Daha önceki konudada görümce güya konu sahibin "soyun" "para cikar" söyledigini yazmamisti ve bircok insan görümceye söylenen hirsiz lafini dogal olarak yalnis bulmustu. Yani bu seferde böyle söylemesi kendini biraz hakli cikarmak adina yapiyor.
Simdi söyliyeceklerimi daha öncede demistim, suc resmen konu sahibin. Nisanda altinlari kv'deye verdi icin bu seferde "oh olsun kendi anneme verecem" mantigi ile gidip annesine verdi.
Yoksa her mantikli insan bilmezmi o altinlari kendi kasasina koymayi? Balay cokmu acildide 1 gün altinlari kasaya koymayi bekliyemediniz?
Yani konuya nerden turarsan elinde kaliyor. Ben konu sahibin esi olsam benim bacimi cahil görup,hirsiz diyen. Ilk haftada anneme saymadiklarini birakmayan ve bosanma lafini kullanan kisiden sogardim.
Ayrica evlilik söz dinlemek demek degildir. Esin köpek sende sahibisin demek degildir. Evlilik birbirini dinlemektir. Ailelere karsi hasasiyetleri bilip ortak karar almaktir. Madem aile cok cahil,akli altinda. O altini kendi kasana koyarak önlemini almis olurdun. Ama hayir,yangina körükle gitmeyi tercih ettin. Oh halde artik sonuclarinada katlanman gerek
Dipnot: Artik suna gerdek gecesi demeyin ya! Bir kadin olarak zaten cok asaglayici bir kelime! En azindan dügun gecesi deyin lütfen.