bu bihter bırakıp kaçsa bi türlü o evde dursa ayrı türlü suçlu oluyo nedense benneyaptımki ben behlülü almadan o evden gitmez derken ölümü kastetmedim yani behlülü alıp da o yalıdan ayrılır demek istedim ayrıca.bihter adnanın parasını yiyorsa bizde yiyoruz kocalarımızın parasını o zaman.o zaman bizde kötüyüz para düşkünüyüz -tatlicadiarzu-
düğünde cd yayınlansaa süper olurrr kaydirigubbakcemile3
evet canim biz de yiyoruz ama biz kocalarimizi aldatmiyoruz.
bihterin kocasini aldatan ve onun parasini cekip kacmayi planlayan ve herseyi ayarlayan bir kadin oldugu gercegi var ortada.
bu karsilastirmanin alakasi yok :umursamaz:
kendine bunu nasil layik gordun onu anlayamadim
hahahhaaa koptummmmm
:roflol::roflol::roflol:
http://www.facebook.com/esin.doa#!/video/video.php?v=1365414669514&ref=mf
hahahhaaa koptummmmm
:roflol::roflol::roflol:
http://www.facebook.com/esin.doa#!/video/video.php?v=1365414669514&ref=mf
eksi rep vermek de ne oluyor şu topikte yaaaa,hayretlerim şaştı desemmm -tatlicadiarzu-
yani kişiye yönelik hakaret yok bişii yok,sadece 'konu hakkında' düzgünce yorum yaplıyor ama..
ilginçmişşşş gerçekten..
eksi rep veriliyor çünkü katılıyorum katılmıyorum deniliyor ondan demekki katılmamış birisi senin yazdıklarına
evet ya bülente çok yazık kendine behlülü örnek alıyodu ya
düşünsenize bülent büyümüş oda behlülün karısıyla birlikte olurmuş yıllar sonra
:roflol::roflol: ahahahahahahaha :roflol::roflol:hayır behlül kaçıyor yıllar sonra yaşlanınca genç bir hatunla evleniyor
adnan la matmezel ölmüş olur bülentte babasının intikamını öyle alır
kim bu bebişime eksi verenyani her aynı fikirde olunmadığında,eksi rep verelim öyle miiiakannehir
katılmasa da,bu topikte yazabilir,katılmıyorum,öyle deil,bence böyle diye..
saçmalıktan başka bişey deil!
kim bu bebişime eksi verenklava: ha kimkötükedihüso
üzmeyin kuzumu :asigim:
çok şaşırdım ha böyle sebeptensebenneyaptımki ne gerek var, tatlı tatlı geçinmek varken
yarının ne getireceği belli olmazolumunekankayizsmile
eksi rep vermek de ne oluyor şu topikte yaaaa,hayretlerim şaştı desemmm -tatlicadiarzu-
yani kişiye yönelik hakaret yok bişii yok,sadece 'konu hakkında' düzgünce yorum yaplıyor ama..
ilginçmişşşş gerçekten..
aynı şey müge anlı konusnda bana da olmuştu. bazıları grçek hayat sanıyolar öyle kaptırıyolar ki kendilerini:roflol: kullanıcı panelinden kimin verdiğini görebilirsn canımyerimseniben hatunun biri bana saçını başını yolarm yazmıştı sengözlerimebaksanab öyle kaptırmş kendinilmaz:
kim bu bebişime eksi verenklava: ha kimkötükedihüso
üzmeyin kuzumu :asigim:
çok şaşırdım ha böyle sebeptensebenneyaptımki ne gerek var, tatlı tatlı geçinmek varken
yarının ne getireceği belli olmazolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?