Aşk Yakar

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
Farkındayım dizi ismi gibi oldu ama ben bu çalışmanın adını çook daha önce koymuştum :) İlk ve tek ebru çalışmam... Yanan Karanfil...

Allah nasip ederse bu yaz tekrar yapmaya başlamak, biraz daha geliştirmek istiyorum.

ellerine sağlık canım süperrrrr görünüyor, kaybolmaya yüz tutmuş el sanatlarımızı yeniden gündeme getirmek aslında en güzeli ,seni herzaman ki gibi tebrik ediyorum canım ,maşallah nazarım deyecek sana, bu arada ismide çok yakışmışş yerimseniben

tatlım çok teşekkur ederim a.s.
aslında kaybolmaya yuz tumuş olması birazda bizim unutkanlığımızdan ve değerlere sahip çıkmamamızdan dolayı oluyor.. malesef gunumuzde el sanatı kelimesinin yerini el emekleri, el işleri gibi saçma turevler doldurmuş durumda.. ee haliyle insanlara unutturuluyor bazı şeyler.. emek verilen işler sadece örgu yapmak dantel işlemek değil ki (tabiki onların yeri ayrı) burda azda olsa hatırlatabilirsek ne mutlu..

ayyy valla çok güzel ebru sanatına bayılırım ama hiç denemedim ellerine sağlık

çok güzel olmuş .ebru çok özel bi sanat zaten .eline sağlık

çok teşekkur ederim kızlar.. benim için çook önemli bir çalışmadır bunu beğendiğinizde ayrıca çok sevindim..

AŞK YAKAR ha...bende seni yakıcam ..... nerede sakladın bu güzelliği şimdiye kadar ....
emeğine sağlık.............. süper tek kelimeyle....

AŞK YAKAR ha...bende seni yakıcam ..... nerede sakladın bu güzelliği şimdiye kadar ....
emeğine sağlık.............. süper tek kelimeyle....

beni yak... kendini yak.. herşeyi yak... kaydirigubbakcemile3 ee o kadar çağırdım gelip baksaydın duvarımda asılı bekliyor seni...
sende supersin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…