• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk bu mu sahi?

Unutmak mı istiyorsunuz 9 ay önce onun yaptığını yapın, red cevabı unutmanın yarısıdır😌 Ya da tam tersi olur 🧯🔥

E adam aramış.
Tekrar bir şans verseydin.
Daha kontrollü şekilde tekrar deneyebilirsiniz.
Benim bir arkadaşım lisede bir çocukla çıkmıştı sonra çocuk kızdan ayrıldı.
2-3 sene sonra geri döndü.
Kız affetti sonra evlendiler valla kaç senelik evli çocukları var.
Yaşınız çok genç böyle kafa karisikliklaru olabilir.
Hayatta bu kadar kesin kararlar vermeyin bir şans verin derim ben.

Yani ablacım adam da seviyor ki gelmiş işte ama sen istememişsin şimdi de aşk acısı çekiyorum diyorsun. Neden istemedin ki :KK51:
Hem ağlıyor hem gidiyor.
Gurur yapmış.
Hayatımda sevdiğim erkekleri gurumdan kaybetmiş bir kadın olaraj gurur yapma diyorum.
Artık gurur murur yapmam valla .
Aşkta gurur olmuyornus.

merhabalar hanımlar,
buraya ne zaman yazsam bana yardımcı oldunuz belki bu derdime bir teselli bulurum diye bu saate bu konuyu açmak istedim.
23 yaşında mesleğimi elime almış bir kadınım. bundan 1,5 sene evvel bir ilişkim bitti. gerçekten çok sevdiğim karşı taraftan da çok sevildiğimi hissettiğim her noktasıyla içime sinen bir ilişkiydi. karakter, kültür, meslek, bakış açısı, aile yapısı gibi. karşı tarafın uzak mesafeye gitmesi, 1 yıla yakın memuriyet eğitimi, onun zor süreci ve benim tez sürecim birleşince biraz tahammül sınırlarımızı zorladık ve ayrıldık.
bu ayrılığın akabinde yaklaşık 6 ay ben kimseyle konuşmadım kendimi mesleğime, mezuniyetime, stajlarıma verdim. bu süre içinde hayatıma dahil olmak isteyen birkaç kişi olduysa da her birini geri çevirdim. aklımda hâlâ başkası varken kimseye umut vermemekti niyetim. flörtöz davranışlara bile izin vermedim.bu süreçte onu çok özledim ama ikimiz de adım atmadık, aylarca hiç haber almadık birbirimizden.
ayrıldıktan 9 ay sonra karşı taraftan bir hamle geldi ama gerek burada aldığım fikirler olsun gerekse kendi hislerim ile her ne kadar sevsem de kabul etmedim geri dönme isteğini. hayatımı bir yola sokmaya çalışırken yeniden gelmesi ve aklımın yine o tarafa kayması bir süre düzenimi sekteye uğrattı.
bu süreçte hala kimseyle konuşmuyor, adının geçtiği yerde çok üzülüyordum. en azından gerçekten düzgün izlenim veren birkaç kişiye şans vermek istediğimde ise insanlara kulp bulmaya, muhabbeti sarmıyor, çok ilgi bekliyor, kültürlerimiz farklı diyerek flört aşamasında sonuçlanmadan öylece havada kalıyor.
acaba çok mu şey istiyorum ya da herkeste o kişiyi aradığımdan mı kimseye kanım ısınmıyor anlamıyorum.. ben de sevmek istiyorum, sevilmek istiyorum, bazı yükleri de bir kişiyle anlatıp paylaşmak belki derdime ortak olsun istiyorum..
ben bu insanı nasıl unutabilirim? hiç haber almıyorum, yaşadığını bile bilmiyorum, stalk yapmıyorum.. bu bir takıntı mı bunu da anlamıyorum. ya da gerçek aşk bu mu? aklımız böyle takılı kaldıysa belki de doğru kişi o olduğundan mıdır? yoksa ben imkansızı mı arıyorum?
yorumlarınızı okuyor ve vakit buldukça cevaplıyor olacağım. çok teşekkür ediyorum şimdiden yorumlarınız için 🌺
Yazdıklarınızdan farkındalık seviyesi yüksek, akıllı, duygusal bir insan olduğunuzu görüyorum ama maalesef geçmişe çok takıntılısınız. Belli ki o kişi ile mutlu olamayacağınızı düşünüyorsunuz ama bir yandan geride bırakamıyorsunuz. Çünkü onunla yaşadığınızı şeyleri hissetirecek, içinize sinen biri çıkmamış karşınıza. Elbet çıkacaktır ama geçmişi içinizde bitirmeye çalışın. Zaman hızlı geçer, bir bakmışsınız duygusal anlamda boşa geçen yıllarınız dolmuş. Yeni insanlarla tanıyın, içinize sinmiyorsa yol verin ama geçmişe takılı kalmayın kıyas yapmayın. Çünkü o kişi ile de mutlu olamadınız aslında unutmayın

IYi de, adam 9 ay sonra yazmis, siz adami reddetmissiniz. Hala ne bekliyorsunuz adamdan? Koleniz olmasini mi?
est. tabii ki köle gibi bir tabir yanlış olacaktır. 9 ay boyunca hiçbir şekilde iletişime geçmeyip ardından geldiğinde yeniden gitmesinden korktuğum ve zor günleri yeniden yaşamayı göze alamadığım için olumsuz cevaplamıştım.

