- Konu Sahibi kaderim_48
-
mantıklı olacak kişiye aşık olmalı :uhm:
bence de aşk sevgi evliliği...
aynı pencereden bakıyorsak tabiki...
Ask evliligi yapsan ilerde yasayacagin sorunlar sana herzaman "Nerden sevdim su adami ya" "Ne aptalmisim ya" dedirtecektir.
Mantik evliligi yapsan ilerde yasayacagin sorunlar sana herzaman "Iste sevdigim bir adam olsaydi böyle olmazdi" "asik olmak nasil acaba" dedirtecektir.
Her ikisininde ilerde cok mutlu bir evlilik yasacagimizin garantisi yoktur. Önemli olan evlenecegin insan hakkinda hep su üc soruyu sormak.
1. Bir ömür bu insanla gecermi??
2. Bana gercektende hak ettigim degeri veriyormu?
3. Ailesi, Cevresi ve kendisi benim ailemle cevreme ve bana uyumlumu??
Tabiki tamamen duygusuz bir sekilde evlenmek olamaz sevmeden hoslanmadan lakin bence körükörüne asik olacagima yavas yavas asik olmak daha güzel...
Allah herkezin mutlulugnu daim etsin.a.s.
kesinlikle katılıyorum canım sana
Kaderim ,yazdıklarını iki gündür ilgiyle takip ediyorum . Daha önce sana o konunla ilgili cevap yazmıştım.O yazımda da belirtmiştim , insanları yargılamak kimsenin haddi değil .Kimse dört dörtlük değidir.Burası bir paylaşım alanı, her zaman duymak isteyeceğimiz şeyler yazılmaz ,öyle olsa herkes yalan yazsın , gerçekleri gizlesin .Bizler burada birbirimize yardım etmek için varız .Konuya gelince daha önceki yazında (sanal aşk ile ilgili yazın) eşinin durumundan hiç bahsetmemişsin .Sana kaba kuvvet kullandığından vs...Keşke belirtseydin , belki tepkiler daha farklı olabilirdi .
mesajınıza cevap biraz geç kaldı ama ben fazla eleşti aldım..neyse ki atlattım..teşekkürler arkadaşım..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?