- 1 Şubat 2020
- 13
- 10
-
- Konu Sahibi sweetflower798520
Bu ve benzeri bahaneleri içinde barındıran, kadınlara zinhar satılmayan “erkeklerin el kitabı” olabilir mi acababunları halletmeden senle olamam olursam yıpranırsın
ben ona tanıştığımız ilk gün demiştim yalan kırmızı çizgimdir diye. bana aylar önce dediği yalanı daha yeni öğrendim heralde Allah ne kadar üzüldüğüme şahit ki daha üzülmeyeyim diye bana hiç beklemediğim yerden gösterdi yalanını. inşallah unuturum..İşin içine yalan girdiyse uzaktan malak gibi bakmaya devam etsin uzakta oynasın. Ayrıca cok cabuk unutulur.
canım aslında dedikleri bahane midir bilmiyorum ama bana daha tanıştığımız dk söylemişti o sorunları olduğunu ben ilk günden beri biliyordum.. neyse artık inş unuturumBu ve benzeri bahaneleri içinde barındıran, kadınlara zinhar satılmayan “erkeklerin el kitabı” olabilir mi acaba
inşallah..Bu da benden. Ben bol bol iliskiler uzerine video izliyorum 2 gundur. Bir de buradakileri takip ediyorum. Onun disinda gunluk hayatima bakiyorum. Unutacagiz insallah
ben ona tanıştığımız ilk gün demiştim yalan kırmızı çizgimdir diye. bana aylar önce dediği yalanı daha yeni öğrendim heralde Allah ne kadar üzüldüğüme şahit ki daha üzülmeyeyim diye bana hiç beklemediğim yerden gösterdi yalanını. inşallah unuturum..
haklısın ben ilk oldugu için biraz etkilendim sanırımNeticede devam etse daha cok acı cekersin mevcut durumundan. Kimse vazgecılmez değil.
inşallah temennim bu yöndeGeçer hatta daha çok seveceğiniz biri de çıkar. Kalbin gerçekten yandığını hissedersiniz ama görmeye duymaya zamanla unutursunuz.
haklısın ben ilk oldugu için biraz etkilendim sanırım
canım o konuda ben bahane uydurduğuna ihtimal vermedim açıkçası çunku daha tanıştığımız ilk gün bana bu sorunlarından bahsetmişti. bak ben buyum bunlarla mücadele ediyorum, sonradan duyma şimdiden duy bil ona göre kabul et veya etme niyetinde ilk konuşmamızda söylemişti. eğer ortada sorunları olmasaydı da aylar sonra şimdi deseydi o zaman derdim uyduruyor diye..Sanırım aska kendımızden cok deger veriyoruz surec olarak bıraz yıpratır guvenını de baltalar ama ben hıcbısey hıssetmıyorum suan mesela..
Birde asla sorunlarım varla baslayan mesajlara itibar etme baska bir sevgilisi ile sorunsuz hayatı vardır aslında çunku☺
acıyı yaşayıp atlatanlar bunu diyor sanırım, inşallah bende de öyle olur :)Hiç geçmeyecekmiş onsuz yaşayamayacakmışsın gibi gelir ama farketmeden bi gün bi bakmışsın hiç düşünmemişsin bile ☺
Şuanda evliyim ama bekarken toy olduğum birkaç ilişkimde böyle olmuştu benim açımdanacıyı yaşayıp atlatanlar bunu diyor sanırım, inşallah bende de öyle olur :)
ay maşallah senin için çokk sevindim, inşallah kocanla ömür boyu mutlu yaşamak nasip olur.. biz toylar da atlatırız inşallah bakalım şu an sanki onunla evlenebilirmişim gibi geliyordu banaŞuanda evliyim ama bekarken toy olduğum birkaç ilişkimde böyle olmuştu benim açımdan☺ Hatta şmdi hatırladıkça gülüyorum; aşk sanmışım diyorum...
Öyle gelir, ama inşallah kaderinde daha mutlu olacağın biri vardır, umarım ilerde birini çok daha sever evlenirsin ☺ay maşallah senin için çokk sevindim, inşallah kocanla ömür boyu mutlu yaşamak nasip olur.. biz toylar da atlatırız inşallah bakalım şu an sanki onunla evlenebilirmişim gibi geliyordu bana
inşallah güzel temennilerin için çokk teşekkür ederim Allah sana daha çok mutluluk nasip etsin ve isteyen herkese aminnnÖyle gelir, ama inşallah kaderinde daha mutlu olacağın biri vardır, umarım ilerde birini çok daha sever evlenirsin ☺
çok teşekkürler