unutamıyorumki ama işte rüyamda görüyorum hepZor olacak ama unuttuğunda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak merak etme. Aydınlanma çağı yaşayacaksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unutamıyorumki ama işte rüyamda görüyorum hepZor olacak ama unuttuğunda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak merak etme. Aydınlanma çağı yaşayacaksın
Çok düşündüğün için görürsünunutamıyorumki ama işte rüyamda görüyorum hep
keşke bir çözümü olsa böyle yaşamak çok yorucu ölsem kurtulsam diyorum o da olmuyor sürekli ruhum acı çekiyor o yokkenÇok düşündüğün için görürsün
5 yıllık ilişki 3 ay da geçmez.Kişiye nasıl bittiğine göre değişsede rahat 1 sene çekersin böyle adama yazarak.Yazmayın.Alın elinize bi defter ona ne söylemek istihorsanız deftere yazın.Barıssanız ne olacak?5 sene ayrıl barıs mutlu olamamıssınız şimdi mutlu mu olacaksınız? Bunu kendinize sorun.Kendinize odaklanın.Kadersel falan değil öyle mistik şeyler yüklemeye gerek yok.1 sene sonra yazdıklarınızı okuyunca ne salakmısım diyeceksınız.Adama yazıp g*tünü kaldırmayın kendinizide iyice saçma sapan bir duruma sokmayın.Yazdıkca cvp beklersiniz gelmeyince takıntı yaparsınız o takıntı size bunu unutturmaz.Salın3 ay oldu ama kopamıyorum arada yazıyorum ona![]()
haklısınız… deftere yazma olayınıda çok denedim çook yaptım. 6 ay konuşmadığımız zamanda oldu. ama nolursa olsun geçmiyor napıcam bilmiyorum her şeyi denedim5 yıllık ilişki 3 ay da geçmez.Kişiye nasıl bittiğine göre değişsede rahat 1 sene çekersin böyle adama yazarak.Yazmayın.Alın elinize bi defter ona ne söylemek istihorsanız deftere yazın.Barıssanız ne olacak?5 sene ayrıl barıs mutlu olamamıssınız şimdi mutlu mu olacaksınız? Bunu kendinize sorun.Kendinize odaklanın.Kadersel falan değil öyle mistik şeyler yüklemeye gerek yok.1 sene sonra yazdıklarınızı okuyunca ne salakmısım diyeceksınız.Adama yazıp g*tünü kaldırmayın kendinizide iyice saçma sapan bir duruma sokmayın.Yazdıkca cvp beklersiniz gelmeyince takıntı yaparsınız o takıntı size bunu unutturmaz.Salın
nasıl hatırlıyorsunuz? ben hiç hatırlayamıyorum burda kimsenin konusunu.. yok evlenmedi hep kavga edince öyle söylüyor oysa biz evlenme yolunda ilerliyoruz ilişkide ve ayrılıp kavga ettiğimizde bunu söylüyor evlenicem diyoKız buldular evlenicem diyordu ne yaptı evlendi mi?
Hafızam güçlüdür çok iyi bir şey değil amanasıl hatırlıyorsunuz? ben hiç hatırlayamıyorum burda kimsenin konusunu.. yok evlenmedi hep kavga edince öyle söylüyor oysa biz evlenme yolunda ilerliyoruz ilişkide ve ayrılıp kavga ettiğimizde bunu söylüyor evlenicem diyo
İletişimde kalarak unutamazsınız ki hep bi beklenti içinde kalırsınız bu şekilde. Yazmayın lütfen gerekirse bunun için siz engelleyin her yerden. Diğer türlüsü zor3 ay oldu ama kopamıyorum arada yazıyorum ona![]()
gerçek olabilir mi bu seferki? hep diyodu ama ilk defa annemlere söyledim kız bulun dedim dedi annesigille arasında benim konum geçtiği zaman demiş. benim hakkımda ne konuştunuz dediğimde hiçbişey dedi. o yüzden bu seferki önceki seferler evlenicem demesine benzemiyorHafızam güçlüdür çok iyi bir şey değil amaEvlenicem diyip seni korkutuyor uyanığa bak sen.Blörfünü yemeyip arayıp arayıp sormasanız ne güzel olur.
