• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk denilen bu illet !

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
Bu foruma cok uzun zamandir girer bakarim ben daha 18 yasinda bir kardesinizim. Benim daha once hic iliskim olmadi taa ki 1 sene onceye kadar 1 sene once ilk goruste birine asik oldum gozum kor oldu resmen ondan baska kimseyi gormedim sadece o vardi... Sevgili olduk birlikte guzel zamanlar gecirdik ama saddce ilk 3 ay... Sonra hep bi siddet bir asagilama bagirma cagirma arkadaslarinin yaninda el kaldirmak falan... ama vazgecemedim unutamadim onsuz yapamadim 1 ay once ayrildokama hala konusuruz o x kisisi internet cafe isletiyor oraya giden bir kizla mesajlasip bulusmuslar bunu ona sordugumda yalanladi sonra itiraf etti cok zoruma gidiyor arkadaslar icim aciyo cok buyuk bi yuk tasir gibiyim ben malesef ilkimi yasadim birlikte oldum onunla :( Daha dun bana benle birlikte oldugun icin birakmadim ortada kalma diye dedi... Bogazim dugumlendi konusamadim bile sasirdim o hastaneye kaldirildi herkesten once gecenin bi vakti ben kosup gittim hasga oldu ben corba yaptim cani ne yemek isterse yaptim herkesle baglantimi kopardim bazilariniz beni kinayacak biliyorum ama ilk defa asik oldum ilk defa birinin gozlerine bakarken huzur buldum belkide babamin eksikligidir bilmiyorum... Ona daha cok sey yaptim ben beni istememesi icin hic bir sebep yoktu hep derlerdi cok sevme gider diyedogruymus... Cok aci cekiyorum dayanamiyorum onu her gordugumde gozlerim doluyo sadece yatiyorum hic bi enerjim yok yasayan olu gibiyim... Ben biktim her gece aglamaktan bana birde utanmadan sevgili bulucam gozunun onune getiricem yeter ki s.... git dedi neden boyle oluyor neden vazgecemiyorum neden unutamiyorum gectigim her sokakta onla olan anilarimvar daha dun oturdugumuz yerde saatlerce agladim ...

Gururun yok mu demek istiyorum ama belli ki psikolojik olarak bir eksiklik yaşıyosun. Kaç kurtul bunun oluru yok. Ortada kalma durumunu düşünme seni sevip yanında isteyecek kişi bunu anlayışla karşılar merak etme.
Devam edersen daha fazla zarar göreceksin.

Olaylar ne sırayla oldu?

Önce dayak yedin
Sonra aldattı
Sonra birliktelik yaşadın

şeklinde anladım ben. Eğer bu şekildeyse bu hikaye beynimi yaktı....sen seni döven biriyle görüşmeye neden hala devam ettin ki?

Son düzenleme:
Olaylar ne sırayla oldu?

Önce dayak yedin
Sonra aldattı
Sonra birliktelik yaşadın

şeklinde anladım ben. Eğer bu şekildeyse bu hikaye beynimi yaktı....sen seni döven biriyşe görüşmeye neden gala devam ettin ki?
Omce birlikte olduk sonra el kaldirdi ama oyle dayak denilecek kadar degil

Gururun yok mu demek istiyorum ama belli ki psikolojik olarak bir eksiklik yaşıyosun. Kaç kurtul bunun oluru yok. Ortada kalma durumunu düşünme seni sevip yanında isteyecek kişi bunu anlayışla karşılar merak etme.
Devam edersen daha fazla zarar göreceksin.
Evet hemde baya eksiklik yaşıyorum onun varligina cok alismisim suan kendimi yalniz hissediyorum

Evet hemde baya eksiklik yaşıyorum onun varligina cok alismisim suan kendimi yalniz hissediyorum

Çok küçüksün bende ilk deneyimimi senin yaşında yaşadım öküzün tekiydi. Ondan hastalık kaptım ben temizim diye yırtındı doktorla kavga etti. Şimdi anlayışlı biriyle birlikteyim mutluyum sevip seviliyorum.
Yalnızlığını biriyle gidermeye çalışırsan zarar görürsün. Her insan hayatının bir döneminde senden uzaklaşabilir ya da çeşitli sebeplerle hayatından çıkabilir. Birilerine bağımlı yaşama probleminden bir an önce kurtul.

