Yatak Odası Dekorasyonu aşk odamız bakalım yorum ve beğenilere

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
biz çok beğenerek aldık aralrında en güzeli buydu ve yerleştirrken de herkes hayran kaldı harika bir aşk odamız olduuuu diğer odalardan en çok bu odayı beğendik nedense resimleri kırpa kırpa bi hal oldum yaa büyük diyip durdu anca sığdrdım

Göndermek istediğin bu sanırım çok güzel güle güle kullan

Eklentiler

• $Y.O.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 115
hayır canım model bu değil aynen koyduğm resimler senın koyduğunda güzelmiş ama benmki daha güzel

bari düzğün çekseydınde anlasaydık ne oldugu bellımı odanın şimdi :) neyse hayırlı olsun

cnım düzgün tam çekilmiş halleri var ama hep büyük geldi yoksa tam çektiğim haliyle koyuıcaktım ama nasıl koyuluor büyük tam olark kırpmadan onu bilmıorum eğer sölerseniz koyarım photosopta kırptım

bari düzğün çekseydınde anlasaydık ne oldugu bellımı odanın şimdi :) neyse hayırlı olsun

cnım düzgün tam çekilmiş halleri var ama hep büyük geldi yoksa tam çektiğim haliyle koyuıcaktım ama nasıl koyuluor büyük tam olark kırpmadan onu bilmıorum eğer sölerseniz koyarım photosopta kırptım

allah mutlu etsınnn.darısını da bana versinnn=)))

fotoların boyutunu küçültmek için photoshopla uğraşmana hele hele kırpmana hiç gerek yok. fotonun üstünde sağa tıklayıp paintte aç de, painnte foto açıldıktan sonra yeniden boyutlandır diye bir yer var, ordan ne kadar küçültmek istiyorsan oranlarını yaz, fotoğrafın orjinal haliyle kalır mb olarak küçülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…