Ask mi bu???

Sevimli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
507
1
Arkadaslar ben yillardir birisini kafama takmis durumdayim
anlamis degilim hani ilk görüste ask derlerya öyle birsey oldu onu gördügüm anda kafama takildi o zamanlar 14 yasindaydim. Suanda 21 yasindayim ve halen onu unutmus degilim. Onu herzaman görme firsatim olmuyor, ama onu gördügümde sanki kalbim yerinden cikacak, hava soguk oldugunda birden sicakcik oluyor ellerim yüzüm kizariyor..belli edicem diye cok korkuyorum konusamiyorum bile onunla sesim titriyor resmen.
gözlerine bakamiyorum cok tuhaf oluyorum arkadaslar asik mi olmusum ben???coksekeriremsu

senelerdir hep onu bekliyorum hep onu düsünüyorum ama hic ona söylemeyi düsünmedim. Suanda yaklasik bir senedir baska bir ülkede ve artik onu göremiyecegim icin cok üzülmüstüm ama geri gelecegini duyunca tekrar böyle isimde bir heyecan cosku var.... Onu sevdigimi kimseye anlatamiyordum...sonra dedim belkide icimde büyütüyorum bu olayi, sonra anneme anlattim bu olayi belki unuturum diye,, hayir gecmiyor birtürlü.senağlama icimde öyle bir his varki sanki o benim kaderim
kendisi suanda 29 yasinda...hep onu düsündügüm icin tüm kismetlerimi teptim kimsede gözüm yok ona baglamisim resmen...
hep adini duydugumda sok geciriyor gibi oluyorum bir tuhaf oluyorum ya:asigim:
hatta düsünüyorum artik kendimi ona farkettireyimmi?

sizinle birkac deneme paylasmak istiyorum onun icin yazdim(lütfen alinti yapmayin)

hayatin anlami nedir bilirmisin?
bilemezsin,
cünkü hayatin anlami sensin!

-----

uzakta bir sevdigim var
aslinda cok yakinimda
ama yinede yaklasamiyorum
o gene cok uzakta.

--------

bir zamanlar sevdigimi
biraki vermisim ellere
icimde kalan atesi
alevlendirmisim bilmeden
seni yanimda isterken
biraki vermisim ellere
beni sevmeni beklerken
sevdirmisim seni ellere.

daha cok böyle denemem var yüze yakin :lepi:

LÜTFEN EMEGE SAYGI!!!

arkadaslar bana yardimci olun lütfen ne yapayim farkettireyimmi kendimi yoksa unutmaya mi calisayim??? ne yapcagimi sasirmis durumdayim onun bana karsi birsey hissediyormu hic bilmiyorum:1no2: ailesini taniyorum cok iyiler benide cok begeniyor annesi...ama icimde hep böyle bir burukluk var sanki beni sevmiyecek baskasiyla evlencek diye o zamanda kahroluyorumsenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
bence onunla birlikte olamadın için böyle düşünüyosun.belki onunlaberaber olsan geçer.ama içinde kalmasın.belli et

belli edeyimde nasil?? yanlis anlasilir yada ne bileyim salak yerine düserim diye cekiniyorum acikcasi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…