- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.407
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
sarapli gecelerde hic bi hareket olmadi mi yav. karantinadayiz herkes coskun aslinda bu ara.
Merhaba KK'nin sevgili kadinlari. Ben 12 Mayis'ta soyle bir konu acmistim:
Ask istiyorum!
Kizlar merhabalar biraz banal bir konu, modasi gecmis bir konu, suyu cikarilmis bir konu oldugunu biliyorum ama karantina gunlerinde aklima takildi. Simdi benim erkeklerden yana sansim hic olmadi hic yani sifir. Cok guzel degilim, yetmezmis gibi gecen senelerde kotu bir olay gecirdim 40 kilo...www.kadinlarkulubu.com
Daha once konularimda defalarca belirttigim gibi, Dogu Afrika'da bir koyde yasiyorum, ofisimiz 40 kisi, herkes evli, uzun suredir yalnizim, ozellikle COVID sebebiyle sosyal hayatim yok, 32 yasima basacagim, son iki yil icinde haftasonlari kaldigim ve koyumuze 3 saat uzakliktaki sehirde biraz arkadas edindim ve birkac iliskim oldu ama hicbiri pek ic acici sonuclar vermedi...
Neyse ben evrene mesaj mi gonderdim nedir ofisimize yeni bir bey geldi. Aslinda ulkeye karantinadan once gelmis ama uzun sure baskentte kalmis yeni geldi. Fransiz bir bey, ilk goruste tipini pek begenmedim ama konusmasi, gozleri, havasi hosuma gitti biraz.
Bir yandan da kendimi "kizim ne bicim dusunceler bunlar, tanimadigin etmedigin is arkadasin hakkinda hemen o sekil dusunulur mu?" diye kinadim, inanin oyle her gordugu erkege atlayan medeniyetsiz bir insan degilimdir normalde, yemin ederim degilim. Ama sanirim psikolojim iyi degil.
Neyse yasadigimiz koy cok kucuk, pek fazla ev yok, bu arkadas da baska bir ulkeye gidecek olan bir kadinin evinin bosalmasini bekliyor oraya yerlesmek icin, ama COVID surecinde kadinin ulkeden cikmasi uzadi biraz. Koyumuzde tek bir misafirhane var ve bu adam da orada kaliyor. Ama misafirhanede sicak su yok filan. Benim evim de bahceli, 3 oda, genis, sicak suyum var... Dedim istersen ev bulana kadar bende kal.
Bu da geldi. Salidan beri bende kaliyor. Cuma gunu bir toplanti icin baskente gitti, onumuzdeki Sali geri gelecek. Salidan beri her aksam bir sise sarap bitirerek uzuuuuun uzuun konustuk gece yarilarina kadar filan, bazen yuruyuse ciktik, bir kere film izledik. Bazen saatlerce sacma sapan konulardan bahsediyor: mesela Hindistan'da kast sisteminde mikrofinans kuruluslarinin yaptiklari isler uzun vadede etkili olabilir mi? Erkeklerle kadinlarin cinselligi ilk deneyimleme surecleri ayni midir? Bilmemne dizisini nasil buldun. Afrika'da beyaz olmanin psikolojisinin gormek- gorulmek baglaminda incelemesi. Ve bu cocugun her soyledigi bana inanilmaz zihinsel hazlar veriyor, yani cok akilli ama cok akilli.
32 yasindaymis, akrep burcuymus, ben yengec burcuyum, akrepleri cok severim. Sevgilisi yok (sanirim).
Ama sorun su ki sanirim abartiyorum...
Yani normalde belki de hoslanmayacagim biri ve mahrumiyet bolgesi modunda oldugumdan takinti yaptim.
Ve benden hoslandigina dair SIFIR emare var. Sadece konusuyor yani, normal bir arkadasiyla konusur gibi. Hicbir iltifat yok, goz kacirma, utanma, hoslanma yok, sifir. Hatta ortak bir tanidigimiz var, Alman bir kiz (adi X olsun), onun icin "Ya ne tatli kiz" dedi. Haftasonu ben de sehirdeydim, "X de sehirdeyse ucumuz bulusalim" dedi. Ve ben engel olamadigim bir kiskancliga kapildim (tabi ki asla belli etmedim). Koca haftasonu ayni sehirde oldugumuz halde hic arasmadik (gerci bu iyi oldu kafami dinlemis oldum).
Yani, neden burda hoslanan konumunda olan kisi ben oldum bir anda? Neden karsi taraf kendinden bu kadar eminken bana bu kadar ilgi gostermezken ben hemen umutsuz ev kadini moduna gectim? Ne yapayim da bu takintimi asayim? Kendime cok kiziyorum, bana adam mi yok?
Yok gercekten hic olmadi. Oyle uzun uzun konustuk sadece hararetli bir sekilde. Ama sanki askerlik arkadasi gibi veya munazara programinda gibi konustuk yani.
Ya size yemin ederim ki yer degistirmek icin is basvurulari yapiyorum surekli tam gaz, ama ask konusunda oldugu gibi is konusunda da basiretim bagli herhalde, hicbir yer geri donmuyor hicbir uygun pozisyon bulamadim, anlamiyorum neden... Bir senedir her konuda duraganlik var.
bence bizim isler durdu ben de savasin ortasinda kaldim
Ya size yemin ederim ki yer degistirmek icin is basvurulari yapiyorum surekli tam gaz, ama ask konusunda oldugu gibi is konusunda da basiretim bagli herhalde, hicbir yer geri donmuyor hicbir uygun pozisyon bulamadim, anlamiyorum neden... Bir senedir her konuda duraganlik var.
AAAA cok gecmis olsun siz nerdesiniz iyi misiniz?
Konularını roman okur gibi okuyorum çoğu zaman, savrulduğunu düşünüyorum ordaki kurduğun ilişkilerde.. mesela eski bir konunda senin için köyde birçok adamla beraber oluyor demişlerdi böyle bi dedikodu vardı buna rağmen o fransızı nasıl eve aldın?? Hiç mi korkmuyorsun cidden??
İstismara açık bir kurban tarafın var. Ailenin yanına manevi destek göreceğin güvenli bi yerlere gel/dön. Yaşadıklarına üzülüyorum.
yok iyiyim cok sukur guvenlik acisindan sorun yok idlibdeydik hataya kactik zar zor ama rezalet yani gormeniz lazim heryerde is bakiyorum 50 basvurum vardir geri donus 0
Seker akrep burcuna dikkat
Sakin kaptirma kendini sakın , gozunu sevim kaptirma valla cok uzulurum
Cok gecmis olsun yaUmarim bir an once bulursunuz!!
Yok senin akrepten etkilenmen cok normalEvet ya cok haklisiniz abartmayacagim artik kafamda 32 yasinda artik ergen gibi takinti da yapmayayim bir zahmet ya iki kurus aklim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?