Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güldüm ya en dik olan nihalinkiler sonra bihterinkiler en aşşağıda firdevsinkiler..firdevsin memeler karninda :roflol: ceto görmesin bunu:))
ama dogru ya o coktan yoklamisti firdoyu delikafadulden
gülmek güzeldir canım gül gül..beşirin ses tonuna falan...kızlar eskiyi bulup izledim , sayenizde güldüm valla, sağolun...kaydirigubbakcemile3
kim ne derse desin en büyük suçlu behlül' den başkası değil.. onu büyütüp bu vadeye getiren amca dediği adamın karısına göz koyup onu ilk ayartmaya çalışan kendisi...üstelik ednan ona o kadar çok güveniyorki evini,malını mülkünü herşeyini ayaklarına sermiş..ama o ne yaptı yengesini öyle böyle kendine aşık etti..kendininde bihteri sevdiğine inandırdı.. sonrada iş ciddiye binince kıvırmaya başladı..önüne nihal sunuldu oda hayır demedi..bunca sene kardeş gibi büyüdüğünü nihali öyle gördüğünü söylüyordu..iş çıkarlara gelince kardeş,yenge onun için önemsiz kavramlar haline geldi..hayatına giren bütün insanların hayatlarını mahfedip,kırdı yıktı geçti...şimdide hiçbirşey olmamış masum yeğen rollerine girdi..firdevs hanımı para için herşeyi yapar diye sevmiyordu peki ya kendisi ne için nihale yaklaştı bu kadar..behlül menfaatçi değilmi şimdi söyleyin bakalımalsanaalsanasmile...olan bihtere ve nihale oldu..bihter kocasını aldattığı için suçlu ama en azından sevdiği için bunun pişmanlığını yaşayıp kaç kere ayrılmak istedi ednandan...peki ya behlül ne yaptı?hiç birşey:umursamaz:...bihter ihanetini bedelini kat kat ödüyor ..behlülse yaptıklarını unuttu yeni bir sayfa açtı nihalciğiyle...lmaz:
kesinlikle katılıyorum şekerrr....vereliniortaksengözlerimebaksanabÇok üzgünüm çoookkim ne derse desin en büyük suçlu behlül' den başkası değil.. onu büyütüp bu vadeye getiren amca dediği adamın karısına göz koyup onu ilk ayartmaya çalışan kendisi...üstelik ednan ona o kadar çok güveniyorki evini,malını mülkünü herşeyini ayaklarına sermiş..ama o ne yaptı yengesini öyle böyle kendine aşık etti..kendininde bihteri sevdiğine inandırdı.. sonrada iş ciddiye binince kıvırmaya başladı..önüne nihal sunuldu oda hayır demedi..bunca sene kardeş gibi büyüdüğünü nihali öyle gördüğünü söylüyordu..iş çıkarlara gelince kardeş,yenge onun için önemsiz kavramlar haline geldi..hayatına giren bütün insanların hayatlarını mahfedip,kırdı yıktı geçti...şimdide hiçbirşey olmamış masum yeğen rollerine girdi..firdevs hanımı para için herşeyi yapar diye sevmiyordu peki ya kendisi ne için nihale yaklaştı bu kadar..behlül menfaatçi değilmi şimdi söyleyin bakalımalsanaalsanasmile...olan bihtere ve nihale oldu..bihter kocasını aldattığı için suçlu ama en azından sevdiği için bunun pişmanlığını yaşayıp kaç kere ayrılmak istedi ednandan...peki ya behlül ne yaptı?hiç birşey:umursamaz:...bihter ihanetini bedelini kat kat ödüyor ..behlülse yaptıklarını unuttu yeni bir sayfa açtı nihalciğiyle...lmaz:
niye koymadın kız dur bakam koymaya çalışırım sempatiksalakcinnikızlarrr fragman çıkmışş delikafadulden
adnan bihter banyodayken telefonuna bakıyo bihterin sonra şok halde bakıyo
nihal gelinlik giymiş falan
izledim şimdi fragmanı nihale gelinlik gerçekten çok yakışmış ama ne yazıkki giyemeyecek onu yazık ya oda ne hayaller kuruyodur saf