Aşk-ı Memnu Kanal D

simdik, beeen behlülden iyyyce nefret ettim,,,, ülen ne bicim insansin sen karektersiz,
ya neden hep aci ceken kadin oluyor ne acimasizdir bu erkekler,isine gelemeyince, korkunca kuyruguna bacaklarinin arasina sikistirdi,nihalin kücük canta köpegi oldu..
o kilerdeki halleri neydi öyle ne bicim davrandi bihtere,resmen pislik muamelesi yapti,, iste bunu hic hazmedemem ne olursa olsun bihtere bu sekilde davranmamaliydi ben bile kendimi cok kötü hissettim izlerken tam bi hayvanmis (kusura bakmayin kaba kaba yazicim)kesinlikle behlüle ölüm,,adnan behlülü vursun...kötükedihüso

bihter kendi dedigi gibi yasarken ölüyo o hakketigini buldu ama genede son sahnede cok duygulandim gercekten deliler gibi seviyo behlülü,,ama her sucun bir cezasi var iste oda dünyaliginda cezasini buldu...

cocugu aldirmasina üzüldüm dizi de olsa insani etkiliyo ister istemez...

nihalin saci yakismis aslinda ama kafa yapisi biraz büyük sacida kabartmislar iyice koca kafali olmus sade düz fön daha iyi olurdu ona...bide o kuaföre girerken koluna takmis ya cantayi ya ben cok uyuz oluyorum bu tasima sekline tr de cok mu moda oldu bu sekilde tasimak herkez birbirinin kopyasi gibi,bir kola asilmis canta yampiri yampiri havali havali yürüyen yeni yetmeler,,cok itici oluyo yahu -tatlicadiarzu-

cemileye iyi oldu dediydim ama bu bölümde onada üzüldüm,,,,dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis,dogrulari söylüyodu ama haddinide cogu zaman asiyodu,,
anne ve babasinada cok duygulandim onlarda gidince, tadi tuzu kalmiyacak evin benim bile icim ürperdi,bihter o eve geldiginden beri hersey kötüye gitti ve kötü sonda iyice yaklasiyor,mutlu bitmesini cok isterdim dizinin ama bunca suc islenmis ortada hemde hic affedilmeycek suclar,,onun icin mutlu son olmuyacak buruk biticek dizi,,,

en cok da evin kücük oglanina üzülüyorum bide anne dedi bihtere anne ne kutsal bir kelimedir,,bunu hakedene söylenmeli ve hak edende makmazel bence,,hersey bitince evdekilerin yaralarini makazel saricak cok fedakar bir insan adnanida hak eden o bence...

Son düzenleme:
Nihat tam olarak öğrenmediki, o saitmidir nedir o bakışlardan herkes bişeyler çıkarır dedi o kadar nihat şüphede hala, sanırım firdevse bozuk.
üvey babayı kaptı ya ona bozuktur:roflol::roflol::roflol:

Bihter çocuğu da aldırdı intihar zamanı yaklaşıyor demek ki...

Behlülle ilişkisi olduğunu kimse öğrenemeden mi bitecek yoksa film.

Bence bu yanlış tek taraflı bihtere yükleniyor filmde.

Halbuki aynı derece behlülünde hatası var.O ne kadar rahat sefa sürüyor oh ne iyi.

Olan bihtere oluyor zavallım ya :delphin:

Beşir söylese keşke herşeyi de bihterle beraber behlül de güme gitse alsanaalsanasmile
bu beşiri hiç anlayamadım zatenkötükedihüso
hem behlülü tehdit etti nihalle nişanlanmazsan yaptıklarını unutmam diye
hem matmazeli yalancı çıkardı :mymeka:
ondan sonra matmazel bu evliliği durdurun nihali harcıycaklar diyo:sm_confused:
ya beşir ne diyon allasenbenneyaptımki

nihalin saci yakismis aslinda ama kafa yapisi biraz büyük sacida kabartmislar iyice koca kafali olmus sade düz fön daha iyi olurdu ona...bide o kuaföre girerken koluna takmis ya cantayi ya ben cok uyuz oluyorum bu tasima sekline tr de cok mu moda oldu bu sekilde tasimak herkez birbirinin kopyasi gibi,bir kola asilmis canta yampiri yampiri havali havali yürüyen yeni yetmeler,,cok itici oluyo yahu -tatlicadiarzu-

Nihalin kafa yapısımı büyük :D küçücük kafası ve suratı var yahu. hatta o kadar küçükki saçını topladığında vucuduyla orantısız oluyor.