Birini buldular ve eski sevgilinizde tamam dediyse zaten sizi sevmiyor demektir.Acı oldu belki bunu duymak ama böyle yani.Aradan 3 ay geçmiş ama sizin duygu durumunuz sanki ilk günkü gibi bir psikologla görüşüp terapi almayı düşündünüz mü?gerçek olabilir mi bu seferki? hep diyodu ama ilk defa annemlere söyledim kız bulun dedim dedi annesigille arasında benim konum geçtiği zaman demiş. benim hakkımda ne konuştunuz dediğimde hiçbişey dedi. o yüzden bu seferki önceki seferler evlenicem demesine benzemiyoracaba gerçekten birini buldular mı
6 ay ayrı kaldığımız zamanda oldu ve o zamanda ilk günkü gibiydim tekrardan başlamıştık. terapi aldım üstteki yorumlarda yazmıştım ama etki etmiyor. bende artık onun sevmediğini düşünüyorumBirini buldular ve eski sevgilinizde tamam dediyse zaten sizi sevmiyor demektir.Acı oldu belki bunu duymak ama böyle yani.Aradan 3 ay geçmiş ama sizin duygu durumunuz sanki ilk günkü gibi bir psikologla görüşüp terapi almayı düşündünüz mü?
sizin ne kadar sürmüştü?Şuan benzer bir durumdayım...
engellesemde engelleri açmıştım şimdi yine engelledim bu sefer bitirmek istiyorum artık onun sevmediğini düşünmeye başladım çok acılar çektirdi bana başkasıyla mutlu olamaz umarımİletişimde kalarak unutamazsınız ki hep bi beklenti içinde kalırsınız bu şekilde. Yazmayın lütfen gerekirse bunun için siz engelleyin her yerden. Diğer türlüsü zor
6 ay ayrı kaldığımızda oldu ama o zamanda hiç zaman geçmemiş gibiydi alışamamıştım hatta daha çok özlemiştim ve tekrar başlamıştık. başkasıyla mutlu olamaz umarım bana yaptıklarından sonra.3 ay cok az bir sure daha yeni ayriligin sokunu atlatmissindir. Ask acisinin ilaci zaman.
6 ayda cok az. Daha cok zaman lazim. Önune bak, arkana bakarsan unutamazsin6 ay ayrı kaldığımızda oldu ama o zamanda hiç zaman geçmemiş gibiydi alışamamıştım hatta daha çok özlemiştim ve tekrar başlamıştık. başkasıyla mutlu olamaz umarım bana yaptıklarından sonra.
5 senelik ilişkide 3 aylık ayrılık uzun değil tabiki.beni çok üzmüş olan onun yüzünden çok acılar çektiğim sevgilimi unutamıyorum böyle bir şey yaşayan var mı? psikiyatriste bile gittim çözüm olmuyor. başkalarıyla denesem bile ona bağlandığım gibi sevdiğim gibi olmuyor yani hep onu özlüyorum bitmiyor ne yapsam neyle meşgul olsam kimle olsam geçmiyor hobi edindim işe başladım yok ne kadar oyalasamda kendimi içimde bir boşluk onun yokluğu bir parçam sanki yokmuş ve o eksiklik canımı yakıyor gibi bir his. dualar ettim ne yol varya denedim bir çok şey yaptım geçmiyor yaşayan var mı? psikolojik ya da kadersel bişey olduğunu düşünüyorum artık ne yapsam kurtulamadığım içinbu yaşıma kadar konuştuğum insanlar olmuştu ama bu derece olmadım kimseye bir noktada soğur uzaklaşırdım bundan asla soğuyamadım beş sene ayrıl barış geçti çok şeyler yaşandı çok canım yandı ne yapsam geçmiyor ne yapacağım ben