Aşk-ı Memnu Kanal D

getattachmentcbk.jpg
firdevsin memeler karninda :roflol: ceto görmesin bunu:))
ama dogru ya o coktan yoklamisti firdoyu delikafadulden
çok güldüm ya en dik olan nihalinkiler sonra bihterinkiler en aşşağıda firdevsinkiler..
o bişey değil behlüle ne yapmışlar baksanıza hohoyoytttt

kızlar eskiyi bulup izledim , sayenizde güldüm valla, sağolun...kaydirigubbakcemile3
gülmek güzeldir canım gül gül..beşirin ses tonuna falan...
ama eskisindede behlülde behlül h..nasıl kaçıyor gördün mü bakkala gider gibi delikafadulden

kim ne derse desin en büyük suçlu behlül' den başkası değil.. onu büyütüp bu vadeye getiren amca dediği adamın karısına göz koyup onu ilk ayartmaya çalışan kendisi...üstelik ednan ona o kadar çok güveniyorki evini,malını mülkünü herşeyini ayaklarına sermiş..ama o ne yaptı yengesini öyle böyle kendine aşık etti..kendininde bihteri sevdiğine inandırdı.. sonrada iş ciddiye binince kıvırmaya başladı..önüne nihal sunuldu oda hayır demedi..bunca sene kardeş gibi büyüdüğünü nihali öyle gördüğünü söylüyordu..iş çıkarlara gelince kardeş,yenge onun için önemsiz kavramlar haline geldi..hayatına giren bütün insanların hayatlarını mahfedip,kırdı yıktı geçti...şimdide hiçbirşey olmamış masum yeğen rollerine girdi..firdevs hanımı para için herşeyi yapar diye sevmiyordu peki ya kendisi ne için nihale yaklaştı bu kadar..behlül menfaatçi değilmi şimdi söyleyin bakalımalsanaalsanasmile...olan bihtere ve nihale oldu..bihter kocasını aldattığı için suçlu ama en azından sevdiği için bunun pişmanlığını yaşayıp kaç kere ayrılmak istedi ednandan...peki ya behlül ne yaptı?hiç birşey:umursamaz:...bihter ihanetini bedelini kat kat ödüyor ..behlülse yaptıklarını unuttu yeni bir sayfa açtı nihalciğiyle...:olmaz:

kim ne derse desin en büyük suçlu behlül' den başkası değil.. onu büyütüp bu vadeye getiren amca dediği adamın karısına göz koyup onu ilk ayartmaya çalışan kendisi...üstelik ednan ona o kadar çok güveniyorki evini,malını mülkünü herşeyini ayaklarına sermiş..ama o ne yaptı yengesini öyle böyle kendine aşık etti..kendininde bihteri sevdiğine inandırdı.. sonrada iş ciddiye binince kıvırmaya başladı..önüne nihal sunuldu oda hayır demedi..bunca sene kardeş gibi büyüdüğünü nihali öyle gördüğünü söylüyordu..iş çıkarlara gelince kardeş,yenge onun için önemsiz kavramlar haline geldi..hayatına giren bütün insanların hayatlarını mahfedip,kırdı yıktı geçti...şimdide hiçbirşey olmamış masum yeğen rollerine girdi..firdevs hanımı para için herşeyi yapar diye sevmiyordu peki ya kendisi ne için nihale yaklaştı bu kadar..behlül menfaatçi değilmi şimdi söyleyin bakalımalsanaalsanasmile...olan bihtere ve nihale oldu..bihter kocasını aldattığı için suçlu ama en azından sevdiği için bunun pişmanlığını yaşayıp kaç kere ayrılmak istedi ednandan...peki ya behlül ne yaptı?hiç birşey:umursamaz:...bihter ihanetini bedelini kat kat ödüyor ..behlülse yaptıklarını unuttu yeni bir sayfa açtı nihalciğiyle...:olmaz:

sana katılıyorum sanki behlül sütten çıkmış ak kaşık modunda hiçbir suçu yok tüm suçu ihanetin bedelini bihtere yıkmaya çalışıyor tabi amcasının maddi imkanlarının ortadan kalkmaması için masum pozları oynuyor aslında behlülde bihter kadar suçlu ama nihalin masumiyetinin arkasına gizlenerek kendinide masum gösteriyor ama eninde sonunda beşir anlatacak herşeyi

BEHLÜL yaptığı hatanın farkına vardı şimdi kendini nihali kullanarak temize çıkarmaya çalışıyor diyorya BENı HEP SEV diye..

burda yasak aşkta olsa gerçekten seven bihter.. behlülün karakteri belli hergün birisiyle
behlülün amacı sadece öpüşüp koklaşmaktı öyle devam eder sanıyordu
bihterde onu zora soktu pişman etti kaçalım sensiz yapamıyorum adnana anlatıcam diye.. behlül gerçekten sevseydi bihterle kaçardı ama o nihali kullanarak kendini temize çekti..

