Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bi de bihter adnanı en başta gerçekten seviyor muydu onu anlayamadım ? yoksa bihter taa peykerden beri mi behlülden etkilenmişti
bak yine anlamadım addam bıraktı gitti firdevsmi istemedi onu omu gitti sıkı sıkı tutuyordu ellinii
bence adam firdevsi bırakmıştır zaten hatırlarsanız güveni filan sarsılıp evlilik sözleşmesi imzalamasını istemişti![]()
bak yine anlamadım addam bıraktı gitti firdevsmi istemedi onu omu gitti sıkı sıkı tutuyordu ellinii
Bende en çok behlüle ne olduğunu merak edip edip durdum .Gerçekten keşke bi kaç bölümü daha olsaydı.Acaba öyle olsaydı bu kadar etkileyici olmaz mıydı ki
Ben bi de bihter adnanı en başta gerçekten seviyor muydu onu anlayamadım ? yoksa bihter taa peykerden beri mi behlülden etkilenmişti
nihalle behlül evlenseydi sonra bihterin yerine nihal ölseydi.
behlül bihter devam etselerdi tabi yasak değil de yasal aşk olarak.
ama ben belülün bihteri bihterin onu sevdiği gibi sevdiğini düşünmüyorum.bu yüzden nihalle evlenmeye yeltendi zaten
Ben Ask-ı Memnu'nun megersem ilk bölümünün bazı kısımlarından habersizmişim.. Kardesim 2-3 dizi dısında dizi izlememiştir. Ask-ı Memnu fanatigiydi. Cumartesi gecesi baktım sahura dogru ilk bölümü seyrediyor netten, bende bakayım dedim... Şokk gecirdim. Meger bizim Bihter, Adnan'a asık oldugu icin evlenmemis. Sırf Firdevs'e inat evlenmiş.. Vay anasını..... Bihteri zati cok sevmezdim simdi daha bi sogudum...Pisliiiiiiik seniiii
![]()
Hafta ici tekrarları var ama ben sadece haftasonu izleyebiliyorum, hala da keyif alarak izliyorum cogunuz gibi... Bi de Hayat Bilgisi tekrarlarını.![]()
Belki aşık olarak evlenmemişti ama evlendikten sonra çok sevmişti Adnan'ı..
Behlül kanına girene kadar..