• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask istiyorum diye konu acmistim ama sanirim yine bir karsiliksiz hoslanmaya dustum

Bu arada bende yengecim. Bizi çekiyorlar ama kesinlikle iyi ilişki olmuyor onlarla. Fırtınalı hep. Oysa biz arada şefkatli arada tutkulu. Gerçi bizde karmakarışığız 😑
Aynen aynen , karsima bin tane adam gelse iclerinden biri akrep olsa gider o bin adam icinde akrebi bulur onunde dururum , ama uzak durmak lazim , cok fenalar çok

Vallahi nasıl asarsiniz bunu bilmiyorum sonucda aynı evde kalıyorsunuz sürekli gözünüzün önünde işte de öyle ama sizden çekiniyor olablr aynı iş yerinde çalışıyorsunuz belkidr ilerde yüzyüze bakmak zor olabilir eğer olumsuz sonuçlanırsa ondan dolayı geri duruyor olablr .
Eğer siz illaki istiyorsanız siz belli edin

Aynen aynen , karsima bin tane adam gelse iclerinden biri akrep olsa gider o bin adam icinde akrebi bulur onunde dururum , ama uzak durmak lazim , cok fenalar çok
😆 Aslında yengeçler olarak bir auramız var, talibimiz çok oluyor ama biz gerçekten hep bizi yakıp yıkacak olana çekiliyoruz. Çekiliyorduk bir zamanlar 😊

Yok senin akrepten etkilenmen cok normal
Ben yengecim bilirim o akrebin bizim icin olan dayanilmaz cazibesini
Ama adam arkadasini sormus , bir akrep baska bir kadini soruyorsa sana bil ki onu yazmistir kafasina , o yuzden uzak dur rica ediyorum , akreplerin etkisi cok yikici oluyor maalesef 🤦🏼‍♀️

Yaaaaaaa siz de mi yengecsiniz? Of of. Cidden onu sorarkenki yuz ifadesi filan cok degisikti anladim yani hemen bir seyler dondugunu... Ama kizin Amerika'da yasayan bir sevgilisi vardi en son diye biliyorum. Bunun da beni rahatlatmasi ne kadar sacma degil mi? Senden hoslanmiyor baskasindan hoslaniyor iste. Gercekten kendine guveni, bir seyi anlatirken cat diye 12'den vuran kelime secimleri, duygusal ve nazik gorunup aslinda acayip mesafeli olmasi, kisisel konulardan bahseder gibi yaparken aslinda kisisel hicbir sey soylememesi, gizemli tavri. Ve yani ilk bakista da yakisikli bile degil. Ama kafamda buyutup buyutup evirip cevirmeme gerek yok, bence de uzak durmaliyim, en azindan duygusal olarak.

😆 Aslında yengeçler olarak bir auramız var, talibimiz çok oluyor ama biz gerçekten hep bizi yakıp yıkacak olana çekiliyoruz. Çekiliyorduk bir zamanlar 😊
Olgunlastikca geciyor o cekilme hissi 😁
Ben su anda bi ikizlerle evliyim , sakin , durgun , huzurlu bir evliligim var
Maceradan uzak guzel guzel sakince yasiyorum

Vallahi nasıl asarsiniz bunu bilmiyorum sonucda aynı evde kalıyorsunuz sürekli gözünüzün önünde işte de öyle ama sizden çekiniyor olablr aynı iş yerinde çalışıyorsunuz belkidr ilerde yüzyüze bakmak zor olabilir eğer olumsuz sonuçlanırsa ondan dolayı geri duruyor olablr .
Eğer siz illaki istiyorsanız siz belli edin

Ben benden pek etkilenmedigini hissediyorum ama iste erkekler konusunda surekli bir umudum oluyor yok yere.

Yaaaaaaa siz de mi yengecsiniz? Of of. Cidden onu sorarkenki yuz ifadesi filan cok degisikti anladim yani hemen bir seyler dondugunu... Ama kizin Amerika'da yasayan bir sevgilisi vardi en son diye biliyorum. Bunun da beni rahatlatmasi ne kadar sacma degil mi? Senden hoslanmiyor baskasindan hoslaniyor iste. Gercekten kendine guveni, bir seyi anlatirken cat diye 12'den vuran kelime secimleri, duygusal ve nazik gorunup aslinda acayip mesafeli olmasi, kisisel konulardan bahseder gibi yaparken aslinda kisisel hicbir sey soylememesi, gizemli tavri. Ve yani ilk bakista da yakisikli bile degil. Ama kafamda buyutup buyutup evirip cevirmeme gerek yok, bence de uzak durmaliyim, en azindan duygusal olarak.
Sonunda sen uzulursun kuzum , anliyorum hissettiklerini ama olmaz yani , dunyanin en tehlikeli seyi akrep erkeği
Ne kadar etkileyici oldugunu tahmin edebiliyorum ama duygularina ket vur
Ay insallah en kisa surede kurtulursun su afrikadan da dogru duzgun bir ulkede bulursun hayatinin askini

Benim auram da yok anacim, genelde sempatik ve komik buluyorlar sadece. Turkan Soray tarzi bir yengec degilim malesef belki Yildiz Tilbe.
Deme be , sen kendine guven , yengecler cok cekicidir , dunyaya gelme sebebimiz uremek oldugu için dogustan cekiciligimiz var bizim , daha hic aurasi olmayan yengec gormedim , senin biraz kendine guvenini arttirman lazim

Benim auram da yok anacim, genelde sempatik ve komik buluyorlar sadece. Turkan Soray tarzi bir yengec degilim malesef belki Yildiz Tilbe.
😆 Yaaa öyle demeyin ama. Ben çok hoş bir enerji alıyorum. Şuan bulunduğunuz ortam uygun değil. Yoksa eminim bir anda dolar etrafınız.

Back