlilik düşündüğüne göre pekte normal bir psikolojiye sahip olduğu düşünülemez he oyalamak sen başkasıyla beraber olma diye senı garantilemek içinde söylemiş olabilir. Sanırım yüz yüze de görüşmedinizPsikolojileri normal olmuyor diye niye genelleme yapıyorsunuz?
Mecbur musun alla alla2 3 aydır hayatımda diğerlerine nazan daha iyi ve ahlaklı birisi var galiba. Ama adam komando. Biz tanışırken mülakatlara vs girdi. 2 haftadır da eğitimde. Çok iyi anlaşıyoruz iyiyiz vs ama maalesef istediğimiz gibi iletişim kuramıyoruz. Gitmeden önce her gün saatlerce konuşurduk vs. Oda dün bunu dile getirdi. Saatlerce konuştuğumuz günleri özledim vs. Bazı günler doğru düzgün yarım saat bile telde konuşamıyoruz sadece sms. Bunları da geç adam evlenmek istiyor. Tabi beni daha görmeden nasıl anladın olacağını diyorum bbilmiyorum diyor orası ayrı da. Bu konuyu detaylı konuşmak lazım farkındayım. Sevgiliği geçtim zaten çarşı izni falan aktif olunca giderim görüşürüz de. Adamla evlensem 5 sene sınır dışı görevi var. Ben iletişimi çok seven biriyim. Çocuklarımız olsa babasız büyücek nasıl olur hiç anlamıyorum. Tüm işlerimi kendim yapıcam hep yalnız olucam vs. Evet anlaşıyoruz ama bunları düşününce ayrılasım bırakasım geliyor. Bir sorun olmadan da ayrılmak çok kötü karşı taraf için ama kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım?
Ben zaten hep dedim evlenmem diye bunu biliyor. Ama adam 25 yaşında illaki evlencek istiyor da zaten. Ama görmediğim tanıyamadığım biriyle nasıl evlenim sadece cinsel ilişki için mi21 yaşında mısınız? her şey için daha çok erken. sizin 3-5 senede anca birbirinizi tanıyıp evlenmeniz lazım zaten. Adama rest çekmen lazım ''ben şu anda evlilik düşünmüyorum bu konuları konuşmak için erken'' gibisinden.
Bende öyle diyorum yangından mal mı kaçıyorsun da. Dediğim gibi zaten 5 sene görevi var bu adamın ne zaman tanicam. Eğitimden sonra 15 günlük izni var belki yapamam bil3 görev çıkarsa giderim diyor. Ayrıldım bu arada dedim yani geçmişimiz olsa sonuna kadar beklerim ama bi bağlilik yok arada. Günde yarım saat 1 saat konuşmayla evlilik mi olur sevgililik mi olurPolis/asker eşlerine saygım var ama ben yapamazdım galiba. Kaynım pöh, ayın 15 günü görevde. 2 çocuğu var doğudalar yani eşi için çok zor bi durum oluyor bence. Ha o da benzer bi meslekten olduğu için alışıklar ama siz alışabilir misiniz sanmıyorum.
Tabii size bunları düşünmek için erken, 2 ayda ne evlenmek istemesi, yangından mal mı kaçırıyomuş?
Eğitime gitmeden önce tanıştık zaten 2 haftadır eğitimde benee aynısını düşünüyorum bu arada. Daha yüz yüze görmediğim adama niye zamanımı harcıyorumGörüştünüz mü yüz yüze telefon dışında? yokluktadır yalnız kalmamak için oyalıyordur psikolojileri normal olmuyor zor bi meslek o yüzden ciddiye alma yarın başkasını bulur ilk sırtını döndüğü sen olursun .
