Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol::roflol:Allah iyiligini versin:roflol::roflol::roflol:
nasıl öpüşme sevişme canm dizide mi kaydirigubbakcemile3
yok anam bi fiki fiki derdine düştüler mi tawşan gibi yapıştırıo tv bütün yaz yapıolar gibi izlettiler bize hep o sahne hep o sahne ramazanda da azcık ara versinler yani sırnaşık şey
canım bu ara fınfık fıstıktan uzak dur, baklava falan yeme sakın annem senkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bnce hiç vermesinler canm yaa ben bayılıom keşkülee :kedi: sonra canımız keşkül istiyoo İstanbul da uzak duramaz oluruz bu mersinler de delikafadulden
ahh ahhh yemin ederim ben bu dizi izleyince bi tuhaf oluyorum yaa :roflol: böle bi kımıl kımıll gerçi ben o adamı çok düşününcede öyle oluyorum utanmasam balkona çıkıp nara atacam AHHH ULAN BEHLÜL YAKTIN LAN BENİİ diyee :roflol:
bi sevişme sahnesi olaydı burası 50-60 olurdu vallakaydirigubbakcemile3
işin enteresan yani benm 3 yıllık bi sevgilim var canm ama oda sarışındır gerçi :umursamaz: ama bu keşkül olsa anında satarım valla sırnaşık şey hüsoş sakın girme bu siteyee haa![]()
Evet kızlar sizce ne dicek adnana?Ben biraz geç kaldım galiba yorumları görmedim de![]()
kızlar dızı nasıl bıttı