aşk mı, sevgi mi yoksa alışkanlık mı???

ipekben375

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
321
375
44
bazen soruyorum kendime...

bazı çiftler yıllar yıllar süren bir birliktelik yaşıyorlar?
bazı çiftler de boşanmak için bir an bile tereddüt etmiyorlar.

aslında her 2 gruba da hayranım.

şöyle ki; devam etmek te bitirmekte gerçekten önemli bir karar....

peki devam eden neden ediyor? aşk mı, sevgi mi yoksa alışkanlık mı???

yani herkes yanındaki partnerine bir baksın... bakalım neden berabersiniz :)

Son düzenleme:
Esim benim hayat arkadaşım , hayatımı kolaylaştırıyor. Tek başına altından kalkamayacağım bir çok sorunumu onun desteğiyle çözüyorum.

Boş bir eve girmiyorum. Kapımı açan ya da evde gelmesini sabırsızlıkla bekledigim kişi.

Beni en iyi tanıyan kişi ve en iyi anlayan kişi...

Onu seviyorum çünkü bana çok iyi geliyor . Sevgisi egolarımı besliyor.

O yüzden beraberim sonsuza kadar da beraber olmak istiyorum

Bende soruyorum bazen. Resmiyette 12 yıl oldu bizim. Ancak tayinler nedeniyle birarada yaşadığımız aralıklı olarak toplamda 8 yıl , ondan eskimiyor sanırım :KK53:
Birde seviyorum ben ya, yanımdayken bazen beni deli etsede, gidince özlüyorum, 1 sene daha ayrıyız :KK37: hayırlısı bakalım , sonra birbirimizi yemeden birarada yaşamayı başarabiliriz umarım :KK72:

Bende soruyorum bazen. Resmiyette 12 yıl oldu bizim. Ancak tayinler nedeniyle birarada yaşadığımız aralıklı olarak toplamda 8 yıl , ondan eskimiyor sanırım :KK53:
Birde seviyorum ben ya, yanımdayken bazen beni deli etsede, gidince özlüyorum, 1 sene daha ayrıyız :KK37: hayırlısı bakalım , sonra birbirimizi yemeden birarada yaşamayı başarabiliriz umarım :KK72:

ne güzel ... sizinki sevgi o zaman :)
anlaşırsınız siz... ben öyle hissettimmm :)

Sabah evinden işine giden eşimi işyerinde bir vesile görüp hala heyecan hissediyorsam; Eşim evine koşarak geliyorsa ...gözümün içinden anlıyorsa içimi. ..önceliği bensem...saygı sevgi maksimumsa....en yakin arkadasim Eşim benim...daha ne isteyeyim ben. Kocam ...kızım. ..benim evim...Yuvam...kocamı seviyorum ve ölene dek böyle olursa ölene dek onunla olmak isterim. .ama basiretsiz saf bir kadın da değilim; SON İYİ HAREKETE KADAR DEĞİL İLK KÖTÜ HAREKETE KADAR...Dilerim Rabbim isteyen herkese böyle yuva nasıp etsin...

X