Aşk-ı Memnu Kanal D

Bihter Behlül'ün kapısının kolunu tuttuğunda, Behlül'ün içerden aynı anda kapıyı kilitlemesi hem beni sevindirdi hem içimi cızzlattı bilmiyorumkismile Hele son sahne, Bihter'i aptal, ukala ve ahlaksız bulsam da, insan olanın yüreği son sahnede sızlar ya "ölüyorum anne" diye ağlaması etkiledi beni gamyoncuiremsu

Ya ben de Bihter karakterini hiç sevmesemde son sahnede nedense çok üzüldüm. Çok çaresiz zavallı görünüyodu. Bu kız rolünün hakkını veriyor gerçekten iyi oynuyor.

bihter çok ahlaksızlıklar yaptı ama bu acıyı tek başına çekmeyecekti gözlerim sulandı az daha ağlıcaktım eşim kızdı bu kadın için ağlanırmı dedi:olmaz:
behlül eminimki bihteri halen seviyor,..
acı çeken bi kadın vardı dün aşkı memnuda mafoldumben
firdevste ne anlayışlı anne :) benim annem olsaydı çakardı tokadı:mymeka:

nihalin saçı cok hoş oldu
ama bihter'e son kısımda acıdım bi garip oldum valla yazık ya yaptıklarını çekiyor o ayrı tabi
bu bolumde annesıyle iş birliği yapıcak gibi gorunuyor bihter

hiç bir sahnede acımak gelmedi içimden bihteree eğer hala behlüle geri dön die yalvarıyosaaa neden adnana dönp polyanacılık oynuyoo
hele adnanla salonda tartışırlarken behlül geldiğinde adnanın yanına oturup onu öpmesi
bare bunu yapmaaa aptal ya

fıragmanı izledimde behlülü boğasım geliyor...
bihteri ilk öpen o oldu hatta bihter o zaman çok ağladı.. bunu ne çabuk unuttu şimdik sadık nişanlıyı iyi damadı oynuyor..
nihalede gıcıkım zaten cemileyle aynı büyümüşsünüz insan bi sarılır; yolcu eder...
bihter çok sevmişm bu her haliyle belli yasak bi aşktı ama behlül erkek gibi davranmadı; çocuk varmı yokmu diyde bi araştırmadı, canı istemedi çünküalsanaalsanasmile

bihter e icim acidi onu son anda kocasini aldatan kadin degil asik aci ceken bir kadin olarak gordum cok uzuldum bence bu yasak askta en buyuk suc pislik behlulun sadece bihtere suc yuklemekle olmuyor annesini yalvarirken icim parcalandi her zaman derim hic bir konuda kocaman kocaman konusmaktan yana degilim buyuk konusmalar genelinde cignenir Allah boyle ask acisi vermesin yasak bile olsa vermesin yine toplumda bihter kotu behlul elini yikayip cikan erkek oldu iste bu ayrimcilik beni delirtiyor

Evet aynen öyle hep ayrımcılık yapılıyor, 100 yıl önceki romanda da kadın suçlanmış intihar ettirilmişti. Behlül erkek ne de olsa dişi kuyruk sallarsa nasıl tutar kendini bir de uçan kaçan elinden zor kurtulan bir çapkın, napsın adam şimdi, kaçıp gitmek düşerdi ona, birazcık Nihal birazcık Bihter götürdü en sonunda da vınnnn

Bende bu aşkta en çok Behlül ü suçluyorum, Bihter in karakteri belliydi, zaten 1 yıl oldu içlerine gireli, ama Behlül oğlu gibi sevip kollayan büyüten adama en büyük kazığı attı, hatırladığım kadarı ile Bihter kaçıyordu ondan ama baştan çıkarana kadar uğraştı bunun adı aşk diye diye alsanaalsanasmile , utanmadan kızını da yatağa attı, nasıl bakabiliyor amcasının yüzüne madem bu aşkın kirini temizleyecekti, bunu Nihal e sadık bir koca olmaya çalışarak değil alıp başını hayatlarından çıkarak yapacaktı ama dediğiniz gibi karaktersiz işte :dilcikar:

fıragmanı izledimde behlülü boğasım geliyor...
bihteri ilk öpen o oldu hatta bihter o zaman çok ağladı.. bunu ne çabuk unuttu şimdik sadık nişanlıyı iyi damadı oynuyor..
nihalede gıcıkım zaten cemileyle aynı büyümüşsünüz insan bi sarılır; yolcu eder...
bihter çok sevmişm bu her haliyle belli yasak bi aşktı ama behlül erkek gibi davranmadı; çocuk varmı yokmu diyde bi araştırmadı, canı istemedi çünküalsanaalsanasmile

Bende Behlül Bihter i baştan çıkardı diye biliyorum. Bihter in zaten hamurunda var.

eski fragmanı izledim de.. müjde ar ne kadar güzelmiş.. beren gerçekten yolun çocuğu gibi kalıyor onun yanında.. bir kez daha anladım , çok yanlış bir seçim beren saat.. müjde arın üstüne hiç girmemiş..

dünkü bölümü yarım yamalak izledim. bihterin feryat figan bağırdığı sahnelere baktım. bihter çok duygulu,aşık bir kadın olmalıydı,sevgisine sahip çıkan... ama ben hiç etkilenemedim berenden. oyunculuk zayıf kalmış. o duyguyu veremedi bana.. sanki derdi aşk değilde, nihalin tercih edilmesi gibi davranıyor hep..
bu romanın da ilk dizinin de ana teması, (romanı okumuştum ben,ilk diziyi izlemedim ama ) behlülün karaktersizliği bence.. normal koşullara indirgesek behlülün yaptığı çok daha mide bulandırıcı ve kabul edilemez ama berenin beceriksizliği ona sempati duymamı engelliyor..

bence de, beren belki de ilk defa çok iyi oyunculuk sergiledi dünkü bölümde..
ben çok beğenmiştim,tüylerim diken diken olmuştu hatta ağladığı sahnelerde..

behlül de acı çeksin,çeksin işteeeealsanaalsanasmile
madem ikisi de günahkar,ikisi de kıvranmalı..

