ya kızlar dikkat ettinimiz 24 haziran fragmanında bile adnan, "behlülle bihtermi" derken sesi ne kadar heyecansız, sıradan, vasat
sonrasında ne diyo acaba, behlülle bihter mi, pişpirik mi oynamışlar, kesin benim karım kazanmıştırsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ya kızlar dikkat ettinimiz 24 haziran fragmanında bile adnan, "behlülle bihtermi" derken sesi ne kadar heyecansız, sıradan, vasat
sonrasında ne diyo acaba, behlülle bihter mi, pişpirik mi oynamışlar, kesin benim karım kazanmıştırsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
fragmanı bir kere izledim ama sanırım fragman son bölümün görüntülerinden değil eski bölümlerden kolaj oluşturularak yapılmış ben öle anladım yanılıyoda olabilirim tabii...
ay çok güldüm :roflol::roflol::roflol::roflol:
aaa beyaz saçımı varmış valla hiç dikkat etmemişim, ama belki saçları yıpranmasın diye boyatmıyodur:hulya:
benim bildigim matmazel cok eskiden o mektubu yazmisti,,, namissiz katya da özel kilitli kutusunu karistirirken o mektubu bulmustu ve kopyasini cekip firdevse vermisti.
daha sonra firdevs imali sekilde matmazele göndermeler yapti ve matmazel kutunun karistirilmis olabileceginden süphe ederek mektubu yirtmisti.ben böyle hatirliyorum.
ee dusunmustur tabıı o da kendını
yıpranmamıs bır yerlerı kalsın barı dıye
evet mektubu yazdığı gün yırtmıştı matmazel fakat sonra senaristler unutmuş olacaklar ki mektup ortaya çıktı tekrar.hem o mektubu matmazel niye saklayacaktı ki mantık olarak?saklanacak bişey değil.
berenle ne alakası var diyosunkaydirigubbakcemile3 olabilir tabii:hulya:
ay o reklamada gıcığım ha, göğüsleri amma formda çıkmış artık sütyene ne tıkdıysasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
zaten benimkide reklam çıkınca kaldırıp kafayı bi bakıyo, kırcam kafasını:mymeka:
dizinin sonunda bihter ölücekmi?
arkadaşlar bukadar alıngan olmayın behlül için denilmiş bir laftı gerçektende behlüle tam uyuyor
benim eşimde hem yetim hem öksüz yani annemde yetim küçük yaşlardan beri
valla ben hiç alınmadım o lafa herkez kendini bilir ayrıca burada söylenen lafta
genellikle yetimler böyle yaparda denmiyor behlülün şahsına uyan laf olduğu için lütfen bu sayfada tartışma olmasın artık dizi hakkında konuşalım
zhebani seni kınıyorum behlülcüğüme böyle laflar etmeeee o çok tatkı yaaaaaa zemuszemus
BURADA DEGERLİ PAYLAŞIMCI HANIMLARIMIZIN EN ENFES YAPTIGI İŞLERDEN BİRİSİDİR: linç aman bir birşey demeyesin özur dilesen açıklama yapsan tüm iyi niyetini ortaya koysan olmaz kesip cigerini yarsan kafi gelmeyecektir yetmez güncel hayatta hiçkimse hata yapmıyor sanki hiç yanlış anlaşılmıyor ya da argo küfür vb sözleri kullanmıyor gibi ülkemizin şu günlerde en raytingli dizisi Türk Malı bunlarla dolu millet yırtılı yırtıla gülüyo dillerde pelesenk oldu gaflarla dolu özdeyişleri
neyse kısaca takılma tatlım çok çok bu topige birkaç gün girme dinlen zaten balık hafızalı toplumuz üonlar da unutsun sen de
kaydirigubbakcemile5işte bu ya.sağol canm.evet pehlül çok dAtlu yaa opuyorumnanaktan
imza zhebani vereliniortak olumunekankayizsmile
evet canım intihar etcek :hulya:
beter olsun o pihteralsanaalsanasmilebihter ölsede kurtulsak bu iğrenç aşkın sonu ancak böyle dıramatik biter zaten
bitterin mezarı yalnız dkkat edin ziyagil ailesinin kabristanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?