Montaigne derki “ aşk dediğimiz şey, arzulanan bir varlıkta bulacağımız tada susamaktan başka bir şey değildir”

Sizin yarım kaldığını düşündüğünüz bir hikayeniz var kafanızda. Ve sürekli senaryo şöyle işliyor; /acaba uzak mesafe girmese ne olurdu/ /ilişki bitti sebebi araya mesafe girmesi/ /aslında herşey iyiydi ah şu mesafeler/.

Ve kafanızda onla ilgili en güzel en iyi anlar canlanıyor ve hülyaya kaptırıyorsunuz yani karşınızda arzuladıgınız hayali bir varlık yaratıyorsunuz. Pek senaryoyu değiştireyim diyelimki barışsanız beyniniz nasıl işleyecek dersiniz; bu kez en kötü yönlerini hatırlarsınız, kavga sebepleriniz alevlenir, geçmiş konular çığ gibi önünüze gelir sürekli. Ve bir kere biten bir ilişkiniz oldugu için ekstra korku veya bitirmeye meyilli insanlar oluverirsiniz.

Bu kişiyi nasıl unuturum derseniz onu gözünüzde büyütüp bu ilişkinin muhteşem bir uyumlu iki çift hayatının şansı gibi görmeyi bırakıp hayatta milyarlarca çok daha iyi insan oldugunu kendinize hatırlatarak. Tabi unutmak istiyorsanız.
galiba içimdeki her şeyi çözen cümleler bınlar olabilirdi.. acaba o engeller girmeseydi bizim ilişkimiz nasıl olurdu. bu acabaları bir yerde noktalamam gerekirse kötü bir senaryo ile bitirmem gerekiyor

est. tabii ki köle gibi bir tabir yanlış olacaktır. 9 ay boyunca hiçbir şekilde iletişime geçmeyip ardından geldiğinde yeniden gitmesinden korktuğum ve zor günleri yeniden yaşamayı göze alamadığım için olumsuz cevaplamıştım.
Emin olun yine giderdi. Doğru yapmışsınız :)

galiba içimdeki her şeyi çözen cümleler bınlar olabilirdi.. acaba o engeller girmeseydi bizim ilişkimiz nasıl olurdu. bu acabaları bir yerde noktalamam gerekirse kötü bir senaryo ile bitirmem gerekiyor
Emin olun barışsanız bir süre sonra sizi ayrılığa sürükleyen durum tekrar eder. Uzak yakın olması önemli değil birlikte olsanız bu ayrılığa 2 sene sonra gözünüz açılır karar verirdiniz sadece tek fark bu

İlişkinizde sevgi, saygı, bakış açısı, kültürel denklik varmış.
Karşılıklı sabır ve anlayış göstermeliydiniz.
İkili ilişkiler her daim toz pembe sorunsuz yürümüyor.
Beraberliğinizde uyumu yakaladığınıza inanıyorsanız adımı atın.

Yeni tanıdığınız kişilerde “onu” aradığınız için tatmin olamıyorsunuz.

Ki zaten uyumu bulduğunuz, belirli bir ufka/bakış açısına/kültürel zenginliğe sahip bir insana rastlamak çok kolay değil.

Adam 9 ay sonra geri geldiginde reddeden sizdiniz, adam degildi. Ilk iliskiyi bitiren de sizdiniz. Adam nasil terketmis oluyor?

Kadinin bi yazdigi oburunu tutmuyor. Hicbirseyi okumadan bos bos konusuyorsunuz. Adam hicbir zaman gitmemis. Iki seferde de ayrilan, terkeden kadin olmus. Simdi de magduriyet edebiyati yapiyor piskin piskin.
Her zaman terk eden, terk eden olmuyor ablacığım. Bu kadar sığ olmayın. Aynı şeyi yaşamış biri olarak karşıdakinin pasif agresif tavırları,iletişimsizliği, ilgisizliği, umursamazlığı ile karşıdaki kişiyi terk etmeye zorluyor. İlk görünüşte kadın terk etmiş olsa da altında erkeğin buna sebep olduğu çok belli. Yani kadın terk etmeden evvel erkek çoktan ilişkiyi terk etmiş zaten. Boş boş yorum yapıyorsun diyeceğine siz okuduklarınızı anlamaya çalışın biraz.

Her zaman terk eden, terk eden olmuyor ablacığım. Bu kadar sığ olmayın. Aynı şeyi yaşamış biri olarak karşıdakinin pasif agresif tavırları,iletişimsizliği, ilgisizliği, umursamazlığı ile karşıdaki kişiyi terk etmeye zorluyor. İlk görünüşte kadın terk etmiş olsa da altında erkeğin buna sebep olduğu çok belli. Yani kadın terk etmeden evvel erkek çoktan ilişkiyi terk etmiş zaten. Boş boş yorum yapıyorsun diyeceğine siz okuduklarınızı anlamaya çalışın biraz.
Iyi de, ben buna birsey demedim ki. Yani, adam pekala kiza kotu davranmis olabilir. Kiz da terk etmesinde hakli olabilir. Ama bu terk edenin ve iliskiyi bitirenin kiz oldugu gercegini degistirmez. Ama kizimiz ne diyor? Adamin terk etmesinden korkuyorum diyor. Kotu davranmasindan demiyor. Ben de bunu dile getirdim.

Back