O saf çocuk mu oynayacakmış bihterlen beraber sempatiksalakcinni
Bihter onu yer yer sempatiksalakcinni
evet o çocuk mazlum yüzü var yakışır bence fakir rolü ona
ibbihterde zenginlikten fakirliğe terfi edecek demekki
artık giydiği basma etekler moda olur
ya işte nesrin fakir ya orda da ezdiler işte. nesrin in akşam düğünü vardı ama gitmediler lafını bile etmediler. bari düğün var demeseylerdi senaryoda. bende adnan ne takcak diye bekeldim ama göstermediler. beşir çeyrek taktı. madem ölcen süleyman efendilere o kadar para bıraktın bütün altın taksaydın. ama nihalin düğünün de o cd yi takabilir nihalin gelinliğine:roflol:
ben bir de bu reklam arasında çıkan "stil danışmanları" ablalar var ya onlara hastayım. onların durumu nedir öyle yaa.... şaka gibiler hakikaten geçen bölümde Bihterin boynuna kolye diye taktığı saçmalığı da onlar ayarlamış demekki gebermeyesiceler delikafaduldendelikafadulden
ask-i memnu 74.bolum son sahne http://www.izletime.com/ask-i-memnu-74-bolum-izle-20-mayis-kisim-9.html
hele o fransez soyadlının donunu gördünmü. tayt gibi bişey üstünde beyez beyz bişiler ama.
ama bihterin giyimini beğeniyorum . son bi kaç bölümdür özensiz ama hele geçen yıl falan çok güzeldi giydikleri. arzu kaproldan giyidiryolar bihteri kadının sattığ çoraplar bile 100 liradan başlıyor internet sitesinden bakmıştım.
Bihterin bu dizide klas hallerine çok alıştık ya..
Fatmagülün suçu ne adlı dizide varoş gibi giyinirse hiç hoş gelmez benim gözüme sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?