• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

adnan beyle deniz hanım çok uyuyolar birbirlerine adnan beyde tam körmüş deniz hanımın aşkını görememiş bihter behlülün adı geçince saçmalamaya başlıyor sapıtıyo ne diyeceğini baştan belliydi böyle olacağı behlülü görünce anlamıştım ama çarpuk çarpuk ilişkiler nihalin aşkıda çok çocuksu

dizinin başındaki
fridevs hanımla bihterin tartışması ve parfüm olayı
ve sonunda behlülün bihtere verdiği kapak dışında
bu bölüm beni çok sıktı
çok ağır ilerledi ve sevimsiz geldi
bilmiyorum neden öyle hissettim ama eski akışı yoktu sanki ya..
heyeceanımı haftaya saklıyorum ben

bence harika bir bölümdü ben çok sevdim
nihalin başkalarına da ilgi duyabileceğini gördük
aynı zamanda içten içe bihter nihal ittifakını da hissettik
bihter behlüle karşı ben senle hiç ilgilenmiiyorum tek düşündüğüm nihal havaları yaparken
hiç beklemediği yerden darbe yedi behlül süper bir cevap verdi bihtere
yeni bölüm fragmanında behlülün elifle öpüşürken bihterin gözünün içine bakarak gülmesi
olayı kedi fare oyununa çevirdi :)))

Bursaspor - Fenerbahçe maçını izledim ama bugün internet üzerinden tekrarını izleyince çok şey kaçırmadığımı anladım. Kliplerle süslü ağır aksak bir bölüm olmuş :/

ya kızlar katya ile beşir birlikte mi oldu..ben izleyemedim ama hizmetçi kadın adını hatırlamıyorum öyle bişiler ima etti..gerçekte birlikte oldular mı yoksa o mu yanlış anladı

ya kızlar katya ile beşir birlikte mi oldu..ben izleyemedim ama hizmetçi kadın adını hatırlamıyorum öyle bişiler ima etti..gerçekte birlikte oldular mı yoksa o mu yanlış anladı

bilimiyorum ki galiba öyle bişey olmuş görmüş ki söyledi o hizmetçi kadın bilen biri varsa söylesin:)))))

yok tabiki olmadı ama katyayı beşirin odasından çıkarken gördü ama aslında beşir onu odasından kovmuştu bişey olmadı yani

ya kizlar bu bihter topuklu ayakkabilarla yürüyemiyor ya yeni farkettim sanirim aptal aptal yürüyor

yok birlikte olmadılar..zilli katya beşirin odasına girdi..uykum kaçtı,muhabbet edelim falan dedi..beşir de bunu kovdu,çık dışarı dedi..bu da odadan çıkarken şişko hizmetçi gördü.. katya da sanki bişey olmuş gibi pis pis sırıttı buna..bu da bişeyler oldu sanıyo garibim..kaydirigubbakcemile3

Kızlar bende Bihterın kıyafetlerıne bayılıyorum yaa.Ne kadar tarz gıyınıyor..Arzu Kaprol ve Naked dıye bır markadan gıyınıyormus.Oda dunyanın en unlu markalarından bırıymıs...

Kızlar bende Bihterın kıyafetlerıne bayılıyorum yaa.Ne kadar tarz gıyınıyor..Arzu Kaprol ve Naked dıye bır markadan gıyınıyormus.Oda dunyanın en unlu markalarından bırıymıs...

ay ciddi misin aylardan onun nereden giyindiğini öğrenmeye çalışıyrm çoksağol ya..dizinin hayranıyım.beren çok güzel giyiniyor naked markası dışında giydiği hiçbirşeyin benzerini dahi bulmak mümkün değil..taklitçi zihniyet değilim de beğendiğimden yani..yürüyüşü konusunda doğru söylüyorlar birazcık tökezliyor sağa sola kayıyor,çok komik oluyor,,zavallı çok zorluyor ama olmuyor:))))

kızlar bişe sorcammmm yaa
beşir le katya arasında nolduuu
sadece sesini duydumda katya ben kovulursam beşirde kovulur gibi bişe sölemiştii

kızlar bişe sorcammmm yaa
beşir le katya arasında nolduuu
sadece sesini duydumda katya ben kovulursam beşirde kovulur gibi bişe sölemiştii

Canım katya besırın odasına gıttı gece..Ama beşir odasından kovdu onu.Çıkarkende diger hızmetlılerden bırı gordu adını unuttum o şişman olan kız..Onun ıcın oyle dıyor.Yanı beşirle katya arasında bırsey gectıgını zannedıyor aslında hıc bırsey olmadı canıma.s.

Canım katya besırın odasına gıttı gece..Ama beşir odasından kovdu onu.Çıkarkende diger hızmetlılerden bırı gordu adını unuttum o şişman olan kız..Onun ıcın oyle dıyor.Yanı beşirle katya arasında bırsey gectıgını zannedıyor aslında hıc bırsey olmadı canıma.s.

hııııı tamam canımm cok saoll ŞenizŞeniz

Back
X