Aşk-ı Memnu Kanal D

Bu filmden sonra beren saate en kısa zamanda gene bir teklif gelir inşalla.

Seviyorum o kadının oyunculuğunu ben :delphin:

Ama nedense bu tür rolleri kendine yakın görüyor olacak ki 'Güz Sancısı ' nda da kötü kadın rolündeydi.:delphin:

ewet öyleydi we berbat ötesi bir filmdi

ya ayrıca şu ariel reklamı da komik olmuş firdevsin gömleği lekesi:1closedeyes:

Şekerciim taaa en başlarda bu sürtük bihter..
Behlül hastalanınca..annesinin mucize bitki çayından yaptı..
Tepsiyle odaya kadar götürdü..Elin bekar adamının odasına daldı..
Terlemişsin üstünü değiştir falan,çocuuuu ellemeye başladı..
İyice dibine kadar sokuldu..yanaştı yapıştı,adamı kokladı..
Behlül evde yokken odasına girip parfüm şişesini aldı,
kokusuna baktı.. ohh.yaptıı..telaşla yere döktü..
yaaa böööle oldu işte..a.s
e behlül haklı demiyoruz..fitili bihter kaşarı ateşledi..
Behlülde madem öyle ,gel böyle dedi..

evet aynen öle oldu.bihter kuyruğunu sallamasaydı behlülün bakacağı yoktu.bihter bile bile kendini ateşe attı.behlülü kendisine aşık etmek için bütün kadınsı yönlerini kullandı.bi de artık behlül pişman yaptığının hata olduğunu biliyor.tabiki cezasını çekmeli ama bihter kadar olmamalı.çünkü bihter hala yaşadıklarından pişman değil vicdan azabı duymuyor

Kızlar romanın sonu bu şekilde bitiyormuş.

Büyük ihtimalle sonunu değiştirmezlerse film de böyle bitecek.

Romanın son sayfalarında Behlül ile Bihter’in konuşmalarını duyan Nihal, bayılarak merdivenlerden düşer.

Adnan Bey, kızını kucaklayarak odasına götürür.

Nihal’in baygın hâlde yattığını gören Beşir, Behlül ile Bihter arasında yaşananları Adnan Bey’e anlatır.

Bihter, kendisini bu kargaşa ortamından kurtaracak birini, yasak aşkı Behlül’ü arar.

Behlül, Bihter’le yaşadığı ilişkinin ilk günlerinde, günün birinde ilişkileri ortaya çıkacak olursa kendisiyle uzaklara kaçmayı vaat etmiş, ancak sözünde durmamıştır.

İlişkileri ortaya çıkınca kaçıp gitmiştir.

Bihter, tıpkı annesi gibi, kocasına ihanet etmiş bir kadın olarak ortada, yapayalnız kalmıştır.

Bihter, içine düştüğü bu kaos ortamından kurtulmak ister.

Kocasına ihanet etmiş bir kadın olarak bu toplumda kendisine sığınabileceği bir yer arar.

Yalıda kalması mümkün değildir. Annesi Firdevs Hanım gibi kötü kadın damgası yemiş biri olarak da yaşamak istemez.

Zaten Adnan Bey’le evlenmesi de, annesinin kötü ününden kaçmak içindir.

O anda aklına kocasının tabancası gelir. Tabancayı kalbine dayar ve tetiği çeker.

Annesinin ve kendisinin ihanetlerinin kefaretini ödemiş olur.

Aşkı memnu sayesinde 100 yıllık atasözümüzün söylemi değişti.

Yere bakan yürek yakanın diğer ismi

YERE BAKAN YENGE ...ıKEN olmuş. herkes böyle diyormuş aralarında. :)

Bihter e bu bölüm çok uyuz olmuştum, ama bebeğini aldırmaya gittikten sonra acıdım hele son ağlama sahnesinde o kadar çaresizdi ki benneyaptımki

Nihal ve Behlül aşkından midem bulanıyor artık tuvalete bile beraber gidecekler nerdeyse, yok yardıma ihtiyacı olurmuş mahzende kaybolur koca adam neme lazım...
Behlül habire Nihalin ya saçını ya alnını öpüyor yapışık gibiler vıcık vıcık bu şekilde bir nişanlılık yaşasam iki günde bıkardım yaşanması gereken her şeyi tükettiler 2 günde

Nihal in saçlarını beğendim ben çok yakışmış

Bence de bu sezon bitsin artık bu kadar entrika iğrençlik yeter, daha kaç kişi güme gidecek bu aşkın altında

Cemile Bihter in küpesini mi çaldı, yoksa sera da kaybolan küpeyi Cemile çaldı mı diyor bu uyuz

