E
EU2
Ziyaretçi
ya kızlar el birliğiyle şu kıza bi koca bulalım, halini hiç iyi görmüyomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: ay öldürcen sen beni bigünnn:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar el birliğiyle şu kıza bi koca bulalım, halini hiç iyi görmüyomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: ay öldürcen sen beni bigünnn:roflol:
ya kızlar pelinin odasındaki duvar stikırları dikkatinizi çektimi, bizim KK nın alışveriş bannerindaki kadınlaar benziyodu, hoş olmuş bence
pelin kim ki CADIARZU
canım nihalin kankası ya
yani canm anketler yapıolar ya bazı siteler de siz bu yasak aşkı göze alır mıydınız diye pek çok kişi alırdım diyor yanilmaz: aşk işte bi anda içine girdimi çıkaramazsın artık ben alırdım şahsen hatta ikna eder kaçardım keşkülümlee başka birisi olsa yapmam da :kedi:
Kızlar eşimle izledim diziyi kendisi pek dizi izlemez ilk defa izledi tam olarak tabi hiçbişey bilmiyo karakterler hakkında..
Sonunda bombayı patlattı ::lepi:
E bu sarıçocuk ( Behlül'ü kastediyor) istesin kızı (Bihter) babasından (Adnan Bey'i babası sanmış) evlensinler ne üzülüyolar.. sırnaşık şey
0506... :roflol: ben behlül diyince oda petek dinçöz de çok güzel dio adi :) şimdi sana bişi desem inanman ama benm behlülle gelin damat resmim var ben yaptım :sm_cool: içimde kalmasın diye
Kızlar eşimle izledim diziyi kendisi pek dizi izlemez ilk defa izledi tam olarak tabi hiçbişey bilmiyo karakterler hakkında..
E bu sarıçocuk ( Behlül'ü kastediyor) istesin kızı (Bihter) babasından (Adnan Bey'i babası sanmış) evlensinler ne üzülüyolar.. sırnaşık şey