Senin sınırların yok mu? Karşı tarafa göre mi şekilleniyorsun? Evlenmek istemiyorum demişsin bitti bu kadar. Karşındaki insan 2 ayda evlenmek istiyorsa zaten orada bir problem vardır.Ben zaten hep dedim evlenmem diye bunu biliyor. Ama adam 25 yaşında illaki evlencek istiyor da zaten. Ama görmediğim tanıyamadığım biriyle nasıl evlenim sadece cinsel ilişki için mi
Adam 25 yaşinda ve illa ki evlenecek öyle mi? Geç kalmış ya. Yarın nikah günü almayacaksanız adamı oyalamayın bence djfjfjjcjc ne diyorsunuz siz?Ben zaten hep dedim evlenmem diye bunu biliyor. Ama adam 25 yaşında illaki evlencek istiyor da zaten. Ama görmediğim tanıyamadığım biriyle nasıl evlenim sadece cinsel ilişki için mi
Ya ona da söyledim evlilik saçöa diye daha yaşım 21 benim öyle bi hayalim bile yok. Sizin kocanızla bir geçmişiniz vardır bilmiyorum ama adamla yüz yüze gelmedim ve mal gibi adamı bekliyorum. Yemin töreninden sonra telefonları verilecekmiş görüntülü vs konuşabiirdik ama yine bekleyen ben olucam. Evde birisi beni beklesin derdinde galiba. Tanımadığım adamı basıl bekliyim. Belki ilerkeyen zamanlara doğru daha iyi tanışma imkanı olabilirdi ama 1 hafta bile beklemek benim için mantıksız. Hak ediyor mu diye düşünüyorum.Siz daha şimdiden az konuşmaya tahammül edemiyorsunuz. Evlenince bu adamın görevi olduğunda eve belki birkaç ay gelmeyecek. Ayrıca birbirinizi görmeden nasıl evlenme hayali kuruyorsunuz orasını da hiç anlayamadım. Benim eşim asker ve adam gibi adam, askeriyeden birkaç psikoljisi bozuk çıkmış diye tüm askerlere genelleme yapılıyor. Bence her şey karakterden geçer. Ayrıca asker ve polisle evlenmek herkesin harcı değil.
hıh işte zaman kaybetme ne gerek var yalnız kalmamak için konuşuyor askerdeki erkekler genelde böyleeEğitime gitmeden önce tanıştık zaten 2 haftadır eğitimde benee aynısını düşünüyorum bu arada. Daha yüz yüze görmediğim adama niye zamanımı harcıyorum
Ya ona da söyledim evlilik saçöa diye daha yaşım 21 benim öyle bi hayalim bile yok. Sizin kocanızla bir geçmişiniz vardır bilmiyorum ama adamla yüz yüze gelmedim ve mal gibi adamı bekliyorum. Yemin töreninden sonra telefonları verilecekmiş görüntülü vs konuşabiirdik ama yine bekleyen ben olucam. Evde birisi beni beklesin derdinde galiba. Tanımadığım adamı basıl bekliyim. Belki ilerkeyen zamanlara doğru daha iyi tanışma imkanı olabilirdi ama 1 hafta bile beklemek benim için mantıksız. Hak ediyor mu diye düşünüyorum.
Herkesin hayattan beklentisi farklı ama ben tayin sistemiyle çalışan hiçbir meslek grubunda ne kendim bulunmak isterim ne de eşimin bulunmasını isterim. Ben yerleşik hayat seven, sürekli tetikte olmak istemeyen, düzenimin bozulmasından rahatsız olan biriyim. Açıkçası polis ve askeri geçtim öğretmen bile olsun istemezdim eşimin tayin durumu varsa.
2 yıllık bölüm bitirdim başka bir bölüm daha okuyorum. Bitirdim zaten ilişkimi. Konuşmaua başlamadan önce de komandoya başvurmuştu 2 haftadır orda. Adamla günde sadece dün yarım saat konuşamadık bile. Benim şu an en hareketli zamanlarım manitamla konuşamıyorsam çok büyük eksiklik gibi geliyor. Adam 6 saatte bir yazıyor ve ben bununla yetiniyorum 1 2 haftadır bu böyle. Geçmişimiz olsa sonuna kadar beklerim sorun yok iyi biriyse bide ama daha görmemişim tam bir fiyasko21 yaşındasın ?! Ay saçmalama ablacım bu zamanda bu yaşta evlilik akıl işi değil..senin mesleğin eğitimin var mı bitti mi okulun ? 2 yıllık okul bitirdim deme sakın hiçbir yerde sayılmıyor bile üniv.den.. lütfen mesleğine kariyerine odaklan ne işin var komandoyla ya
Daha bir kere bile adamla yüz yüze gelmemişsin ne evliliği !! Engelle heryerden
Sosyal medyadan felan mı tanıştın yoksa ?? Komando olduğunu nereden biliyorsun ??