Aşk-ı Memnu Kanal D

matmazel ağzına sağlık nefret ediyorum Bihterden de anasından da.. eskiden üzülüyodum acıyodum ama kadın iyice çıldırdı. canavar oldu resmen

bihter artık çok geç alamazsın o anahtarı hee şimdide behlülü arıyo tutuştu tabi hem korkuyo hemde behlülün peşini bırakmıyo

nihat haklıyken çok ayıp etti adnan beye .adam sana şirketi vercek değil ya.kendime ait bişey bulamadım diyor. daha adam sana napsın.

bu firdevs iğrenç adnan cezalarımı ödesin diyo.git çetinden istesene.koynuna giriyon o kadar.
öff kasayı falan almasınlar bu kötüler yaa. walla kalbim bu kadarınada dayanamazzz. yeter şu bihterin sonunu adnanın suratını görmek için sabırsızlanıyorum

matmazel alık alık Bakma al anahtarı git al kasayı alla allaaaaaa ne uyuzsunuz yahuu neyi Bekliyosunuzz

Adnan çocuklar ve süleyman efendiler dışında herkes bişeyler biliyor behlül ve bihterle ilgili, olay bu kadar dalllanıp budaklandı.
Hilmiyi çok seviyorum ben, adam bana çok sempatik geliyor. Herkes gıcık ama ben başından beri seiviyorum bu adamı.

BıR AŞKI MEMNUNUN DAHA SONUNA GELDıK..
GÜZEL BÖLÜMDÜ YıNE ıDARE EDER..BEN ARTIK HEP BıHTERıN KENDıNı ÖLDÜRME SAHNESıNı merak ediyorum..behlül ne yapacak..adnan ne yapacak matmazel cd yi izleyince ne yuapacak onlar ımerak ediyorum..artık öğrenilmemesi imkansız..bihter hala neden çekip gitmiyor ...rezil olmayımı bekliyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…