• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk acısı. unutamamak

3 ay oldu ama kopamıyorum arada yazıyorum ona :KK43:
5 yıllık ilişki 3 ay da geçmez.Kişiye nasıl bittiğine göre değişsede rahat 1 sene çekersin böyle adama yazarak.Yazmayın.Alın elinize bi defter ona ne söylemek istihorsanız deftere yazın.Barıssanız ne olacak?5 sene ayrıl barıs mutlu olamamıssınız şimdi mutlu mu olacaksınız? Bunu kendinize sorun.Kendinize odaklanın.Kadersel falan değil öyle mistik şeyler yüklemeye gerek yok.1 sene sonra yazdıklarınızı okuyunca ne salakmısım diyeceksınız.Adama yazıp g*tünü kaldırmayın kendinizide iyice saçma sapan bir duruma sokmayın.Yazdıkca cvp beklersiniz gelmeyince takıntı yaparsınız o takıntı size bunu unutturmaz.Salın

5 yıllık ilişki 3 ay da geçmez.Kişiye nasıl bittiğine göre değişsede rahat 1 sene çekersin böyle adama yazarak.Yazmayın.Alın elinize bi defter ona ne söylemek istihorsanız deftere yazın.Barıssanız ne olacak?5 sene ayrıl barıs mutlu olamamıssınız şimdi mutlu mu olacaksınız? Bunu kendinize sorun.Kendinize odaklanın.Kadersel falan değil öyle mistik şeyler yüklemeye gerek yok.1 sene sonra yazdıklarınızı okuyunca ne salakmısım diyeceksınız.Adama yazıp g*tünü kaldırmayın kendinizide iyice saçma sapan bir duruma sokmayın.Yazdıkca cvp beklersiniz gelmeyince takıntı yaparsınız o takıntı size bunu unutturmaz.Salın
haklısınız… deftere yazma olayınıda çok denedim çook yaptım. 6 ay konuşmadığımız zamanda oldu. ama nolursa olsun geçmiyor napıcam bilmiyorum her şeyi denedim

Yahu millet 30 senelik evliliğini bitiriyor acı çekmiyor yapmayın bunu kendinize. Biraz zamana bırakın terapilerinizi aksatmayın eğer varsa resimlerini silip atın. Elin oğlu için kendinizi üzmeye değer mi

Kız buldular evlenicem diyordu ne yaptı evlendi mi?
nasıl hatırlıyorsunuz? ben hiç hatırlayamıyorum burda kimsenin konusunu.. yok evlenmedi hep kavga edince öyle söylüyor oysa biz evlenme yolunda ilerliyoruz ilişkide ve ayrılıp kavga ettiğimizde bunu söylüyor evlenicem diyo

nasıl hatırlıyorsunuz? ben hiç hatırlayamıyorum burda kimsenin konusunu.. yok evlenmedi hep kavga edince öyle söylüyor oysa biz evlenme yolunda ilerliyoruz ilişkide ve ayrılıp kavga ettiğimizde bunu söylüyor evlenicem diyo
Hafızam güçlüdür çok iyi bir şey değil ama🙈Evlenicem diyip seni korkutuyor uyanığa bak sen.Blörfünü yemeyip arayıp arayıp sormasanız ne güzel olur.

3 ay oldu ama kopamıyorum arada yazıyorum ona :KK43:
İletişimde kalarak unutamazsınız ki hep bi beklenti içinde kalırsınız bu şekilde. Yazmayın lütfen gerekirse bunun için siz engelleyin her yerden. Diğer türlüsü zor

3 ay cok az bir sure daha yeni ayriligin sokunu atlatmissindir. Ask acisinin ilaci zaman.

