- Konu Sahibi kaderim_48
-
Aşk evliliği yaptım,
O nedenle aşk evliliği diyeceğim...
Ama aşk evliliği yapmak demek gözünün hiç birşeyi görmemesi, büyükleri ezip geçmek, herşeyi körü körüne göze almak demek değildir,
Ve ya gidip hiç olmayacak biriyle ben buna aşık oldum diye evlenmek istemek değildir,
Madem görmüşsünüz ilk zamanlar olmayacağını ayrılmayı deneseydiniz,
İnsan hayata on kez gelmiyor maalesef,
Yanlış gidenlerin ardından gitmek yerine durup ben ne yapıyorum diyebilseydiniz keşke...
Hayat cömert ama biz bilmiyoruz değerini?
O nedenle mantık evliliği yapacak kadar mantıksız olamam diyeceğim en son...
mantıklı olacak kişiye aşık olmalı :uhm:
ben çok gariptir mantıgımla hareket ederim ama sevdigim kişiyide ona göre secerim aşık oldugum insan mutlaka mantıgımada sıgar belki istisna ama ben her ikisinide dengeleyebiliorum hem mantıgım hem kalbim aynı frekansta çalışıo ve madem ben mantıgıma uygun olan birine aşık olabiliyorum o halde AŞK evliliği diyorum :)
aşk ve mantık evliliği diye ikiye ayırmyalım bence aşkta olucak mantıkta hiçbirşey körü körüne olmaz aşığım diye mantığını kullanmamak kadar yanlış bişeyde olamaz tek başına mantık evliliği yapmakta yanlış sevmiyorsunuz ve mantığınız okeyliyo buda yanlış diyorum ya ikisindende olucak kalbinin istediğini mantığın destekleyecek ben bu düşüncedeyim arkadaşlar ve böle hareket ettim pişmanda olmadım....herkese düşlediği şekilde evlilikler devam eden birbirine en başta saygısı olan beraberlikler dilerim...
tüylerim diken diken oldu yazdıklarınızı okurken, elim çenemde kaldı yazdıklarınızı düşündüm.ben ne aşk nede mantık evliliği yaptım, küçük yaşta görücü usulu öylesine evlendim, hiç düşünmedim bile ben ne yapıyorum doğru insan bumu diye, etrafımda bunları düşünmemi sağlayacak biriside yoktu.. ama yıllar sonra baktım ki herşey çok anlamsız. ben sadece filmlerle, romanlarla, şiirlerle tanıdım aşkı ama iki tane kızım var ve ne olursa olsun aşk evliliği yapmalarını isterim. nedenine gelince bakın etrafınıza aşk yada mantık, hangisi sorunsuz gidiyor, hepsinde var sorunlar. en azından sevdiği adamdan gelir ona gelecek olan iyilerde, kötülerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?