Ask istiyorum diye konu acmistim ama sanirim yine bir karsiliksiz hoslanmaya dustum

En buyuk kk

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
3.851
12.407
363
Merhaba KK'nin sevgili kadinlari. Ben 12 Mayis'ta soyle bir konu acmistim:

Daha once konularimda defalarca belirttigim gibi, Dogu Afrika'da bir koyde yasiyorum, ofisimiz 40 kisi, herkes evli, uzun suredir yalnizim, ozellikle COVID sebebiyle sosyal hayatim yok, 32 yasima basacagim, son iki yil icinde haftasonlari kaldigim ve koyumuze 3 saat uzakliktaki sehirde biraz arkadas edindim ve birkac iliskim oldu ama hicbiri pek ic acici sonuclar vermedi...

Neyse ben evrene mesaj mi gonderdim nedir ofisimize yeni bir bey geldi. Aslinda ulkeye karantinadan once gelmis ama uzun sure baskentte kalmis yeni geldi. Fransiz bir bey, ilk goruste tipini pek begenmedim ama konusmasi, gozleri, havasi hosuma gitti biraz.

Bir yandan da kendimi "kizim ne bicim dusunceler bunlar, tanimadigin etmedigin is arkadasin hakkinda hemen o sekil dusunulur mu?" diye kinadim, inanin oyle her gordugu erkege atlayan medeniyetsiz bir insan degilimdir normalde, yemin ederim degilim. Ama sanirim psikolojim iyi degil.

Neyse yasadigimiz koy cok kucuk, pek fazla ev yok, bu arkadas da baska bir ulkeye gidecek olan bir kadinin evinin bosalmasini bekliyor oraya yerlesmek icin, ama COVID surecinde kadinin ulkeden cikmasi uzadi biraz. Koyumuzde tek bir misafirhane var ve bu adam da orada kaliyor. Ama misafirhanede sicak su yok filan. Benim evim de bahceli, 3 oda, genis, sicak suyum var... Dedim istersen ev bulana kadar bende kal.

Bu da geldi. Salidan beri bende kaliyor. Cuma gunu bir toplanti icin baskente gitti, onumuzdeki Sali geri gelecek. Salidan beri her aksam bir sise sarap bitirerek uzuuuuun uzuun konustuk gece yarilarina kadar filan, bazen yuruyuse ciktik, bir kere film izledik. Bazen saatlerce sacma sapan konulardan bahsediyor: mesela Hindistan'da kast sisteminde mikrofinans kuruluslarinin yaptiklari isler uzun vadede etkili olabilir mi? Erkeklerle kadinlarin cinselligi ilk deneyimleme surecleri ayni midir? Bilmemne dizisini nasil buldun. Afrika'da beyaz olmanin psikolojisinin gormek- gorulmek baglaminda incelemesi. Ve bu cocugun her soyledigi bana inanilmaz zihinsel hazlar veriyor, yani cok akilli ama cok akilli.

32 yasindaymis, akrep burcuymus, ben yengec burcuyum, akrepleri cok severim. Sevgilisi yok (sanirim).

Ama sorun su ki sanirim abartiyorum...

Yani normalde belki de hoslanmayacagim biri ve mahrumiyet bolgesi modunda oldugumdan takinti yaptim.

Ve benden hoslandigina dair SIFIR emare var. Sadece konusuyor yani, normal bir arkadasiyla konusur gibi. Hicbir iltifat yok, goz kacirma, utanma, hoslanma yok, sifir. Hatta ortak bir tanidigimiz var, Alman bir kiz (adi X olsun), onun icin "Ya ne tatli kiz" dedi. Haftasonu ben de sehirdeydim, "X de sehirdeyse ucumuz bulusalim" dedi. Ve ben engel olamadigim bir kiskancliga kapildim (tabi ki asla belli etmedim). Koca haftasonu ayni sehirde oldugumuz halde hic arasmadik (gerci bu iyi oldu kafami dinlemis oldum).

Yani, neden burda hoslanan konumunda olan kisi ben oldum bir anda? Neden karsi taraf kendinden bu kadar eminken bana bu kadar ilgi gostermezken ben hemen umutsuz ev kadini moduna gectim? Ne yapayim da bu takintimi asayim? Kendime cok kiziyorum, bana adam mi yok?

Aynı ev o kadar şarap uzun muhabbetler, bu koşullarda bile bir kıvılcım olmadıysa o adam dünya ahiret bacın bence senin

Vatanına dön olmuyor orda, iyi gelmiyor orası sana

Ya size yemin ederim ki yer degistirmek icin is basvurulari yapiyorum surekli tam gaz, ama ask konusunda oldugu gibi is konusunda da basiretim bagli herhalde, hicbir yer geri donmuyor hicbir uygun pozisyon bulamadim, anlamiyorum neden... Bir senedir her konuda duraganlik var.

Yok gercekten hic olmadi. Oyle uzun uzun konustuk sadece hararetli bir sekilde. Ama sanki askerlik arkadasi gibi veya munazara programinda gibi konustuk yani.

yani oyle hisler olsa bence olabilirdi ufak tefek bi yakinlasma vs. en azindan.

bence kendini biraz geri cekme, uzaklasma sansin varsa iyi gelebilir sonra o alman kizla takilirlarsa onu gormek uzebilir.

bence bizim isler durdu ben de savasin ortasinda kaldim

Konularını roman okur gibi okuyorum çoğu zaman, savrulduğunu düşünüyorum ordaki kurduğun ilişkilerde.. mesela eski bir konunda senin için köyde birçok adamla beraber oluyor demişlerdi böyle bi dedikodu vardı buna rağmen o fransızı nasıl eve aldın?? Hiç mi korkmuyorsun cidden??

İstismara açık kurban bir tarafın var. Ailenin yanına manevi destek göreceğin güvenli bi yerlere gel/dön. Yaşadıklarına üzülüyorum.

Ya is arkadasim olunca bir sey demezler diye dusundum bir de artik o dedikodular duruldu, uzun bir suredir kimse bir sey demiyor. Ailemin yaninda issiz parasiz kalip depresyona girmekten korkuyorum. Bir de bu sene de dayanirsam kadroya alinacagim ve bir suru kadrolu pozisyona basvurabilecegim. Haklisiniz istismara cok acik biriyim cunku hayir demeyi bilmiyorum sinirlarimi cizemiyorum ama online terapi almaya ve sinir cizme konusunda videolar izlemeye basladim...

Evet ya cok haklisiniz abartmayacagim artik kafamda 32 yasinda artik ergen gibi takinti da yapmayayim bir zahmet ya iki kurus aklim olsun.
Yok senin akrepten etkilenmen cok normal
Ben yengecim bilirim o akrebin bizim icin olan dayanilmaz cazibesini
Ama adam arkadasini sormus , bir akrep baska bir kadini soruyorsa sana bil ki onu yazmistir kafasina , o yuzden uzak dur rica ediyorum , akreplerin etkisi cok yikici oluyor maalesef

Bu arada bende yengecim. Bizi çekiyorlar ama kesinlikle iyi ilişki olmuyor onlarla. Fırtınalı hep. Oysa biz arada şefkatli arada tutkulu. Gerçi bizde karmakarışığız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…