türkiyenin yıldızlarından bilirim bihter hnmı konuşması duruşu çok değişti g..... kalktı resmen
hemde ne kalkmakk :roflol: :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
türkiyenin yıldızlarından bilirim bihter hnmı konuşması duruşu çok değişti g..... kalktı resmen
tüm babasını kaybedenler öyle mi dedim ben? dikkatli okuyun üstteki msjları
üstteki msjıma bakarsanz anlarsnz. pehlül için söyledim ben
neden kişiselleşiriyosunuz olayı
neden anlamadım ki? laf pehlüle söylendi ama sizler alındınz
hanımlar son kez söylüyorum
genelleme ve art niyet yok.alla alla ya:1closedeyes:
bi yorum yaptm seviyesizliğimden tutunda serseriliğime kadar her şey söylendi
rexona nın satışları yüzde 71 artmış, berenin reklamı sayesinde:hulya:
yaz gelmesıyle alakasıda olabilir chesscim ya malum sıcak ,ter. zemuszemus
yaz gelmesıyle alakasıda olabilir chesscim ya malum sıcak ,ter. zemuszemus
berenle ne alakası var diyosunkaydirigubbakcemile3 olabilir tabii:hulya:
ay o reklamada gıcığım ha, göğüsleri amma formda çıkmış artık sütyene ne tıkdıysasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
zaten benimkide reklam çıkınca kaldırıp kafayı bi bakıyo, kırcam kafasını:mymeka:
bence elestirilere dayanamadi silikon yaptirdi diye dusunmedim degil, behlulle tango sahnesinde de gogusleri konusuyodu baya bi.. son zamanlarda daha buyuk gorunuyo sanki..
beren silikonlu unluler arasina girdi emmiklerini sisirttiaklinialirimsmile
benim kocam da baksaydi ben de kiskanirdim ama o kadini gorunce bana kiziyo sen bunu mu seyrediyosun diye, tobe toobe diyo kafasini ceviriyo :)) allah bozmasin zemuszemus
dogallik adina saclarini boyatmiyo, beyaz saciini gozumuze sokuyo, silikon yaptirmasi ilgincc bilmiyorumkismile :umursamaz:
yok ben kocamı değil bizzat bereni kıskandım:roflol::roflol:
aaa beyaz saçımı varmış valla hiç dikkat etmemişim, ama belki saçları yıpranmasın diye boyatmıyodur:hulya:
ilk bölümlerde gözleride daha belirgindi ama gün geçtikçe azalttılar gözlerin o belirginliğini