• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Aşk yatağı

Ben de ilk gorunce carsaf serme noktasina takildim. Iran'dan cikmasina da sasirmadim, yasaklar ucuk fikirleri doguruyor. Butun extreme yasamlar " :1ninca: kapali" gorunen toplumlarda bunu hepimiz biliyoruz
:roflol::roflol::roflol::roflol:

bende beğendim öyle ben del gibi yatarım ayağım kolum bi yere girese rahat edememki bencede yasak yatak odasına girmiyor ya kaydirigubbakcemile3 ayrıca iranlı kadınlar çok kokoş ve zevkli kadınlardır....

bende beğendim hep yatakta bir delik olsa kolumu koysam diye düşünürdüm

güzel olmasına güzel ama biz hiçmi bunlara yatak koruyucu nevresim alt çarşafı sermicez bide bu yönden düşünün bayanlar. o zaman nolcak elde kolda yukarda kalcak :D

love-mattress-01.jpg

love-mattress-02.jpg

mattress.jpg

new-mattress.jpg

Aşk Yatağı...

Mehdi Mojtabavi isimli İranlı bir bilimadamını buluşu bu yatak,elinizi kolunuzu ayanızı bacanızı istediğiniz gibi uzatıyorsunuz.
:asigim:

ben göremedim:utangac:

bence hiç kullanışlı değil çarşaf falan kullanamıycaksın bu yatakta nasıl temizlenicek :uhm:

Millet neler düşünüyor, ama biz türkler onun üstüne nevresim örtmeden rahat edemeyiz : )

Back
X