Bu foruma cok uzun zamandir girer bakarim ben daha 18 yasinda bir kardesinizim. Benim daha once hic iliskim olmadi taa ki 1 sene onceye kadar 1 sene once ilk goruste birine asik oldum gozum kor oldu resmen ondan baska kimseyi gormedim sadece o vardi... Sevgili olduk birlikte guzel zamanlar gecirdik ama saddce ilk 3 ay... Sonra hep bi siddet bir asagilama bagirma cagirma arkadaslarinin yaninda el kaldirmak falan... ama vazgecemedim unutamadim onsuz yapamadim 1 ay once ayrildokama hala konusuruz o x kisisi internet cafe isletiyor oraya giden bir kizla mesajlasip bulusmuslar bunu ona sordugumda yalanladi sonra itiraf etti cok zoruma gidiyor arkadaslar icim aciyo cok buyuk bi yuk tasir gibiyim ben malesef ilkimi yasadim birlikte oldum onunla :KK43: Daha dun bana benle birlikte oldugun icin birakmadim ortada kalma diye dedi... Bogazim dugumlendi konusamadim bile sasirdim o hastaneye kaldirildi herkesten once gecenin bi vakti ben kosup gittim hasga oldu ben corba yaptim cani ne yemek isterse yaptim herkesle baglantimi kopardim bazilariniz beni kinayacak biliyorum ama ilk defa asik oldum ilk defa birinin gozlerine bakarken huzur buldum belkide babamin eksikligidir bilmiyorum... Ona daha cok sey yaptim ben beni istememesi icin hic bir sebep yoktu hep derlerdi cok sevme gider diyedogruymus... Cok aci cekiyorum dayanamiyorum onu her gordugumde gozlerim doluyo sadece yatiyorum hic bi enerjim yok yasayan olu gibiyim... Ben biktim her gece aglamaktan bana birde utanmadan sevgili bulucam gozunun onune getiricem yeter ki s.... git dedi neden boyle oluyor neden vazgecemiyorum neden unutamiyorum gectigim her sokakta onla olan anilarimvar daha dun oturdugumuz yerde saatlerce agladim ...

ilkin olduğu için unutman belki biraz zor olabilir ,doğru ama işte adı üstünde ilkin sonun değil. o yüzden bu adamdan uzak dur! 18 yaşında bir kızın bekaretini alıp sonra sen ortada kalmış hissetme diye seni terke etmedim diyen adama ben L*v*k derim ya ! 18 yaş da küçük bir yaş değil . gayet sana psikolojik oyanmış bence yaşın küçük bekaretinde ilk aşkında benim hani toplumda seni dışlar elimin altımdaki ex im sin demiş ama daha farkında değilsin . okuyor musun bilmiyorum ama kendi başka şeylere ver gözünü aç gerekirse kendien hep bu adamın kötü yanlarını hatırlatıp soğu ama soğu ... yaşın daha dediğin gibi küçük hayat önüne neler neler çıkartacak oooo o zaman bu çektiklerine üzüleceksin benden demesi ...

18 yaşına neler sığdırmışsın aşk ihanet şiddet cinsellik dram ne arasan var
Siddetten kastim bir kez el kaldirmaydi... Aile konusundada cok seylerim var zaten uzulmeye aliskin bir insanim fakat artik zoruma gitmeye basladi daha 18 yasindayim bu kadar uzulmemem gerek benimm ama elimde degil

Çok küçüksün bende ilk deneyimimi senin yaşında yaşadım öküzün tekiydi. Ondan hastalık kaptım ben temizim diye yırtındı doktorla kavga etti. Şimdi anlayışlı biriyle birlikteyim mutluyum sevip seviliyorum.
Yalnızlığını biriyle gidermeye çalışırsan zarar görürsün. Her insan hayatının bir döneminde senden uzaklaşabilir ya da çeşitli sebeplerle hayatından çıkabilir. Birilerine bağımlı yaşama probleminden bir an önce kurtul.
Haklisin kolay kolay kimseye baglanmam bakmam bile ben ama bu ilk birliktelik oldugu gibide ilk sevgilimdi

Evet daha bu yazdiklarim en az kismi siz dusunun artik ama ben neden unutamiyorum?
Hep söylüyorum bu gibi konu açan kızlarımıza..buna Stockholm sendromu deniyor.yani tecavuzcusune aşık olma durumu.o sana çok kötü davrandığı için aşık olduğunu sanıyorsun aslında hissettiğin şey bu değil.
Daha fazla gururunu çiğnemeden izin verme.sil at kafandan bak yoluna.

Siddetten kastim bir kez el kaldirmaydi... Aile konusundada cok seylerim var zaten uzulmeye aliskin bir insanim fakat artik zoruma gitmeye basladi daha 18 yasindayim bu kadar uzulmemem gerek benimm ama elimde degil

şuanda bile o adamı bize koruyorsun bu kafadan uzaklaş ve nötr olup bak olaya mantığın kalbine yapışmış bir ayır onları ...

birde 18 yaşında ne kadar acı çekmen gerekiyor bana onu anlatsana insan ne yaparsa kendine yapar kendi kendine yaptıkların yüzünden acı çekiyorsun ...

Senin de dediğin gibi 18 yaşındasın yolun başındasın ne bu böyle yataklara düşmeler erkeklerin soyu mu kurudu ? Bide lütfen rica ederim alçaltma kendini daha fazla gözünün önünde sevgili bulurum demiş.....siz aşk maşk anlamaz bu öküz

şuanda bile o adamı bize koruyorsun bu kafadan uzaklaş ve nötr olup bak olaya mantığın kalbine yapışmış bir ayır onları ...

birde 18 yaşında ne kadar acı çekmen gerekiyor bana onu anlatsana insan ne yaparsa kendine yapar kendi kendine yaptıkların yüzünden acı çekiyorsun ...
Elimde degil bazi seyler ben burda her gun aglarken onun arkadaslari ile gulusmesi cok zoruma gidiyor

Back