Bihter e bu bölüm çok uyuz olmuştum, ama bebeğini aldırmaya gittikten sonra acıdım hele son ağlama sahnesinde o kadar çaresizdi ki benneyaptımki

Nihal ve Behlül aşkından midem bulanıyor artık tuvalete bile beraber gidecekler nerdeyse, yok yardıma ihtiyacı olurmuş mahzende kaybolur koca adam neme lazım...
Behlül habire Nihalin ya saçını ya alnını öpüyor yapışık gibiler vıcık vıcık bu şekilde bir nişanlılık yaşasam iki günde bıkardım yaşanması gereken her şeyi tükettiler 2 günde

Bence de bu sezon bitsin artık bu kadar entrika iğrençlik yeter, daha kaç kişi güme gidecek bu aşkın altında

Cemile Bihter in küpesini mi çaldı, yoksa sera da kaybolan küpeyi Cemile çaldı mı diyor bu uyuz

yok o küpe ilk evlenip geldiğinde annesinin küpesi düşmüştü ya onu diyor

Kızlar romanın sonu bu şekilde bitiyormuş.

Büyük ihtimalle sonunu değiştirmezlerse film de böyle bitecek.

Romanın son sayfalarında Behlül ile Bihter’in konuşmalarını duyan Nihal, bayılarak merdivenlerden düşer.

Adnan Bey, kızını kucaklayarak odasına götürür.

Nihal’in baygın hâlde yattığını gören Beşir, Behlül ile Bihter arasında yaşananları Adnan Bey’e anlatır.

Bihter, kendisini bu kargaşa ortamından kurtaracak birini, yasak aşkı Behlül’ü arar.

Behlül, Bihter’le yaşadığı ilişkinin ilk günlerinde, günün birinde ilişkileri ortaya çıkacak olursa kendisiyle uzaklara kaçmayı vaat etmiş, ancak sözünde durmamıştır.

İlişkileri ortaya çıkınca kaçıp gitmiştir.

Bihter, tıpkı annesi gibi, kocasına ihanet etmiş bir kadın olarak ortada, yapayalnız kalmıştır.

Bihter, içine düştüğü bu kaos ortamından kurtulmak ister.

Kocasına ihanet etmiş bir kadın olarak bu toplumda kendisine sığınabileceği bir yer arar.

Yalıda kalması mümkün değildir. Annesi Firdevs Hanım gibi kötü kadın damgası yemiş biri olarak da yaşamak istemez.

Zaten Adnan Bey’le evlenmesi de, annesinin kötü ününden kaçmak içindir.

O anda aklına kocasının tabancası gelir. Tabancayı kalbine dayar ve tetiği çeker.

Annesinin ve kendisinin ihanetlerinin kefaretini ödemiş olur.

:gitme:senağlamamafoldumben

Yok ya çalmadı serada kaybolan küpeden bahsediyor.Onu beşir bulup yerine koymuştu tekrar.

Bihter de bunu bilmesine rağmen hala hırsızlıkla suçluyor cemileyi evden kovabilmek için.Nihayet başardı kovmayı.

Matmazelin adı denizmiş ya :delphin:

Adnan deniz hanım buyrun dedi .Ben de deniz kim nan oldum o an kaydirigubbakcemile3

Nasıl film izliyorsam ben de kimsenin adını bilmiyom doğru dürüst gamyoncuiremsu

Yok ya çalmadı serada kaybolan küpeden bahsediyor.Onu beşir bulup yerine koymuştu tekrar.

Bihter de bunu bilmesine rağmen hala hırsızlıkla suçluyor cemileyi evden kovabilmek için.Nihayet başardı kovmayı.

Gerçek durumu Behlül bildiği için o bile şaştı, kendi attığı yalana inanmasına..behlülün gözler nerdeyse bööle olacaktı söylediklerine:1shok:

ya benim anlamadığım herkes bihtere gıcık oldu
sora behlülle nihal ne romantik oldu bilmem ne
ya bu kadın o çocuğu tek başına mı yaptı
iyice havaya girdi bu behlül
lan dizide bile kadın hakları hakgetire yani:olmaz:
herşey başltan beri saçma ve yanlış
ama herşey bihtere kaldı
peh..:dilcikar:

kaydirigubbakcemile5

Bihter hastane dönüşü eve geldiğinde ayakta zor duruyordu.

Behlül onu görünce üzüldü sanki.Ona dikti gözlerini hemen.

Ayağa felan kalktı .Adnan çıkmasaydı yanına bile giderdi belki .

Hala onun için endişeleniyor .

Back
X