simdik, beeen behlülden iyyyce nefret ettim,,,, ülen ne bicim insansin sen karektersiz,
ya neden hep aci ceken kadin oluyor ne acimasizdir bu erkekler,isine gelemeyince, korkunca kuyruguna bacaklarinin arasina sikistirdi,nihalin kücük canta köpegi oldu..
o kilerdeki halleri neydi öyle ne bicim davrandi bihtere,resmen pislik muamelesi yapti,, iste bunu hic hazmedemem ne olursa olsun bihtere bu sekilde davranmamaliydi ben bile kendimi cok kötü hissettim izlerken tam bi hayvanmis (kusura bakmayin kaba kaba yazicim)kesinlikle behlüle ölüm,,adnan behlülü vursun...kötükedihüso

bihter kendi dedigi gibi yasarken ölüyo o hakketigini buldu ama genede son sahnede cok duygulandim gercekten deliler gibi seviyo behlülü,,ama her sucun bir cezasi var iste oda dünyaliginda cezasini buldu...

cocugu aldirmasina üzüldüm dizi de olsa insani etkiliyo ister istemez...

cemileye iyi oldu dediydim ama bu bölümde onada üzüldüm,,,,dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmis,dogrulari söylüyodu ama haddinide cogu zaman asiyodu,,
anne ve babasinada cok duygulandim onlarda gidince, tadi tuzu kalmiyacak evin benim bile icim ürperdi,bihter o eve geldiginden beri hersey kötüye gitti ve kötü sonda iyice yaklasiyor,mutlu bitmesini cok isterdim dizinin ama bunca suc islenmis ortada hemde hic affedilmeycek suclar,,onun icin mutlu son oluyacak buruk biticek dizi,,,

en cok da evin kücük oglanina üzülüyorum bide anne dedi bihtere anne ne kutsal bir kelimedir,,bunu hakedene söylenmeli ve hak edende makmazel bence,,hersey bitince evdekilerin yaralarini makazel saricak cok fedakar bir insan adnanida hak eden o bence...

ahee aheee:teytey: madre gelmiş

bütün bölümü içinde biriktirmişsindelikafadulden

üvey babayı kaptı ya ona bozuktur:roflol::roflol::roflol:

bu beşiri hiç anlayamadım zatenkötükedihüso
hem behlülü tehdit etti nihalle nişanlanmazsan yaptıklarını unutmam diye
hem matmazeli yalancı çıkardı :mymeka:
ondan sonra matmazel bu evliliği durdurun nihali harcıycaklar diyo:sm_confused:
ya beşir ne diyon allasenbenneyaptımki

beşir kısaca karaktersiz beyinsizi oynuyor:oklava:

bihter e icim acidi onu son anda kocasini aldatan kadin degil asik aci ceken bir kadin olarak gordum cok uzuldum bence bu yasak askta en buyuk suc pislik behlulun sadece bihtere suc yuklemekle olmuyor annesini yalvarirken icim parcalandi her zaman derim hic bir konuda kocaman kocaman konusmaktan yana degilim buyuk konusmalar genelinde cignenir Allah boyle ask acisi vermesin yasak bile olsa vermesin yine toplumda bihter kotu behlul elini yikayip cikan erkek oldu iste bu ayrimcilik beni delirtiyor

bihter e icim acidi onu son anda kocasini aldatan kadin degil asik aci ceken bir kadin olarak gordum cok uzuldum bence bu yasak askta en buyuk suc pislik behlulun sadece bihtere suc yuklemekle olmuyor annesini yalvarirken icim parcalandi her zaman derim hic bir konuda kocaman kocaman konusmaktan yana degilim buyuk konusmalar genelinde cignenir Allah boyle ask acisi vermesin yasak bile olsa vermesin yine toplumda bihter kotu behlul elini yikayip cikan erkek oldu iste bu ayrimcilik beni delirtiyor

vereliniortak

he öle yatim bir kerede yazim dedim, bölüm pörcük yazarsam beni taküp etmen zor olurdu diye delikafadulden
nerdesin kuzum görünmüyosun bu ara nasil senin kizce :emir_bebek:

walla ben buradayım da karşılaşmıyoruz beebeemnaniknanik kızım iyi uyuyor dişi çıkmadı

bihter e icim acidi onu son anda kocasini aldatan kadin degil asik aci ceken bir kadin olarak gordum cok uzuldum bence bu yasak askta en buyuk suc pislik behlulun sadece bihtere suc yuklemekle olmuyor annesini yalvarirken icim parcalandi her zaman derim hic bir konuda kocaman kocaman konusmaktan yana degilim buyuk konusmalar genelinde cignenir Allah boyle ask acisi vermesin yasak bile olsa vermesin
yine toplumda bihter kotu behlul elini yikayip cikan erkek oldu iste bu ayrimcilik beni delirtiyor
kötükedihüsokötükedihüso

Back
X