- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
nihal kendini verdi ,behlül kovsada gitmez kapısından, tadını aldı bir kere :roflol:artık sözkonusu firdevsin çıkarıysa ne yapar eder ayırır onları ,firdevs bukötükedihüso
vereliniortakya benim anlamadığım herkes bihtere gıcık oldu
sora behlülle nihal ne romantik oldu bilmem ne
ya bu kadın o çocuğu tek başına mı yaptı
iyice havaya girdi bu behlül
lan dizide bile kadın hakları hakgetire yanilmaz:
herşey başltan beri saçma ve yanlış
ama herşey bihtere kaldı
peh..:dilcikar:
bende dikkat ettim o sahneye ..merdivenden inerken amcasının peşine ssahne yavaşladı aklı bihterde..Bihter hastane dönüşü eve geldiğinde ayakta zor duruyordu.
Behlül onu görünce üzüldü sanki.Ona dikti gözlerini hemen.
Ayağa felan kalktı .Adnan çıkmasaydı yanına bile giderdi belki .
Hala onun için endişeleniyor .
söylüyorum ben işte...
tamam nihalle evlen..onunula ol artık hiç bir şey demem ..çocuğuda aldırdım..yine görüşelim dese..
behlüüüüllll balıklama atlarrrr..
vereliniortaksimdik, beeen behlülden iyyyce nefret ettim,,,, ülen ne bicim insansin sen karektersiz,
ya neden hep aci ceken kadin oluyor ne acimasizdir bu erkekler,isine gelemeyince, korkunca kuyruguna bacaklarinin arasina sikistirdi,nihalin kücük canta köpegi oldu..
o kilerdeki halleri neydi öyle ne bicim davrandi bihtere,resmen pislik muamelesi yapti,, iste bunu hic hazmedemem ne olursa olsun bihtere bu sekilde davranmamaliydi ben bile kendimi cok kötü hissettim izlerken tam bi hayvanmis (kusura bakmayin kaba kaba yazicim)kesinlikle behlüle ölüm,,adnan behlülü vursun...kötükedihüso
bihter kendi dedigi gibi yasarken ölüyo o hakketigini buldu ama genede son sahnede cok duygulandim gercekten deliler gibi seviyo behlülü,,ama her sucun bir cezasi var iste oda dünyaliginda cezasini buldu...
cocugu aldirmasina üzüldüm dizi de olsa insani etkiliyo ister istemez...
nihalin saci yakismis aslinda ama kafa yapisi biraz büyük sacida kabartmislar iyice koca kafali olmus sade düz fön daha iyi olurdu ona...bide o kuaföre girerken koluna takmis ya cantayi ya ben cok uyuz oluyorum bu tasima sekline tr de cok mu moda oldu bu sekilde tasimak herkez birbirinin kopyasi gibi,bir kola asilmis canta yampiri yampiri havali havali yürüyen yeni yetmeler,,cok itici oluyo yahu -tatlicadiarzu-
cemileye iyi oldu dediydim ama bu bölümde onada üzüldüm,,,,dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis,dogrulari söylüyodu ama haddinide cogu zaman asiyodu,,
anne ve babasinada cok duygulandim onlarda gidince, tadi tuzu kalmiyacak evin benim bile icim ürperdi,bihter o eve geldiginden beri hersey kötüye gitti ve kötü sonda iyice yaklasiyor,mutlu bitmesini cok isterdim dizinin ama bunca suc islenmis ortada hemde hic affedilmeycek suclar,,onun icin mutlu son olmuyacak buruk biticek dizi,,,
en cok da evin kücük oglanina üzülüyorum bide anne dedi bihtere anne ne kutsal bir kelimedir,,bunu hakedene söylenmeli ve hak edende makmazel bence,,hersey bitince evdekilerin yaralarini makazel saricak cok fedakar bir insan adnanida hak eden o bence...
bihter e icim acidi onu son anda kocasini aldatan kadin degil asik aci ceken bir kadin olarak gordum cok uzuldum bence bu yasak askta en buyuk suc pislik behlulun sadece bihtere suc yuklemekle olmuyor annesini yalvarirken icim parcalandi her zaman derim hic bir konuda kocaman kocaman konusmaktan yana degilim buyuk konusmalar genelinde cignenir Allah boyle ask acisi vermesin yasak bile olsa vermesin yine toplumda bihter kotu behlul elini yikayip cikan erkek oldu iste bu ayrimcilik beni delirtiyor
kırmız ıile belirttiğin bölüme aynen katılıyorum...
kahrolsun bihter ama kahrolsun behlül de var..ikisi bir ölmeli..
behlül kçaçcakmışşş.zaten hep yaptığı şey..kaçar 1 ya kalmaz eğlenceye devammmm...