Sevgicim, evet seven kadının vazgeçmesi zor. Benim çok sevdiğim insan da bana yalanlar söyledi. yalanları yüzünden bütün bir hayatım değişti. o duygusallıkla biri bana sevgilin sana yalan söylemiş, seni kandırmış ama belki de düzelir dese bunları söyleyene inanmayı tercih ederdim. ama iyi ki de bu forumda herkes açıkça dürüstçe gerçekleri yazdı bana. ben de farkındaydım gerçeğin ama bu gerçekten kaçmak bana o zaman kolay geliyordu.
dost acı söyler derler. az önceki arkadaşımız da acı söylemiş ama doğru söylemiş.
bir an önce kendini toparla ve yeni şanslarına engel olma
seni seven, seni hak eden, dürüst bir insan çıksın karşına
Dogru mu anladim? Sana okuyorum dedigini degil baska bir sey okuyor ve askerligi bittigi halde hala askerigin devam ettigini söylüyor?
Eger dogru anladiysam o zaman hemen ayril. Bosuna zamani böyle bir insanla harcama. Askerdeyim dedigi zaman kim bilir kiminle nerede yapmistir kötükedihüso
bence o yalanlarının sebbini sor?
neden üniversite yalanı söylemiş... hiç hoş birşey değil gerçek kimliğinden rahatsız mı olmuş lise mezunu olmak yada açıköğretim okumk ayıp möıymış?
nasıl ne hislerle böyle davranmış öğrenmelisin.. sonra diğer msn adresleri b. herşeyini a'dan Z'ye araştır onunla ilgili bildiğin herşeyi sıfırla ve yeniden öğrenmeye çalış. sonra öğrendiklerin ve değişen doğrular karşısında zaten mantığın doğru kararı verir.
birde sadece üni. mezunları çok maaşlı işlerde çalışmıyor bunu da unutma.
dışardan değilde, okula gidip gelmekÖrgün öğretim ne demek???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?