evet gelelim dünün bendeki yorumlarına,
1-arsen halanın gözlüğüne bittim,yedi bitirdi beni,,
2-soruyorum size kızlar,bihter yürüyemiyor,koşamıyor,bizim Türk erkekleri bu kadına bitiyor niye acaba?
3-bülentin yani dans stilinin adı nedir bilen var mı?hemen kursuna gidip öğrenmem lazım bu stili...
4-peykerciğim tabiki de los encılıs'tan arka bahçenizdeki bir semtmiş gibi söz edersin,benim imkanım yok ki ben de öyle söz edeyim...
5-ilahi matmazel herşeyini beğenirdim ama şu beşir hayvan gibi öksürürken hala daha dır dır yapman hoş olmadı açıkcası.
6- en bombası artık benimde yeni lafım behlül gibi ''ÇILGINSIN MEEAĞĞNNN''sositososito
:roflol: alkisalkisalkisevet gelelim dünün bendeki yorumlarına,
1-arsen halanın gözlüğüne bittim,yedi bitirdi beni,,
2-soruyorum size kızlar,bihter yürüyemiyor,koşamıyor,bizim Türk erkekleri bu kadına bitiyor niye acaba?
3-bülentin yani dans stilinin adı nedir bilen var mı?hemen kursuna gidip öğrenmem lazım bu stili...
4-peykerciğim tabiki de los encılıs'tan arka bahçenizdeki bir semtmiş gibi söz edersin,benim imkanım yok ki ben de öyle söz edeyim...
5-ilahi matmazel herşeyini beğenirdim ama şu beşir hayvan gibi öksürürken hala daha dır dır yapman hoş olmadı açıkcası.
6- en bombası artık benimde yeni lafım behlül gibi ''ÇILGINSIN MEEAĞĞNNN''sositososito
Ayrıca unutmuşum dizideki bütün nedenler nihalin üstüne,
beşir neden evden ayrıldı?nihal;benim yüzümden
adnan davadan neden vazgeçti?nihal;benim yüzümden
evet nihal sen güneşsin zaten dünya senin etrafında dönüyor,dünyanın dönmesi senin yüzünden be nihal...
HEPİNİZİ SEVİYORUMMMMopuyorumnanaktan Şeniz
Ayrıca unutmuşum dizideki bütün nedenler nihalin üstüne,
beşir neden evden ayrıldı?nihal;benim yüzümden
adnan davadan neden vazgeçti?nihal;benim yüzümden
evet nihal sen güneşsin zaten dünya senin etrafında dönüyor,dünyanın dönmesi senin yüzünden be nihal...
yaa bu arada fragman yani final fragmanı resmen eclipseden çalıntı olmuş
müzikler bile aynı neredeyse
azcık özgün düşünün bee
kitap uyarlaması olduğu için kitaba sadık kalmak zorundalar. kimse heveslenmesin bihter ölecek, behlül kaçar..
bu 24 hazirandaki fragmanda beşir in suratı ruh gibi sanki ölmüşde ruhu konuşuyo gibi ...
feysbuku olan varsa izlesin :)))
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/video/video.php?v=105453426167838&ref=mf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?