Aşk-ı Memnu Kanal D

Romanı okuyan varmı kızlar ben okumadım ama burdan bir arkadaş yazmıştı.

Nihal bir şekilde öğreniyor ve üzüntüsünden yataklara düşüyor, adnan kızının bu haline çok üzülüp kahrolunca beşir dayanamayıp adnana anlatıyor hereyi.

kzılar ben çözdüm galiba olayı

malum bildiğimiz üzere nihal behlül le bihterin konuşmasını duyacak.
yataklara düşecek.
beşir burda herşeyi anlatacak bizldiğimiz.üzere
bu arada beşirin vasiyeti o kasa ben öldükten sonra açılacak dedi

ama bizim herzamanki saf adnanınımız beşire inanmayacak. yalan söylüyorsun nihali sevdiğin içindiyecek .

bunun üzerine bence matmazel cd yi adnannın gözüne gözüne sokacak

bana öyle geliyor yoksa bu anahtar matmazel olayı bu kadar üstünde durulmazdı

Açıkçası firdonun sonunu hiç merak etmiorum, sadece bihter, nihal ve adnanı merak ediyorum, ilk öğrendikleri anı ve sonraki yıllarda neler olacağını, inşallah yıllar sonraki hallerinide çekerler.

bende çok istiyorum bunu bihter kendini vurunca şak diye bitmesin.1975 deki çekimde gösteriyorlardı yıllar sonra baba kızı

nihali büyük bitravma bekliyor aslında adnanıda .babası kıznamı kızı babasınamı yoksa kendilerinemi gururlarının alt üst olmasınamı neye üzüleceğini şaşırır insan

Kesinlikle bu şekilde olur bence de...:lepi:

Nihal ve Behlül ne komikti öyle yaa
- ayy burayı senin çalışma odan yapalım Behlüüüül
- çok mutluyum Behlüllll
- birlikte yaşlanıcaz dimmi aşkımmm

öff gına geldi

Firdoya birşey olmaz bence.

O ay dedeyle evlenir.Çoluk çocuğa bile karışır

Eee adnan kendinden 25 yaş küçük biriyle evlenirken bazı şeyleri düşünecekti..
baba kız üzülür dururlar artık.. saflıklarına aptallıklarına herbişeye ağlasınlar..

Kızlar bu dizi gerçekten olay, çok kaliteli bir dizi, bazı eşler izin vermiyor bu diziyi seyretmeye ama çok çok kaliteli bir dizi, oyuncular çok iyi rol yapıyor, hele bihter tam anlamıyla mükemmel bir oyuncu. Son bölümlerdeki delirmiş gibi yapmaları falan tam bir gerçek gibi. Zaten izleyici ekrana bağlayanda bu bence, bu kadar insan gerçek gibi algılayıp yorum yapıp karakterlere bir küfür etmediğimiz kaldı yani.

bihtere gıcığım ya evire çevire o dalgalu saçlarını yolmak istiyorum herşeyi o ve cadaloz anasu bozuyor
ben boynundakini cep teli sandım o kolyemiymişşşşşşş pühaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…