Hiç sorma canım yalancı üçkagatçılar 2 ay evvel filan kargomu alana kadar canım çıktı
Gelmişler evde yokmuşum külliyen yalan Van dan geldi bide şikayet için aradım geri gitmiş dediler
Nevrim döndü baskın yaptım kargoya Bidaha ismimi görürseler zaten hemen geri yollarlar.
Yapı krediden ödedim eft ile 5 lira ödedim canım fark alıyolar.
Sağol canım elimede geçer inşallah çıkmıyorum evden aslında ama bu hafta derslere katılıcam bugün yarın cuma yokum..
Nasıl olcek bilmiyom
Hem parfüm veriyolarmış biliyomuydun ama kontenjan dolmuş dün 35 kişi ile
İnşallah daha çok kişi başvurur keyfi bişey değil bu keşke imkanlarım olsa daha çok alsam
Dün eşimin işyeri ile konuşalımmı dedim baya duyarlıdır onlarda ama eşim işten çıkıyo sanırım işe gitmedi
Problem yaşamış Yoksa konuşup yardım alabilirdim belki..
benim kargoyuda getirdi . açacam bi dkka dedim. benle kavga ediyo açmadiye zaten yerimide adam yok çabuk imzala gidecem ben. seniniçin odayı boş bırakıp geldim de falanda fişmanda. ya banane bem müşteri değilmiyim falan dedim. sonrda elin adamıyla kapıda kavga etmemk içn imzaladım gönderdim kargoyu açtım ürürünler eksik. ilk kargo tecrübemdi. aradım bi ton fırça attım. senin yüüznden kargo eksik falan diye . o ban abağırıyo ben ona baya komikti