- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Daha dun bana benle birlikte oldugun icin birakmadim ortada kalma diye dedi.
Boyle olacagini bilseydim duser miydim o duruma ? Cok guvenmistim ilk defa bi erkege oda pismanligim oldu hep yanindayim ayrilsakbile demisti banaSenin de dediğin gibi 18 yaşındasın yolun başındasın ne bu böyle yataklara düşmeler erkeklerin soyu mu kurudu ? Bide lütfen rica ederim alçaltma kendini daha fazla gözünün önünde sevgili bulurum demiş.....siz aşk maşk anlamaz bu öküz
Ne yazik ki ...Maalesef aşk böyle bir şey adam ağzına s..sa da gönül unutamıyor.
Erkek milletine çokta güvenmemek gerek isteBoyle olacagini bilseydim duser miydim o duruma ? Cok guvenmistim ilk defa bi erkege oda pismanligim oldu hep yanindayim ayrilsakbile demisti bana
Evet daha bu yazdiklarim en az kismi siz dusunun artik ama ben neden unutamiyorum?
Bence yanlis dusunuyosun ailemden yana pek sıkıntım yok hep yanimda oldular haliyle... Ben ask nedir bilmeyebilirim cunku daha ilk sevgilim yalniz kalmaktanda korkmam benÇünkü tahminim, hiç saygı görmemişsiniz, ebeveynleriniz tarafından takdir edilmemişsiniz. Size elini uzatan, başınızı okşayan kişiyi kurtarıcı olarak görmüşsünüz.
Yine tahminimce, size kötü davrandığı her hareketi için sizi suçlamış. 'senin yüzünden oldu, sen istedin böyle olmasını bla bla bla gibi...'
Başkası tarafından sevilmeyeceğinize inanmışsınız, başka birini bulmak, aşık olmak, ona kendini beğendirmek sizin için zülüm geldiği için bu insanı konfor alanı yapmışsınız.
kendinizin, değerinizin farkında değilsiniz. Geleceğinizden korkuyorsunuz büyük ihtimalle düşünmek istemiyorsunuz. Siz aşık değilsiniz, yalnız kalmaktan korkan, sevilmek nedir bilmeyen, sadece ilgi isteyen küçük bir kız çocuğusunuz.
ya bak çok cesaretli ve mukko bir kızsın aslında düşünsene lise sonda bir erkekle cinsel ilişkiye girmek çok ciddi cesaret işidir . ben aklımın ucundan dahi geçiremezdim yani :) şimdi bu adamı bıraksan kendine gelsen sınavlarına çalışsan adam gibi bir bölüme yerleşsen var ya hayat sana güzel olur . Bir de 5 sene sonrasını düşün bebeğim okumadın bu adam yüzünden zor güç tekrar ikna ettin birlikte oldunuz hadi kanın kaynadı deli cesareti bu adamla yada bunun benzeriyle evlendin lise mezunusun adam sana hayvandan beter davranıyor gündüzleri hizmetçi geceleri sex kölesisin istediğin hayat bu mu ? hadi başka bir 5 yıl sonra hayal edelim . kasım ayına kadar toparlanıp rehberlikçinin yanına gittin programlar sayesinde çok güzel bir bölüm ve üniversite kazandın üniversite sana hayata bakış açısı kültür vs olarak çok şeyler kattı iyi kötü ilişkilerinn oldu şuan iş sahibi kendi ayaklarının üstünde duran istediğin adamla gelecekte para statü kaygısı kurmadan birliktesin ? hangisi ojeli tırnakların olduğu elitlik akan bir hayat mı karnında bebeli sırtında kötekli bir hayat mı ? karar her zaman senin ve kendi kararlarının seceremesini çekersinElimde degil bazi seyler ben burda her gun aglarken onun arkadaslari ile gulusmesi cok zoruma gidiyor
Evet bunu babamdan anlamaliydim zatenErkek milletine çokta güvenmemek gerek iste
2 kere okudum neredeyse cok haklisin fakat bazi konularda kendime engel olamiyorum ama okulumda cok iyiyimdir az cok kafami vermeye calisiyorum guzel bi bolumum var :) Ama benim tek sıkıntım gebe kalma korkum bazi zamanlar suphe yasiyorumya bak çok cesaretli ve mukko bir kızsın aslında düşünsene lise sonda bir erkekle cinsel ilişkiye girmek çok ciddi cesaret işidir . ben aklımın ucundan dahi geçiremezdim yani :) şimdi bu adamı bıraksan kendine gelsen sınavlarına çalışsan adam gibi bir bölüme yerleşsen var ya hayat sana güzel olur . Bir de 5 sene sonrasını düşün bebeğim okumadın bu adam yüzünden zor güç tekrar ikna ettin birlikte oldunuz hadi kanın kaynadı deli cesareti bu adamla yada bunun benzeriyle evlendin lise mezunusun adam sana hayvandan beter davranıyor gündüzleri hizmetçi geceleri sex kölesisin istediğin hayat bu mu ? hadi başka bir 5 yıl sonra hayal edelim . kasım ayına kadar toparlanıp rehberlikçinin yanına gittin programlar sayesinde çok güzel bir bölüm ve üniversite kazandın üniversite sana hayata bakış açısı kültür vs olarak çok şeyler kattı iyi kötü ilişkilerinn oldu şuan iş sahibi kendi ayaklarının üstünde duran istediğin adamla gelecekte para statü kaygısı kurmadan birliktesin ? hangisi ojeli tırnakların olduğu elitlik akan bir hayat mı karnında bebeli sırtında kötekli bir hayat mı ? karar her zaman senin ve kendi kararlarının seceremesini çekersin
erken gebelik testi alıp öğrenebilirsin . en son ne zaman ilişkiye girdiniz ?2 kere okudum neredeyse cok haklisin fakat bazi konularda kendime engel olamiyorum ama okulumda cok iyiyimdir az cok kafami vermeye calisiyorum guzel bi bolumum var :) Ama benim tek sıkıntım gebe kalma korkum bazi zamanlar suphe yasiyorum
2 ay oluyor ama 2 ayda belirtiler gozukur mu ki?mide bulantisi kusma istegi asiri var ve hic cikolata yemeyen ben artik yemeyebasladimerken gebelik testi alıp öğrenebilirsin . en son ne zaman ilişkiye girdiniz ?
adet oldun mu hiç adet olduysan korkmana gerek yok olmadıysan git bir test yaptır belirti kişiden kişiye değişir kiminde mide bulantısı olur kiminde olmaz 4 aya kadar hamileliğini anlamayan bile var hatta erken gebelik testi alma normal al2 ay oluyor ama 2 ayda belirtiler gozukur mu ki?mide bulantisi kusma istegi asiri var ve hic cikolata yemeyen ben artik yemeyebasladim
Ozele gelirsen detayli anlatabilirim burdan pek olmazadet oldun mu hiç adet olduysan korkmana gerek yok olmadıysan git bir test yaptır belirti kişiden kişiye değişir kiminde mide bulantısı olur kiminde olmaz 4 aya kadar hamileliğini anlamayan bile var hatta erken gebelik testi alma normal albunlar üzüntü ve stresin getirdiği belirtilerlede aynı test yapmadan bilemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?