• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk-ı Memnu Kanal D

dizi de kopukluk vardı

nihal diyor ki o senin ilk gerçek aşkındı yıllar önce
sonra bir gittin başka behlül olarak döndün

firdoda peykere seni o kızla aldatmıştı diyo
kim şimdi ilk aşkı?

dün gıcık oldum iyice bu diziye
* bihterin nihal ve behlüle balayı hediye etmesi, behlülde bunu yok kabul edemem demesi çok komikti
sanki parasını onlar veriyor, Adnan sağolsun
* bu behlül niye o kızın yanına gitti, o resimler için olamaz değilmi? yoksa gerçekten halen o kızamı aşık yoksa niye tekrar görmek istesin
* ama biryandanda behlül evlenmeye çok hevesli gibi gözüküyor (niyeyse) provalar, ev bakmalar felan, hiç eski behlül değil artık, yada evlenimde en azından bihterdenmi kurtulayım diye düşünüyor
* bu firdevs nasıl bir kadındır ya? sanki dünyayı o yönetiyor herşey ve herkes onun parmağında oynuyor ayrıca bihtere neden bukadar iyilik yapma peşindeki, behlül ve nihali bi araya getirmek için öldüğü günleri ne çabuk unuttu şimdide ayırmak için uğraşiyor. Madem bihteri bukadar düşünüyordu baştan beri niye behlüle aralarını bozmaya çalıştı. Yoksa artık nasılsa zengin koca buldum, Adnan Ziyagilin parasına ve yalısına ihtiyacım yok kızımda istediği adamlan fink atsınmı diye düşünüyor. Bihterin Behlülden vazgeçeceğine inanacak kadar aptal değil çünkü.
* Nihata noldu? niye U dönüşü yaptı, neden artık babasının arkasında duruyor veya öyle gözüküyor. Behlül ve Bihter hakkında duyduklarında inandığı içimi yada artık babasının tarafında olduğu içinmi?
* Katya iPhone kullanmasını nerden biliyor?
ve daha bisürü sorular sorular sorular

fılımı uzatacagız dıye bırbırıne karıştılar artık bıtmelı ..en kısa zmaanda tadında

bınbır gecede oyleydı uzattılar uzattılar sonra fınal yaptılar

ben şeye çok güldüm hilmi önal diyoda bunlar ana kız işlerini iyi biliyolar adnandan ümidi kesince çetin özderi ayarladılar diye kaydirigubbakcemile3

dün gıcık oldum iyice bu diziye
* bihterin nihal ve behlüle balayı hediye etmesi, behlülde bunu yok kabul edemem demesi çok komikti
sanki parasını onlar veriyor, Adnan sağolsun
* bu behlül niye o kızın yanına gitti, o resimler için olamaz değilmi? yoksa gerçekten halen o kızamı aşık yoksa niye tekrar görmek istesin
* ama biryandanda behlül evlenmeye çok hevesli gibi gözüküyor (niyeyse) provalar, ev bakmalar felan, hiç eski behlül değil artık, yada evlenimde en azından bihterdenmi kurtulayım diye düşünüyor
* bu firdevs nasıl bir kadındır ya? sanki dünyayı o yönetiyor herşey ve herkes onun parmağında oynuyor ayrıca bihtere neden bukadar iyilik yapma peşindeki, behlül ve nihali bi araya getirmek için öldüğü günleri ne çabuk unuttu şimdide ayırmak için uğraşiyor. Madem bihteri bukadar düşünüyordu baştan beri niye behlüle aralarını bozmaya çalıştı. Yoksa artık nasılsa zengin koca buldum, Adnan Ziyagilin parasına ve yalısına ihtiyacım yok kızımda istediği adamlan fink atsınmı diye düşünüyor. Bihterin Behlülden vazgeçeceğine inanacak kadar aptal değil çünkü.
* Nihata noldu? niye U dönüşü yaptı, neden artık babasının arkasında duruyor veya öyle gözüküyor. Behlül ve Bihter hakkında duyduklarında inandığı içimi yada artık babasının tarafında olduğu içinmi?
* Katya iPhone kullanmasını nerden biliyor?
ve daha bisürü sorular sorular sorular

