- Konu Sahibi destroyEnjoy
onun beni nasıl delirttiğini özetlemem gerek. biz 1 senedir çıkıyoruz. uzaktan başladı ilişkimiz ve öyle devam ediyor şu an, evet şimdi önyargılı davranacaksınız ama lütfen bunları bir yana bırakın. çünkü gerçekten birbirimiz için yaratılmış gibiydik, her şey çok güzeldi başlarda. inanılmaz yakın şeyler paylaştık, hiç sıkılmadık bunca zaman. bu arada o şu an üniversiteye hazırlanıyor, ben de ona yardımcı oluyorum her türlüsünden işte. şu anda telefonunu,facebook u kullanmıyor ders çalışabilmek için. geriye dönüp baktığımda fark ediyorum ki bana facebook chat'te, cep mesajlarında hep aşkım balım canımm diyen o adam, ve bunları konuşurken azcık da olsa kullanan o adam, artık kullanmıyor bunları konuşurken. bu arada geçenlerde yaşadığımız bi anlaşmazlık sırasında, ben paranoya yapmıştım onun eski kız arkadaşını unutmadığı hakkında, gerçekten onu hayatından tamamen çıkarttığına ikna etti beni, fakat sonra "sen bana aşık mısın ki?" dedim. duraladı. aşık değilim dedi. seviyorum dedi. aşk zaman ister, bunun için birlikte daha çok zaman geçirmeliyiz tarzı şeyler saçmaladı. ben bocaladım, bir şey diyemedim. gerçekten bana hiç aşık olmamış mıydı, başlarda gerçekten çok samimi aşık gibi davranan "aşığım" "seviyorum" diyebilen bu insan bana hiç aşık olmadı mı ya da aşkı mı bitti?? karşımda köpek olsun demiyorum ama sevdiğim insan tarafından aşık olunmak istemem suç mu? daha önce bağlanma problemlerinden bahsetmişti taa başlarda ama sonra öyle bir bağlandı ki... yazın çok da güzeldi her şey, geceleri bıkmadan arardı saatlerce... ders zamanı gelince çalışamadığı bir dönem ben üsteleyince bana çok bağlandığını, derse odaklanamadığını söylemişti. ben de bu kritik dönemde öyle körkütük divane aşık olmaması için, ilişkiyi dersleriyle beraber yürütebilmesi için elimden ne geliyosa yaptım. biraz yoğunluğu azaldı yani ilişkinin. hatta bazen birbirine günlük rapor veren arkadaşlara dönüştüğümüzü hissettim. şu an her gün arıyor ama bunu yapmasının da temel sebebi, benim onun aramamaları üzerine arıza çıkarmamdı, yani aramak her seferinde içinden gelmiyor şu an, bir görev gibi sanki :/ aslında bana içinden o an gelen istediği şekilde davranabiliyor, kasılma olmadan, her konuda çekingenliği kibarlığı aşmış durumdayız ama bazen de kankaya mı bağladık lan yoksa diyorum, enseye şaplak modunda?
internette bana şifresini verdiği tek hesabında şöyle bi diyalog dönmüş bunun hakkında yorumlarınızı paylaşmanızı istiyorum kızlar.
"bilkent üniversitesi
lisedeyken ki bundan yaklaşık 5 sene evvel tanıtım amaçlı gitmiştim bu üniversiteye. çok güzel bir ablamız vardı tanıtım amaçlı bizleri dolaştıran sırf onun için bile gidilebilecek bir üniversiteydi otur izle yani geçer 4-5 sene. konyalıydı sanırım. napıyodur lan acaba şuan sözlük ? "
bunun üstüne gelen mesajlar. x, mesaj atan şahıs. benimki ise o.
x: işletmede falandı ise ceo olma hayalleri kuruyodur, fen veya mühendislik fakültesindeydi ise de muhtemelen doktora moktora yapıyodur, imanı gevriyodur yani :)
o: fotoğrafı falan vardı göndersem bir işe yarar mı :) uzaktan uzaktan platonik mailleri atsam ablama
x: hahah baya dertliymişsin sen
o:gülün gülün bulucam ben onu :)
x:tabi tabi bulursun :d
şimdi sakin kafayla bakınca geyik muhabbeti gibi duruyor ama ilk okuduğumda dellendim resmen. ne demek 4-5 sene seyretmelik kız için ankara hayalleri falan? (ben istanbuldayım bu arada) hala platonik mi ki mail atmaya çabalamalar, fotoğrafı saklamalar falan :18: başlatmasın geyiğine di mi ama zaten kıskanç biriyim ben! şu ana kadar bu diyaloğu okuduğumu belli etmedim, kararsızım bu konuyu açmakta, uygun zamanı bekliyorum. ve bu aldatmaya bir teşebbüs sayılır mı merak ediyorum. şu anda kıçının üstünde oturup hiçbir şey yapmadığını biliyorum ama bu düşüncelerin aklından geçmesi beni çok rahatsız etti. :120:
internette bana şifresini verdiği tek hesabında şöyle bi diyalog dönmüş bunun hakkında yorumlarınızı paylaşmanızı istiyorum kızlar.
"bilkent üniversitesi
lisedeyken ki bundan yaklaşık 5 sene evvel tanıtım amaçlı gitmiştim bu üniversiteye. çok güzel bir ablamız vardı tanıtım amaçlı bizleri dolaştıran sırf onun için bile gidilebilecek bir üniversiteydi otur izle yani geçer 4-5 sene. konyalıydı sanırım. napıyodur lan acaba şuan sözlük ? "
bunun üstüne gelen mesajlar. x, mesaj atan şahıs. benimki ise o.
x: işletmede falandı ise ceo olma hayalleri kuruyodur, fen veya mühendislik fakültesindeydi ise de muhtemelen doktora moktora yapıyodur, imanı gevriyodur yani :)
o: fotoğrafı falan vardı göndersem bir işe yarar mı :) uzaktan uzaktan platonik mailleri atsam ablama
x: hahah baya dertliymişsin sen
o:gülün gülün bulucam ben onu :)
x:tabi tabi bulursun :d
şimdi sakin kafayla bakınca geyik muhabbeti gibi duruyor ama ilk okuduğumda dellendim resmen. ne demek 4-5 sene seyretmelik kız için ankara hayalleri falan? (ben istanbuldayım bu arada) hala platonik mi ki mail atmaya çabalamalar, fotoğrafı saklamalar falan :18: başlatmasın geyiğine di mi ama zaten kıskanç biriyim ben! şu ana kadar bu diyaloğu okuduğumu belli etmedim, kararsızım bu konuyu açmakta, uygun zamanı bekliyorum. ve bu aldatmaya bir teşebbüs sayılır mı merak ediyorum. şu anda kıçının üstünde oturup hiçbir şey yapmadığını biliyorum ama bu düşüncelerin aklından geçmesi beni çok rahatsız etti. :120: