• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk mı paramı yardımınıza ihtiyacım var!!

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
Arkadaşlar 3 ay önce biri ile tanıştım onun maaşıı iyi aylık geliri 800 tl l ama çok seviyo beni bilemiyorumm.dünde tanımadığım biri annemle çaşıya çıkarken takip etmiş annesini yollamış öğretmnmiş ne yapsam maddi açıdan düşünnce öğrtmn diğer açıdan da off herkes bişey söyledi..sizce ne yapmalıyımm?

Bunu böyle değerlendiriyosan git canım öğretmenle evlen...

Seni daha çok rahat ettirir...

cnm benim düşüncem bi zamandan sonra yani seini tercihin ne olursa olsun evlendikten sonra aşk bitecek sevgi kalacak ama geçim derdine düşeceksiniz yani flört etmeye benzemez evlilik çok citti bi kavram

hımm tşk bilmiyorm kii seni sevenle ol diyolr da dönüşü olmaz o yüzden iyi düşünüyorum büyük ihtimal ilki ile olur öğrtmnle zor gibi:S

hımm tşk bilmiyorm kii seni sevenle ol diyolr da dönüşü olmaz o yüzden iyi düşünüyorum büyük ihtimal ilki ile olur öğrtmnle zor gibi:S

tabi senin tercihin ama zaman gelecek bu maddiyat sevginin önüne gececek bir çok boşanmalar zaten bu maddiyat yüzünden oluyor o yüzden iyi düşünmelisin doğru olan tercihi yapmalısın

Back