Allah Allah şimdi konu izlenip izlenilmemesimi yani ,oldu özgürlük var, herkezin iradesi var diye her türlü nane yensin bu memlekette, kurtlar vadisiyle kıyaslanıyo o zaman kurtlar vadiside sakıncalı değil herkezin iradesi var izletmesinler madem çocuklarına kesin Türkiyedeki bütün cinayetler adam yaralamalar kesiliverir :bbo:
evet kesilir.... pokemon izleyerek kendini pokemon sanıp balkonlardan atanlar da türkiye'de yaşıyor...eğer ki sakıncalı olduğunu düşünüyorsanız izletmiceksiniz,bunun başka yolu yok...kimi çocuğun,gencin iradesi kaldırır,sadece dizi diye bakar ama kimi de bilemez neyin ne olduğunu...işte onlara izletilmicek..çocuğuna sen bunu izleyemezsin demek bu kadar zor mu? bence bu iradesizlik... aynı şekilde haberler içeriği ne olursa olsun yayınlanmak zorundadır..onu da izletmiceksin çocuğuna...10 yaşında çocuğun kim kimi boğzlamış bilmesine gerek var mı? yasaklanmak falan ne yani...nereye sürükelniyoruz hala görmüyor musunuz? yakında tv'de yemek yemek,su içmek de yasak olcak...çok seksi içiyorsunuz suyunuzu,içmeyin...ne yani bu???
aaa tamam izledimm
bihter gebercek mi
bihteeer geber kaydirigubbakcemile2
şu bihterin çığlıklarına gıcık oluyorummYok canım Bihter gebermeyeceklmaz:
Daha dizi başında sayılır Bihter geberse dizi biter
Ekşın daha yeni başladıkaydirigubbakcemile3
kizlar bu hafta cok olaylar olucak sanirim sesli fragman cikmis
behlul nihale ne istiyorsun benden neden kontrol ediyorsun beni dus yakamdan nihal diye kiziyor
firdevs bihtere nerde oldugunu biliyorum behlulun evindesin diyor
elif intihar ediyor
bihter galiba adnana gercekleri soylemek icin yola cikiyor ama kaza yapiyor
kizlar birde behlul elifin yanina gidiyor bihterde telefonda banane eliften behlul senin su anda benim yanimda olman lazimdi diye firca atiyor ama emir gibi konusuyor
şu bihterin çığlıklarına gıcık oluyorumm
geçen bölümdede aaaaayy diye bi yırttı kendini behlülün kucağına atladı -tatlicadiarzu-
şimdide kazadaki bağrışına bak sanki yoluyorlar
kaydirigubbakcemile2
hiii bene bihter kılıklı dedi :1ninca:sen sus bihter kılıklı :mymeka:
ya baylıorum böle benzetmelrne..kaydirigubbakcemile3
ben mimiklerinide sewmiorum yaa, o behlülü gördüğünde aaayy die bağırıken nası yapmacıktı:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?