1975 deki bölümü izledim.

Behlülle bihter aşağıda konuşurlarken nihal duyuyor konuşmalarını,ve bayılarak yuvarlanıyor merdivenlerden.

Beşir de nihalin üzülüp hasta olduğunu görünce adnana herşeyi anlatıyor.

Adnan demek böyle diyor ve bihterle konuşmak için odasına gidiyor.

Bihter silahı kalbine dayayarak tetiği çeker ve oracıkta ölür.

Nihal ve adnan bey eski hayatlarına kaldıkları yerden devam eder.

İşin komik yani 5 bölüm sürmüş eski aşkı memnu bizimki kaç bölümdür sürüyor.555 mi kaydirigubbakcemile3

hiç bir sahnede acımak gelmedi içimden bihteree eğer hala behlüle geri dön die yalvarıyosaaa neden adnana dönp polyanacılık oynuyoo
hele adnanla salonda tartışırlarken behlül geldiğinde adnanın yanına oturup onu öpmesi
bare bunu yapmaaa aptal ya

bencede hem bıhter baslattı kurlar yaptı dıkkatını cektı.tabı behlulde yapmıcaktı ole bıseyı amcasına ayrıcada bıhter hıcde pısman deıl yaptıklarından ınsan azcık pısman olur hala behlulu elde etme cabasında bu arada adnanı kullanarak ne pıslık bı kadın yaa evdekı calısanlara davranısı falan ıgrenc ınsan

bence de, beren belki de ilk defa çok iyi oyunculuk sergiledi dünkü bölümde..
ben çok beğenmiştim,tüylerim diken diken olmuştu hatta ağladığı sahnelerde..

behlül de acı çeksin,çeksin işteeeealsanaalsanasmile
madem ikisi de günahkar,ikisi de kıvranmalı..

Evet dünkü bölümde bihter gerçekten çok inandırıcıydı.

Ağlaması,acı çekmesi çok gerçekçiydi.

İyi bir performans gösterdi dünkü bölümde.:delphin:

eski fragmanı izledim de.. müjde ar ne kadar güzelmiş.. beren gerçekten yolun çocuğu gibi kalıyor onun yanında.. bir kez daha anladım , çok yanlış bir seçim beren saat.. müjde arın üstüne hiç girmemiş..

dünkü bölümü yarım yamalak izledim. bihterin feryat figan bağırdığı sahnelere baktım. bihter çok duygulu,aşık bir kadın olmalıydı,sevgisine sahip çıkan... ama ben hiç etkilenemedim berenden. oyunculuk zayıf kalmış. o duyguyu veremedi bana.. sanki derdi aşk değilde, nihalin tercih edilmesi gibi davranıyor hep..
bu romanın da ilk dizinin de ana teması, (romanı okumuştum ben,ilk diziyi izlemedim ama ) behlülün karaktersizliği bence.. normal koşullara indirgesek behlülün yaptığı çok daha mide bulandırıcı ve kabul edilemez ama berenin beceriksizliği ona sempati duymamı engelliyor..

Zaten ağlarken de dedi ya gözümün önünde birbirlerini seviyorlar ölüyorum anne diye..

Mesele nihal değil bence,başka bir kadın da olsaydı bihter gene kabullenemezdi böyle.

Bihterde gram kadar pişmanlık yok.Behlül gelse yeniden başlayalım dese bihter asla hayır demez.

Hafif bir kadın oldu behlülün gözünde de zaten.Bu yüzden kaybetti.

Hayır madem birbirlerini bu kadar seviyorlardı bihter kaçalım buralardan dediği zaman behlül kabul etseydi.

Yok amcama bunu yapamam felan dedi.Sanki amcasını aldatarak ona çok iyi şeyler yapıyormuş gibi kaçmayı göze alamadı.

Tabi eski zenginliğinden eser kalmayacaktı belki de bihterle kaçmayı kabul etseydi.

Behlül ne bihtere ne de nihale yar oluyor zaten finalde.

Her zaman ki gibi Behlüle kızmaya devam edicem ben..(aman topa tutmayın:)
Bihter baştan hatalı ama Behlül de sütten çıkma değil yani.
Sonuçta Bihteri baştan çıkaran o ..(çıkmasaydı ayrı konu)

İşin bitince de, başka çiçeğe kon..
Yok yaaaaaa..
Var mı öyle 3 kuruşa 5 köfte..?

Bu dizi gerçekta olsa, yani gerçek hayatta Bihterin yerinde olan bir kadın; kocasına herşeyi anlatır.
Ben yanmışım o da yansın der..
Zaten kocasını sevmiyor para da pulda da gözü yok.
Kaybedecek birşeyi yok.

keisnlikle katılıyorum sana..a.s

Back
X