- 10 Temmuz 2016
- 467
- 197
- 23
Bu foruma cok uzun zamandir girer bakarim ben daha 18 yasinda bir kardesinizim. Benim daha once hic iliskim olmadi taa ki 1 sene onceye kadar 1 sene once ilk goruste birine asik oldum gozum kor oldu resmen ondan baska kimseyi gormedim sadece o vardi... Sevgili olduk birlikte guzel zamanlar gecirdik ama saddce ilk 3 ay... Sonra hep bi siddet bir asagilama bagirma cagirma arkadaslarinin yaninda el kaldirmak falan... ama vazgecemedim unutamadim onsuz yapamadim 1 ay once ayrildokama hala konusuruz o x kisisi internet cafe isletiyor oraya giden bir kizla mesajlasip bulusmuslar bunu ona sordugumda yalanladi sonra itiraf etti cok zoruma gidiyor arkadaslar icim aciyo cok buyuk bi yuk tasir gibiyim ben malesef ilkimi yasadim birlikte oldum onunla Daha dun bana benle birlikte oldugun icin birakmadim ortada kalma diye dedi... Bogazim dugumlendi konusamadim bile sasirdim o hastaneye kaldirildi herkesten once gecenin bi vakti ben kosup gittim hasga oldu ben corba yaptim cani ne yemek isterse yaptim herkesle baglantimi kopardim bazilariniz beni kinayacak biliyorum ama ilk defa asik oldum ilk defa birinin gozlerine bakarken huzur buldum belkide babamin eksikligidir bilmiyorum... Ona daha cok sey yaptim ben beni istememesi icin hic bir sebep yoktu hep derlerdi cok sevme gider diyedogruymus... Cok aci cekiyorum dayanamiyorum onu her gordugumde gozlerim doluyo sadece yatiyorum hic bi enerjim yok yasayan olu gibiyim... Ben biktim her gece aglamaktan bana birde utanmadan sevgili bulucam gozunun onune getiricem yeter ki s.... git dedi neden boyle oluyor neden vazgecemiyorum neden unutamiyorum gectigim her sokakta onla olan anilarimvar daha dun oturdugumuz yerde saatlerce agladim ...