Aşk-ı Memnu Kanal D

nebahat çehrede maşallah genç kız gibi kıvanç tatlıtuğda resimlerde daha yakışıklı çıkmış tvden selçuk yöntemde çok karizmatik bihterin ayrı bir güzelliği var beren saati beğenerek izliyorum bar, bu diziyi doğru dürüst çekseler senaryo bi zaman sonra saçma sapanlaşıyor

bencede çok kalıte oyuncu güzelde giyniyor nebahat çehre
dizinin tadı tuzu resmen..............

beren saatte her böülümde dahada zayıflıyor
bu hafta dizimiz yok sanırım annemın fragmanı dönüyorr.20.00 da............

ilk basladiginda dizi bana soguk geldi...

sonra yilbasindan önce ve su siralar durmadan bu diziyi verdikleri icin hep denk geldim tekrarlarina ve ne yalan söyliyim hosuma gitmeye basliyor...

nebahat cehrenin zaten hayraniyim... yasi 65 ama genc kizlara tas cikartacak gibi bence....
kivanc beyi hic sevmiyorum cok itici geliyor bana....
beren saat cok güzel bir genc bayan... fizigi ve yüzü ile dört dörtlük bayiliyorum
selcuk yöntemin oyunculugunu hep begenmisimdir
Zerrin tekindor - o nasil bir güzellik, ve nasil bir ses. "Nihal" demesine ölüyorum....

yaa kızlar bu gece dizimiz yok tv.de de izlicek hiçbişi yok, oysa perşembe aşk-ı memnu gecemiz,o olmayınca hiçbişi de yok başka izlicekk, bu dizilere napıyolar böle anlamıyorum, bi yayınlıyolar bi yok oluyo,yeni bölümler ne zaman olcak ya da olcakmı belli deil,üstelik bu kadar yüksek reytingli bi dizi yani..

Evet ya bir hafta verip bir hafta vermiyolarmı bu dizileri anlamıyorum.
Zaten izlenecek doğru düzgün bişeyde yok tv de.Çok üzgünüm çoook
Bunun gibi tek tük dizimiz lar onlarda rötarlı yayınlanıyoo.

ya bu hafta neden vermedilerki diziyi....
krızden dolayı 15 günde bir olacakmış bundan sonraa...reklam alamıyolarmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…