benim de nalayamadığım bi türlü firdevs tamam aralarını bozacam ama sende behlülü unutacaksın diyor. ee ne alaka şimdi madem nihalden ayırıyorsun behlülün illaki bi sevgilisi olacak onuda mı ayıracaksın . bu behlüle nihalin arayı bozma işleri çok saçamalık oldu. behlüle çk zülüyorum ben aslında yaa. sonuçta ziyagiller onun ailesi ailesin den olacak . tamam hata yaptı ama en azndan pişmanlık yaşadı bihter gibi arsız değil

peki haftaya peyker bu işe bi dur demezmi peykerden numarayı aldılar bihter için dediler anlamazmı peyker.
bihter eykeride sildi dükü bölümde nihatın gittiğini ssaklıyorsa ben de görüşmem dedi ne kadın yaa. bülentin sana ne zararı var onu ne gönderiyorsun.

kızlaaaarr 72.bölüm tüyolarııı geldiiiiiiiiii...

Nihal Yüzüğü Attıktan Sonra Behlül Ne Yapacağını Bilemez ve Nihal le Konuşmak İster, Ama Nihal Ona Soğuk Tepki Verir.Bakışlari Behlül ü Öldürüyordur.Katya Evden Kovulmak İstemedigi için, Behlül e Firdevs ile Bihter in Planlarını Söyler Yani Behlül le İşbirliği yapacak. Bunu Duyan Behlül Nihal i korumak İster Ama Nihal ...Behlül e Yanaşmaz,Ondan Uzak Durur. Bihter in Bunlardan Haberi Yok ve Yine Herseyi Göze Alır Behlülü Öpmeye Kalkışır.Behlül ise Bihter i İttirir ve Ne Yapmaya Çalıştığını Anlamiyorum, Ama Nihal ve Benden Uzak Dur Dyormuş....

ben şeye çok güldüm hilmi önal diyoda bunlar ana kız işlerini iyi biliyolar adnandan ümidi kesince çetin özderi ayarladılar diye kaydirigubbakcemile3

hilmi önal doğruları konuşuyor da işte adama herkes kafayı taktığı için her söylediği kötü anlaşılıyor. adam daha baştan biliyordu firdevs ve kızlarının ne olduğunu ve oğlunun evlenmesini hiç istemedi.
gerçi peyker iyi bir kız, annesi ve kardeşine çekmemiş ama yine de o ailenin kızı olduğu için adam benimseyemedi bir türlü. gerçi son dönemde ona karşı epey ılımlı yani benimsedi peykeri.

benim de nalayamadığım bi türlü firdevs tamam aralarını bozacam ama sende behlülü unutacaksın diyor. ee ne alaka şimdi madem nihalden ayırıyorsun behlülün illaki bi sevgilisi olacak onuda mı ayıracaksın . bu behlüle nihalin arayı bozma işleri çok saçamalık oldu. behlüle çk zülüyorum ben aslında yaa. sonuçta ziyagiller onun ailesi ailesin den olacak . tamam hata yaptı ama en azndan pişmanlık yaşadı bihter gibi arsız değil

bihter hanfendi gözünün önünde aşk yaşamalarına dayanamıyormuş ya
nihalle arayı bozarsa behlül evden gidecek, bihter de acı çekmeyecek sözde
behlülün nihalle arası bozulsun, bihter de hemen arkasından gider evden
annesine verdiği söz falan vız gelir de behlül istemiyor artık
nihalle de araları düzelecek, yanlış anlaşılma oldu falan diye sanırım o kız sedefmiydi neydi gelip nihale açıklama yapacak aramızda bişey geçmedi, o seni seviyor falan diye. nihal de zaten kolay kolay vazgeçemez behlülden hemen yelkenleri suya indirir
bakalım firdevs başka ne entrikalar çevirecek :sm_confused:

hilmi önal doğruları konuşuyor da işte adama herkes kafayı taktığı için her söylediği kötü anlaşılıyor. adam daha baştan biliyordu firdevs ve kızlarının ne olduğunu ve oğlunun evlenmesini hiç istemedi.
gerçi peyker iyi bir kız, annesi ve kardeşine çekmemiş ama yine de o ailenin kızı olduğu için adam benimseyemedi bir türlü. gerçi son dönemde ona karşı epey ılımlı yani benimsedi peykeri.

Böyle bakınca gerçekten Hilmi haklı ya... Doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar işte.. Aslında adam sinsi de olabilirdi ama değil.. O inandığı şeyi açıkça söylüyor.. O yüzden de sevilmiyor... boshayallersmile

sanki istanbulda başka güzel kadın kalmamış gibi
soylu ve zengin aileler hep bunların peşinde, nasıl da kafalıyorlar nasıl da kendilerine çekiyorlar.

bi de dizide herkesin sus pus olmasına sinir oluyorum
beşir birsürü şey biliyor, delili falan da var ama sus pus
bülent bişey duydu o da susuyor, matmazelin elinden anahtara varıncaya kadar alındı o da sessiz. birileri konuşsa aslında çorap söküğü gibi gelecek herşey de ama herkes susma yemini etmiş gibi. bülentin meselesi bile matmazelin üzerine kaldı ya pes doğrusu.
bu bihter biran önce intihar etsin, behlül de kaçıp gitsin de yazık şu ziyagil ailesi daha fazla yıpranıp zarar görmesin. görecekleri kadar gördüler gerçi de zararın neresinden dönersen kardır hesabı biran önceçıkıp gitsinler hayatlarından. mahvettiler insanların hayatını kötükedihüso

peki haftaya peyker bu işe bi dur demezmi peykerden numarayı aldılar bihter için dediler anlamazmı peyker.
bihter eykeride sildi dükü bölümde nihatın gittiğini ssaklıyorsa ben de görüşmem dedi ne kadın yaa. bülentin sana ne zararı var onu ne gönderiyorsun.

evet orası biraz havada kaldı, peykere ne söyledi de aldı telefonu firdevs acaba
gerçekleri anlatmış olamaz herhalde, yine çevirmiştir bir entrika
ama bi de benim anlamadığım üzerinden seneler geçmiş, o kızın teli peykerde ne arıyor orası da ilginç yani :sm_confused:

bihter kendi menfaatleri uğruna herkesi silebilecek bir kadın. sadece kendi hırsları ve tutkuları önemli. kardeş falan vız geliyor ona.

bülent yazık yavrum ya bi de anne dedi o cadıya. amaç zaten bülenti göndermek değil, matmazeli evden uzaklaştırmak. geçen bölümde adnan da dedi ya asıl mesele bu diye. matmazel çok duyarlı ve akıllı bir kadın, birçok şeyin farkında ama hanımlığını da hiç bozmuyor. bu da firdevsle bihterin işine gelmiyor. o evde matmazelin varlığı onları rahatsız ediyor. o da fransaya mı ne gidecekmiş zaten.

ana kız iyice köşeye sıkışıyorlar
nihale de helal olsun koşturdu çocuğu peşinde aklinialirimsmile
firdevs katyayı neden tokatladı acaba bilmiyorumkismile

Yeni fragman youtube dan açılmıyor...

Ne Nihale üzüldüm ne Behlüle,

Behlül zaten haketti,

Bülente ben de üzüldüm hakkaten,

Yalnız Behlül Bihterin manalı manalı bakıp gülümsemesinden anladı gibi,

Gelecek bölüm telefonumdan sen aradın ayarladın derse şaşmayın,

Zaten ödü patlıyo bana oyun oynayacak diye...

Back
X