Hafızam güçlüdür çok iyi bir şey değil ama🙈Evlenicem diyip seni korkutuyor uyanığa bak sen.Blörfünü yemeyip arayıp arayıp sormasanız ne güzel olur.
gerçek olabilir mi bu seferki? hep diyodu ama ilk defa annemlere söyledim kız bulun dedim dedi annesigille arasında benim konum geçtiği zaman demiş. benim hakkımda ne konuştunuz dediğimde hiçbişey dedi. o yüzden bu seferki önceki seferler evlenicem demesine benzemiyor :( acaba gerçekten birini buldular mı

Şuan benzer bir durumdayım...

gerçek olabilir mi bu seferki? hep diyodu ama ilk defa annemlere söyledim kız bulun dedim dedi annesigille arasında benim konum geçtiği zaman demiş. benim hakkımda ne konuştunuz dediğimde hiçbişey dedi. o yüzden bu seferki önceki seferler evlenicem demesine benzemiyor :KK43: acaba gerçekten birini buldular mı
Birini buldular ve eski sevgilinizde tamam dediyse zaten sizi sevmiyor demektir.Acı oldu belki bunu duymak ama böyle yani.Aradan 3 ay geçmiş ama sizin duygu durumunuz sanki ilk günkü gibi bir psikologla görüşüp terapi almayı düşündünüz mü?

Birini buldular ve eski sevgilinizde tamam dediyse zaten sizi sevmiyor demektir.Acı oldu belki bunu duymak ama böyle yani.Aradan 3 ay geçmiş ama sizin duygu durumunuz sanki ilk günkü gibi bir psikologla görüşüp terapi almayı düşündünüz mü?
6 ay ayrı kaldığımız zamanda oldu ve o zamanda ilk günkü gibiydim tekrardan başlamıştık. terapi aldım üstteki yorumlarda yazmıştım ama etki etmiyor. bende artık onun sevmediğini düşünüyorum

İletişimde kalarak unutamazsınız ki hep bi beklenti içinde kalırsınız bu şekilde. Yazmayın lütfen gerekirse bunun için siz engelleyin her yerden. Diğer türlüsü zor
engellesemde engelleri açmıştım şimdi yine engelledim bu sefer bitirmek istiyorum artık onun sevmediğini düşünmeye başladım çok acılar çektirdi bana başkasıyla mutlu olamaz umarım

3 ay cok az bir sure daha yeni ayriligin sokunu atlatmissindir. Ask acisinin ilaci zaman.
6 ay ayrı kaldığımızda oldu ama o zamanda hiç zaman geçmemiş gibiydi alışamamıştım hatta daha çok özlemiştim ve tekrar başlamıştık. başkasıyla mutlu olamaz umarım bana yaptıklarından sonra.

6 ay ayrı kaldığımızda oldu ama o zamanda hiç zaman geçmemiş gibiydi alışamamıştım hatta daha çok özlemiştim ve tekrar başlamıştık. başkasıyla mutlu olamaz umarım bana yaptıklarından sonra.
6 ayda cok az. Daha cok zaman lazim. Önune bak, arkana bakarsan unutamazsin

beni çok üzmüş olan onun yüzünden çok acılar çektiğim sevgilimi unutamıyorum böyle bir şey yaşayan var mı? psikiyatriste bile gittim çözüm olmuyor. başkalarıyla denesem bile ona bağlandığım gibi sevdiğim gibi olmuyor yani hep onu özlüyorum bitmiyor ne yapsam neyle meşgul olsam kimle olsam geçmiyor hobi edindim işe başladım yok ne kadar oyalasamda kendimi içimde bir boşluk onun yokluğu bir parçam sanki yokmuş ve o eksiklik canımı yakıyor gibi bir his. dualar ettim ne yol varya denedim bir çok şey yaptım geçmiyor yaşayan var mı? psikolojik ya da kadersel bişey olduğunu düşünüyorum artık ne yapsam kurtulamadığım için :KK43: bu yaşıma kadar konuştuğum insanlar olmuştu ama bu derece olmadım kimseye bir noktada soğur uzaklaşırdım bundan asla soğuyamadım beş sene ayrıl barış geçti çok şeyler yaşandı çok canım yandı ne yapsam geçmiyor ne yapacağım ben
5 senelik ilişkide 3 aylık ayrılık uzun değil tabiki.
Zamana bırakın bakalım.

Back
X