Aşk-ı Memnu Kanal D

ee babasına inanmadı adamına nasıl inandı? ne dedi ki

Orayı ben de kaçırdım fisfisfis

Babasını hastaneye ziyarete gitmişti.O ara babası ve avukatı konuşuyordu içerde.

Nihat kapıdan sessizce dinledi.

Nihatın babası,zaman gelecek herşeyi ispatlayacağım ,bihterle behlülün ilişkisini öğrenmeyen kalmayacak gibi laflar etti.

Nihat bunu duyunca içeri girdi bu konunun kapandığını sanıyordum dedi.Babası da herşey ortaya çıkacak öyle kapanacak dedi.

Babasıyla avukatın konuşmalarını dinlediği için inandı şüpheye düştü ve şöforu ziyarete gitti avukatla.O da birşey dedi.

Nihat birşey demeden çıktı.

Ne dediğini ben de kaçırdım benimki o ara kurtlar vadisine çevirmişti kanalı alsanaalsanasmile

ya benim anlamadığım herkes bihtere gıcık oldu
sora behlülle nihal ne romantik oldu bilmem ne
ya bu kadın o çocuğu tek başına mı yaptı
iyice havaya girdi bu behlül
lan dizide bile kadın hakları hakgetire yani:olmaz:
herşey başltan beri saçma ve yanlış
ama herşey bihtere kaldı
peh..:dilcikar:

Tamam da.. çok ısrar etti başlarda behlülü baştan çıkarmaya..
eee çağırısa behlülü ..yenge menge demez, dalar adam..

Ve halaaaa da ısrarcı olmaya çalışıyor..Sırf inattan adnana döndü..
İki laf sok git işine,boşa adnanı da...ne uğraşıp duruyorsun.. behlül nihalle yok bilmem ne yapmış vs.vs...

Nihat tam olarak öğrenmediki, o saitmidir nedir o bakışlardan herkes bişeyler çıkarır dedi o kadar nihat şüphede hala, sanırım firdevse bozuk.

netten bakamam ders çalışmaktan vaktim pek yok.bi anlatın evdeki çalışanlara ne oldu gittimi hepsi.bide fragmanda behlül bihteri ittirdi kapıyı açtı kırmızı suratıyla orda ne oldu.

Hepsi gitmedi.Behlülle nihalin gelecekteki evlerinde çalışacaklarmış nihal öyle istiyormuş.

Kızları matmazelin yanına yerleşti.

İçki odasına nihal geldi.O ara behlülle bihter konuşuyordu tam bihter behlüle tokat atacaktı behlül elini sımsıkı kavradı.Nihal seslendi behlül diye.

Behlül de bihteri köşeye fırlattı kolundan çekip.

Öyle oldu işte.Bihter ağladı orda

Bitter ağladı,gözüm doldu be
Yazık aşık olmuş garibim,anandan intikam alacaktın ananın ayağına kapandın
Vah ki ne vah

netten bakamam ders çalışmaktan vaktim pek yok.bi anlatın evdeki çalışanlara ne oldu gittimi hepsi.bide fragmanda behlül bihteri ittirdi kapıyı açtı kırmızı suratıyla orda ne oldu.

Nihal aşşaya inince saraphaneye..yakalıycakt bunları..behlül diye seslenince..behlülde itikledi sıçan gibi bihteri..
o da köşeye pıstı kaldı..aranmasın..üşenmiyo aşşaya iniyo yalan dolanla..makyajımı siliiim kem küm..binbir numara..kapıyı kapatır gibi yaparak aşşa inmesi..
:kızgın:

Orayı ben de kaçırdım fisfisfis

Babasını hastaneye ziyarete gitmişti.O ara babası ve avukatı konuşuyordu içerde.

Nihat kapıdan sessizce dinledi.

Nihatın babası,zaman gelecek herşeyi ispatlayacağım ,bihterle behlülün ilişkisini öğrenmeyen kalmayacak gibi laflar etti.

