- 1 Haziran 2009
- 5.851
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o film nasil dizi olacaksa oda ayri bir muamma
kisa bir film konusma yok sadece seks varkaydirigubbakcemile3
filmde hic konusmuyor fatmagul yani yeni sezonda bihterin kemcirmelerini dinlemeyegim cok sukur
ben behlulun ve nihalin piyano calisini ozledim bea
inanmiyorum ya baska bir film bulamamislar mi??? Cok sacmaliycaklar demekki dizi boyunca. Zavalli bereni reyting ugruna kullaniyorlar, daha kaliteli ve anlamli dizilerde rol almali bana göre...yoksa yillar sonra ardina baktiginda pismanlik duyacagi projelerden biri olabilir. Bu kizdan yeni bir Hülya avsar yaratmaya mi calisiyorlar acaba?
ben behlulun ve nihalin piyano calisini ozledim bea
valla nihali bilemicemde, behlülün piyano sahnesini gayet net hatırlıyorum, insan piyano çalarken bu kadarmı sexü olur yaakannehirakannehirakannehir
ya ben o sahneyi hiç görmedim be ya :1no2: merak ettim nasıldı ki :sm_confused:
yeni diziyi izlemeyi düşünmüyorum bende.ama başlamadan bilemem tabi :jeyyar:
ya ben o sahneyi hiç görmedim be ya :1no2: merak ettim nasıldı ki :sm_confused:
yeni diziyi izlemeyi düşünmüyorum bende.ama başlamadan bilemem tabi :jeyyar:
2 gün önce Tekrarında o bölüm vardı..yerimseniben
59.bölüm, netten izlemek istersen..
büyük kayıp vallahi:asigim:
Devam etmesi bence saçmalık olur,bitmiş bitmiştir..ne kadat ısıtırsan ısıt o tazeliği kaybolur değilmi?
Bence finali eksik çekmişler,örneğin bihter öldüğünde adnanla behlül ne yaptı ne konuştular,behlül evi ne şekilde terk etti,firdevs hanımın tepkisi nasıl oldu,nasıl kriz geçirdi..bunları hep merak ediyorum çekeceklerse bir özel bölümle bunları çekebilirler,ne dersiniz?
süper derim sempatiksalakcinni keşke çekseler ya :lepi: