Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
matmazel romanda fransaya gidiyor ama dizide matmazeli ayrı bi eve taşıdılar matmazel karakteri bozulmasın diye.olaylar çözlüzünce herkes eve geri dönüyor matmazelde. ya bu bihter kendini öldürdüğünde dizi orda bitmesin birkaç yıl sonrasını göstersinler lütfenn mesela matmazel adnanl aevliykin. gerçi artık hayatta evlenmezde
kızlar behlülle nihal nikah masasına gidecek..
hiçbişey bozamaz ve hiçbişey ortaa cıkmaz..
dikkat ettiyseniz dünkü bölümde bihter silahı gördü yerini ögrendi..senin silahınmı var adnan dedi
işte o silah onun sonu olcak intihar etcek
fragmanı izleyemiyorum,nasıl izlediniz ne olur yardımcı olun da bizde görelim...
matmazel romanda fransaya gidiyor ama dizide matmazeli ayrı bi eve taşıdılar matmazel karakteri bozulmasın diye.olaylar çözlüzünce herkes eve geri dönüyor matmazelde. ya bu bihter kendini öldürdüğünde dizi orda bitmesin birkaç yıl sonrasını göstersinler lütfenn mesela matmazel adnanl aevliykin. gerçi artık hayatta evlenmezde
ay evet düğünler, intiharlar falan aynı bölümde olup bitmesin hemen ya
bihter ve behlül sonrası adna beylerin mutlu olduğu dönemleri de görmek isterim ben de
gerçi bu kadar şeyin üzerine nasıl mutlu olurlar, ne kadar zamanda toparlanırlar orası meçhul
ama aynı bölüm içinde 3 yıl sonrası, 5 yıl sonrası falan yapıyorlar ya o tip bişey olur sanırım. yeni hayatlarından kesitler verirler. ama behlülü de göstersinler kaçıp gittikten sonra. sürünürken görmek isterim kendisini alsanaalsanasmile
http://www.hizlivideo.net/vid/73/ee/f9/73eef90a88936ee.flv
buradan izleyin kızlarrrr süper yaaaa
bülent kesin birşeyler duyduuu eyvahedigeldismile
Aslında Bihter'in matmazele çemkirmesini haklı buluyorum..Ben eşime aşık bir kadının evimde dolanmasından rahatsız olurdum, ne kadar hanım olursa olsun istemezdim..O da bu yüzden kıldır ona -tatlicadiarzu-birde dün bihterin matmazele dediğine bakın merak etmeyin matmazel siz bana isteyerek yada istemeyerek zarar veremezsiniz boshayallersmile
Yok onlar evlenemeyecek...
Romanda göre uyarlandıysa öyle tabi...
Beşir nihalin üzüldüğünü görünce adnana herşeyi anlatacak,bihter de intihar edecek,behlül de defolup gidecek.
Aslında Bihter'in matmazele çemkirmesini haklı buluyorum..Ben eşime aşık bir kadının evimde dolanmasından rahatsız olurdum, ne kadar hanım olursa olsun istemezdim..O da bu yüzden kıldır ona -tatlicadiarzu-
REYTİNG REKORTMENİ DİZİ NASIL BİTECEK
Türkiye'yi ekrana kilitleyen iki dizinin senaristleri izleyiciyi şaşırtacak açıklamalar yaptı İzlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü dizilerinin senaryo yazarları Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu her iki dizinin de finaliyle ilgili ipuçları verdi .
Tam 17 yıldır birlikte çalışan Yörenç ve Gençoğlu, başarılarının sırrının da seyirciyi iyi tanımak olduğunu söylediler
Yörenç ve Gençoğlu, Halid Ziya Uşaklığil uyarlaması olan Aşk-ı Memnu'nun nasıl biteceğine ilişkin olarak "Adnan Bey, Bihter ile Behlül'ün aşkını dizinin sonlarına doğru öğrenecek Ve dizinin finalini de romana sadık kalarak yazacağız" dediler
Eğer Yörenç ve Gençoğlu romana sadık kalırsa Nihal ile Behlül ayrılıyor ve Bihter dizinin sonunda intihar edecek
Yaprak Dökümü'nde Necla ile Leyla'nın barışacağının sinyallerini veren Ece Yörenç, "Dizi o kadar sahici ki biz yazarken ağlıyoruz, okurken ağlıyoruz, izlerken ağlıyoruz" dedi
Kendilerine reyting rekortmenleri de denilen Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu, izleyicilere bir de kötü haber verdiler "Hem Yaprak Dökümü hem de Aşk-ı Memnu için bu sezon final olacak" dediler
ben üzülüyorum behlüle ya. bikere ziyagilleri onun ailesi annesi yok babası yokk.