Aşk konusunda çok şanssız olduğumu düşünüyorum

life25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
382
147
Merhaba herkese, 27 yaşındayım, eski halime göre eskisi gibi kimseye güvenemiyorum ve kolayca sevemiyorum artık, benimle konuşmak isteyen biri oldu çok ısrar etti ve bende ona karşı bir duygum olmadığını söyledim ve tanımak istediğimi söyledim, benle evlenmek istediğini söyleyip durdu seni çok seviyorum deyip duruyordu birkaç aydır tanıyorum bu kişiyi de çok samimiyetim yok, kafede buluştuk ve telefonuna çok bakıyordu ve bende onun telefonuna bakmak istedim, sosyal medyada başka kızlarla konuştuğunu gördüm ve ben sorunca arkadaşım konuşmamı söyledi dedi ama alt mesajlarda başka kızlarla da konuşmalar vardı, kıza tanışalım mı diye yazmış, ben sordukça bir yandan mesajları sildiğini gördüm, onu istemediğimi söyledim hala seni seviyorum deyip durdu bende benden uzak durmasını söyledim, hayatıma giren kişiler genelde hep böyle davrandı bende artık sevileceğime inanmıyorum, beni o kadar sevdiğini söyledi ki şans vereyim dedim ama artık güvenim aşk konusunda daha da sarsıldı, etrafıma bakıyorum birçok kişi görüşüyor seviyor evleniyor bende niye böyle oluyor anlamıyorum ,görüşlerinizi merak ediyorum teşekkür ederim.

E o sevilen insanlar da deneme yanılma buluyor birilerini premium insan kategorisi var da bizim mi haberimiz yok? Herkes bir anda mutlu olmuyor.
Misal Sinem Kobal Arda' yı şutladı buldu Kenan'ı ki çok severim çok beyefendi bir adam.
Hayat uzun bir maraton ve yolculuk içine sinmeyen insanlar olmasın zaten. Hayırlısı bulsun.

canım bulunur ilk bi ayda senı seviyorum diyen erkek ağır yalancıdır
Katılıyorum. Yalan üzerine ilişki kurmaya çalışıyorlar. Ondan sonra bu kadar boşanma niye var? Erkeklerin hatırı sayılır bir kısmı önüne gelene seviyorum diyip şansa kim inanırsa taktiği yapıyor. Bir iki ayda kimse kimseyi sevmez.

tabi canım love bombing o arada başkalarına da yazıyormuş zaten hepsi aynı bu mendeburların

Evleniyoruz da boşanıyoruz da herkes sevilmiyor o ruh eşine denk gelebilen insan sayısı o kadar az ki umarim siz gelirsiniz ben şansımı kullandım ve bitti gol değildi

Arkadaşım konuşmamı söyledi mi.afedersiniz ama çüşşş yani.okumayı yazmayı bile bilmeyen, eskortlara yorum yapan, kel, göbekli dayı klasmanından çıkmış arkadaş.aldatmanın bile kat kat beteri bu tarz şeyler artık.bence bu herif saf salak birşey.böyle söylenir mi?

Dediğiniz gibi karakterli düzgün sizi mutlu edecek erkeklerden 10 tane çıkmaz zaten karşınıza. 1-2 tane denk gelir onlarla da anlaşırsanız evlenirseniz. Ortam çok bozuk çünkü. Size henüz o doğru kişi denk gelmemiş ama illa ki kafanıza uyan istediğini gibi sevileceğiniz bir ilişki olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…