Nihat bunu duyunca içeri girdi bu konunun kapandığını sanıyordum dedi.Babası da herşey ortaya çıkacak öyle kapanacak dedi.

Babasıyla avukatın konuşmalarını dinlediği için inandı şüpheye düştü ve şöforu ziyarete gitti avukatla.O da birşey dedi.

Nihat birşey demeden çıktı.

Ne dediğini ben de kaçırdım benimki o ara kurtlar vadisine çevirmişti kanalı alsanaalsanasmile

alkisalkisalkis bu yeter thanks
ya ben bu arada nihatı hiçgüleken görmedim yani hatırlamıyorum
hep ağlamaklı bir ifade var yüzünde:kahve:

Bitter ağladı,gözüm doldu be
Yazık aşık olmuş garibim,anandan intikam alacaktın ananın ayağına kapandın
Vah ki ne vah

Yok anam aşkten değil onunkisi ,içine sindiremiyor reddedilmeyi ondan öyle hırslı..
Terör estirdi..bazukayla dolaşçak yalıda nerdeyse..

entrika üstüne entrikaaaa nasıl acı çekiyor bihterrr yhaaa bayılıyorum bu kadının oyunculuğuna olayı gerçekten yaşar gibiiii sankiiiii :uhm:

Behlül de Bihter gibi yaptığının cezasını çeksin istiyordum, ama Nihalle bu halleri çok hoşuma gidiyo.. kaydirigubbakcemile4

Yok yok behlül bize gelsin ,nihali de alsın ,beraber çay içelim istiyorum..:içelim:
Bihterde bodrumdaki şaraplıkta kalsın örümcek bağlasın ..
:lepi:

yha bende çok üzüldüm bihterin o haline behlül nasıl fırlatıp attı çok acıdım yha hele anne ben ölüyorum dedii yha ağlıcaktım nerdeyse... :sinifsinif:

Bihter çocuğu da aldırdı intihar zamanı yaklaşıyor demek ki...

Behlülle ilişkisi olduğunu kimse öğrenemeden mi bitecek yoksa film.

Bence bu yanlış tek taraflı bihtere yükleniyor filmde.

Halbuki aynı derece behlülünde hatası var.O ne kadar rahat sefa sürüyor oh ne iyi.

Olan bihtere oluyor zavallım ya :delphin:

Beşir söylese keşke herşeyi de bihterle beraber behlül de güme gitse alsanaalsanasmile

Tamam da.. çok ısrar etti başlarda behlülü baştan çıkarmaya..
eee çağırısa behlülü ..yenge menge demez, dalar adam..

Ve halaaaa da ısrarcı olmaya çalışıyor..Sırf inattan adnana döndü..
ıki laf sok git işine,boşa adnanı da...ne uğraşıp duruyorsun.. behlül nihalle yok bilmem ne yapmış vs.vs...

lütfen canım
ilk önce behlül bihtere yanaşdı
ateşle oynuyorumlar falan
behlül kendi nişanında yalvardı bihtere falan
ha kadın soradan zıvanadan çıktı o ayrı
ama bi suç varsa bu birlikte yapıldı
yani bihter sadece kocasını aldattığı için suçlu
ama behlül
hem amcasına olan vefa borcunu karısını götürerek ödedialsanaalsanasmile
hem amcasını aldattı
hem de bunca şeyin üstüne amcasının kızını alarak bi de onu tekrar can evinden vurdu
hem de en büyük ihaneti aslında nihale yaptı
zavallı kız(gelçi hiç hazzetmem kendisinden)şu an nası bi yaratıkla evlenmek üzere olduğunu bile bilmiyo
babasına boynuz takan adamla nişanlı
la bu kadar şeyi bi dizi için mi yazdım şimdi
Allah benim müstakımı:roflol:

Son düzenleme:
Back
X