• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Aşk yatağı

burrbb

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2007
299
3
318
love-mattress-01.jpg

love-mattress-02.jpg

mattress.jpg

new-mattress.jpg

Aşk Yatağı...

Mehdi Mojtabavi isimli İranlı bir bilimadamını buluşu bu yatak,elinizi kolunuzu ayanızı bacanızı istediğiniz gibi uzatıyorsunuz.
:asigim:

hep yanyana yatarken sarılarak nasıl uyunacağını düşünmüşümdür
çok orjinal bi yatak,tasarımcıyı tebrik etmek isterim harika:teytey:

hımm aşk yatağının irandan çıkması biraz ironik olmuş naniknanik ama güzelmiş yahu coksekeriremsu

ayyy benn buna bayıldımm doğrusu.bi tane benim evede lazım.ben yüzükoyun dışında asla uyuyamıyorum ve 2 aylık hamileyim.şimdiden kendimi alıştırmaya çalışıyorum ama ne mümkün kendimi gene göbeğimin üstünde yatarken buluyorum.bu tam bana göreymişş hep bende bunu hayal ederdimm yahuuu adamlar bende hızlı çıkmışş :)

bencede harıka bısey ama böle bıseyın ırandan cıkması sasırtıcı neyse yınede cok hos her eve lazım :)

Vallahi cok kullanisli ve inanilmaz yaratici bir fikir..
Biz bir yilda biktik usandik; kolumuz bacagimiz karincalaniyor;; uyusuyor; bir elim altinda eziliyor vs.; yetti beeee!!!
Takip edecegim Turkiye'ye gelecek mi acaba?
Nerde;hangi ulkede satiliyor Iran'dan baska?
Paylasim muhtesem tam tencere kapak oldu bizim icin...
:lepi:

ben daha evli çok kullanışlı olucağını tahmin edebiliyorum,valla evlenince almak isterim,burda bulamazsam İrandan getirtirim artıkınkafamçokkarıştı:roflol:

aaacok guzelde erkeklerin daha isine yarar bence seksten sonra yuz ustu yatabilirler meselajeyyar

yaaa süpermişş vallaa kolum uyuşuyodu benim hep nereye koycamı şaşırıyodum tatlicadiarzu erkekler seksten önce de yüzüstü yatabilirler bunda bence :roflol:

harıka ve kullanıslı şakkıdı
her eve lazım jeyyar

çok süpermiş yaaaa insanın boynu ağrıyor bazen kocama sarılıpta yatayım derken:)))gerçekten muhteşem bayıldım,süper fikir

Back
X