Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pis bihter.... nihali kıskanıyor, behlülü elinden alıcak diye
Pislik Behlül, Bihter'in aklını çelmeye çalışıyo
evli barklı bihter de kanmasın.
behlülün aklı havada bekar çocuk..
bihter evli, mesuliyet sahibi olmalıydı
bayağı ilerlemiş canım bemde yeni gördüm 13 :15te açtığımda başlamıştı
evet yaa baya ilerlemiş behlül bihterin parfümünü kokluyo ikiside baslamışlar birbirlerini sevmeye... geçtiğimiz haftamı başladı acaba çünkü hiç görmedim ramazanda basladıysa hiç izlemedim o saatlerde tvyi oğlum çizgi film izliyo
evet eşim reklamını görmüş bi ara gördüm baslıycak diye reklamının yapıyomuş kanald bana neden söylemedim diyede kızdımbende izlemiyordum dün gördüm acaba baştan başlamadımı kaçırmışım
ayyy keşke evde olsaydım da izleseydim bihterciğimi....5 kez baştan sona izlemişimdir kanal d+d smart :))yinede izlerdim
Yok canım o hep bihteri. Sevdi. Firdes hanım ayırmak için nihali kandırdı seni seviyo diyeBehlül bihteri hep sevdimi nihale hiç aşık oldu mu
Senariste falan ulaşmak istiyorum bunu öğrenmek için o derece yani
Ama sonlara doğru bihter çok ağır laflar söylüyo nihalle birlikte oluyo bihtere ben nihali seviyorum bırakmak istemiyorum diyoo nihalle öpüşüyorlar falan böyle yani kafam çok karıştı ben yayınlandığı dönem izlememiştim yeni izledim baştan ve kaç gündür kafama takıldı gerçekten çok üzülüyorum bana cevap yazdığın için çok teşekkür ederim
Ama sonlara doğru bihtere çok ağır laflar söylüyo nihalle birlikte oluyo öpüşüyo nihalle nasıl bihtere ben nihali seviyorum diyo bırakmak istemiyorum diyo kafam çok karıştı ben yeni izliyorum yayınlandığı zaman izlemiyodum çok üzülüyorum çok merak ediyorum bunuYok canım o hep bihteri. Sevdi. Firdes hanım ayırmak için nihali kandırdı seni seviyo diye