ben bu olayın suçlusu olarak behlülü görüyorum tamam her ikiside suçlu ama sonuçta bihter genç ve güzel bi kadın sevmiş olabilir ne kadar behlüle kur yapsada behlül tepki verseydi böyle olmazdı ama ikiside biebirine yeşil ışık yaktı... bihter sonuçta el kızı yapar ama behlülün ona maddi manevi destek veren amcasına bunu yapmaması gerekirdi...

behlul nihale sende arinmak istiyorum dedi. nihalde seviniyo salaksempatiksalakcinni. adam butun pisligini sende arindiriyo. su an nihal pembe bulutlarin ustunde oldugu icin bunlari dusunemez tabiopuyorumnanaktan

ne olursa olsun akşam bihterden binlercekez nefret ettimmm nekadar yüzsüz karaktersizz yaptığı hiçbir davranış hoşuma gitmyor.ne kocasına ne evdeki hizmetlilere ne annesine 18lik asi genç kızlar olurya aynen onlar gibi dengesizz. işine nasıl geliyorsa öle davranıyor.

kızlarrr fragman çıkmışş delikafadulden

adnan bihter banyodayken telefonuna bakıyo bihterin sonra şok halde bakıyo
nihal gelinlik giymiş falan

behlül fanatiği olarak yinede ona çok kızgınım oh sen kadını baştan çıkart ondan sonra pişman ol imkanlardan vazgeçeme elinin altında nihal var tabi bihterede sen dönme ben rahat rahat evlenip amcamın parasını yiyim diyo ne kadar vijdansız bi adam ya ne çabuk aşık oldu salak nihalede anlamıyorum gitti o salakta melek gibi göklerde bilmiyorki başına neler gelcek yere hızla çakılcak bendün bihtere gerçekten çok üzüldüm kızlar annesine yalvarırken özellikle gerçekten aşık behlüle oda hemen unuttu onu ama kabahat onda bebek bi var bi yok aptak etti oğlanı.. bihterin sonu gerçekten yaklaşıyor am çok üzülücem sadece bihtere behlülede üzülürüm ama bu kadar deil çünkü kendini öldüreceği için dün nerdeyse gözlerim doldu o sahnede... bide beşire şaşırdım mal mal duruyor mutfakta aslında beşir bihteri tehdit edebilir evdekileri kovarsan açıklarım herşeyi diyebilir niye susuyor hala anlamadım bakalım bir an önce bitmesini istiyorum artık bu dizinin

kesinlikle katılıyorum şekerrr....vereliniortaksengözlerimebaksanabÇok üzgünüm çoook

kızlarrr fragman çıkmışş delikafadulden

adnan bihter banyodayken telefonuna bakıyo bihterin sonra şok halde bakıyo
nihal gelinlik giymiş falan
niye koymadın kız dur bakam koymaya çalışırım sempatiksalakcinni

izledim şimdi fragmanı nihale gelinlik gerçekten çok yakışmış ama ne yazıkki giyemeyecek onu yazık ya oda ne hayaller kuruyodur saf

benim eşim acaip karşı bu diziye hayatta izlettirmez..dün gece zap yaparken son sahnesine denk geldim baktım..
aaaa baktım gözlerim dolmuş:1shok:
manyakmıyım neyim..
ama bir anda bihteri öyle görünce aldatan eş değilde sırılsıklam aşık bir sevgili gibi gördüm herhalde ondan gözlerim doldu..
ne kadar güzel rol yapmış.

Her zaman ki gibi Behlüle kızmaya devam edicem ben..(aman topa tutmayın:)
Bihter baştan hatalı ama Behlül de sütten çıkma değil yani.
Sonuçta Bihteri baştan çıkaran o ..(çıkmasaydı ayrı konu)

ışin bitince de, başka çiçeğe kon..
Yok yaaaaaa..
Var mı öyle 3 kuruşa 5 köfte..?

Bu dizi gerçekta olsa, yani gerçek hayatta Bihterin yerinde olan bir kadın; kocasına herşeyi anlatır.
Ben yanmışım o da yansın der..
Zaten kocasını sevmiyor para da pulda da gözü yok.
Kaybedecek birşeyi yok.

bihter rolünü çok güzel yapıyo nasıl dedi annesine ben senin kızınım bende kocamı aldattım diye ohaoldumsmile
nihalde şimdi bişey diycem :) bihtere dediğine bakın şimdi sürekli gülüyorum herkes anlıycak kaydirigubbakcemile3 çok sevindirik oldu kız 1 kerede sempatiksalakcinni
buarada yeni saç modelinide beğenmedim eskisi daha güzeldi

Back
X