- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şeye çok güldüm hilmi önal diyoda bunlar ana kız işlerini iyi biliyolar adnandan ümidi kesince çetin özderi ayarladılar diye kaydirigubbakcemile3
dün gıcık oldum iyice bu diziye
* bihterin nihal ve behlüle balayı hediye etmesi, behlülde bunu yok kabul edemem demesi çok komikti
sanki parasını onlar veriyor, Adnan sağolsun
* bu behlül niye o kızın yanına gitti, o resimler için olamaz değilmi? yoksa gerçekten halen o kızamı aşık yoksa niye tekrar görmek istesin
* ama biryandanda behlül evlenmeye çok hevesli gibi gözüküyor (niyeyse) provalar, ev bakmalar felan, hiç eski behlül değil artık, yada evlenimde en azından bihterdenmi kurtulayım diye düşünüyor
* bu firdevs nasıl bir kadındır ya? sanki dünyayı o yönetiyor herşey ve herkes onun parmağında oynuyor ayrıca bihtere neden bukadar iyilik yapma peşindeki, behlül ve nihali bi araya getirmek için öldüğü günleri ne çabuk unuttu şimdide ayırmak için uğraşiyor. Madem bihteri bukadar düşünüyordu baştan beri niye behlüle aralarını bozmaya çalıştı. Yoksa artık nasılsa zengin koca buldum, Adnan Ziyagilin parasına ve yalısına ihtiyacım yok kızımda istediği adamlan fink atsınmı diye düşünüyor. Bihterin Behlülden vazgeçeceğine inanacak kadar aptal değil çünkü.
* Nihata noldu? niye U dönüşü yaptı, neden artık babasının arkasında duruyor veya öyle gözüküyor. Behlül ve Bihter hakkında duyduklarında inandığı içimi yada artık babasının tarafında olduğu içinmi?
* Katya iPhone kullanmasını nerden biliyor?
ve daha bisürü sorular sorular sorular
ben şeye çok güldüm hilmi önal diyoda bunlar ana kız işlerini iyi biliyolar adnandan ümidi kesince çetin özderi ayarladılar diye kaydirigubbakcemile3
benim de nalayamadığım bi türlü firdevs tamam aralarını bozacam ama sende behlülü unutacaksın diyor. ee ne alaka şimdi madem nihalden ayırıyorsun behlülün illaki bi sevgilisi olacak onuda mı ayıracaksın . bu behlüle nihalin arayı bozma işleri çok saçamalık oldu. behlüle çk zülüyorum ben aslında yaa. sonuçta ziyagiller onun ailesi ailesin den olacak . tamam hata yaptı ama en azndan pişmanlık yaşadı bihter gibi arsız değil
hilmi önal doğruları konuşuyor da işte adama herkes kafayı taktığı için her söylediği kötü anlaşılıyor. adam daha baştan biliyordu firdevs ve kızlarının ne olduğunu ve oğlunun evlenmesini hiç istemedi.
gerçi peyker iyi bir kız, annesi ve kardeşine çekmemiş ama yine de o ailenin kızı olduğu için adam benimseyemedi bir türlü. gerçi son dönemde ona karşı epey ılımlı yani benimsedi peykeri.
peki haftaya peyker bu işe bi dur demezmi peykerden numarayı aldılar bihter için dediler anlamazmı peyker.
bihter eykeride sildi dükü bölümde nihatın gittiğini ssaklıyorsa ben de görüşmem dedi ne kadın yaa. bülentin sana ne zararı var onu ne gönderiyorsun.