Aşıyla ilgili ?

Evet tabi ki, onayını veriyor aşı olan kişi. Online portaldan smsle bir kod geldi, onu hemşireye verdim.
Bizde öyle birşey de olmadı MHRS den randevu aldık saatinde gittik asimizi olduk eve döndük kimlik bile sormadılar acaba bize yanlış aşımı yaptılar

Aşınızı olduysanız neden korkuyosunuz peki. Aşı olmayan korksun madem.

Aşıya güvenmiyorsunuz peki de korona çok mu güvenli? Hangisi daha zararlı sizce? Bir kar zarar hesabı yapın bakalım

Yaklasik 20 25 gun once bir arkadasim 2.doz aşısini olup bir kac gun sonrada tup bebek icin yumurta toplama ( tibbi terimini bilmiyorum) islemine girdi, o arada ilaclari igneleri vs vurundu.
Bir sorun yasamadi bu surecte islemide pozitif ile sonuclandi.
Banada asiya giderken kagit imzalatildi her ikisinde de.
Sizin surecinizi en iyi dr unuz degerlendirir, sorun yaptirabilirsin asini bu surecte derse yaptirin.

Aşı olmayanlar aşıdan korktuğunuz kadar keşke hastalıktan korksanız. Bir tanıdığım karaciğer nakilli korona oldu ve aşı sayesinde atlattı. Aşı olmasa yaşamazdı. Benim penisilin ve bir çok şeye alerjim olduğu için form doldururken onları da yazdım. O yüzden benim aşım devlet hastanesinin acil servisinde oldu. Yarım saat de orda bekledim.
Ayrıca bebek tedavisinden ben de gectim çok zor bir süreç anlıyorum. Ama güvendiğin bir dokrordan bilgi edin, gerekirse tedavini aşı için ertele. Açıkça yazıyorum ama Allah korusun bebek sahibi olcam derken, canından olmak gibi bir ihtimal de var. Aşı ol ki sağlıkla bebek sahibi olabilsin. Allah'ım sana ve isteyen herkese sağlıkla bebek versin

Benim şu an hamilelik gibi bir durumum yok yada çocuk düşünmüyorum buna rağmen aşı olmayı da düşünmüyorum güven vermiyor kesinlikle..3.4.5 diye sürekli doz artırıyorlar ve cevremde aşı sonrası kalp krizi geçirip ölenler ve 3 doz aşı olup ölenler oldu hani diyolar ya biz yaptırıyoruz siz de yaptırın senin canın benden kıymetli mi evet kıymetli (korona oldum ve ilaçsız atlattım bitkisel destekler ile )

Bağışıklık sistemi hastalığım var. 2 doz asi oldum. corona oldum ama hafif atlatiyorum. Asi olmayıp sonra keske olsaydım dememelerini dilerim insanların. Bu meretten aşiyla kurtulanacagina inanıyorum ve asi karşıtlarının belirli yerlere alınmamasını kesinlikle destekliyorum. Tabi sizin durum gibi durumlar istisna mutlaka hekiminize sorun. Bende endiseliydim, gittigim prof. aşıyla ilgili tek fikrimiz var. Hangisini bulduysan en acil hemen ol dedi.

Böyle bisey imkansız.Diger herşeyi geçtim tl kod gelmeden sistem zaten izin vermiyor asiya.

Aşınızı olduysanız neden korkuyosunuz peki. Aşı olmayan korksun madem.
Ha ha bu da klişe bir cevap. Aşı korona olmaya engel değil, ağır geçirmeyi önlüyor. Korkuyla da alakası yok aslında dediğim şeyin. Keşke biraz okusanız da öyle yazsanız. Komik oluyor çünkü. Hemen açıklıyayım siz ve sizin gibi aşı olmayanlar bunu varyasyonlu olarak devam ettirecekler ve hiç bitmeyecek. Ölümler sürekli artacak ve bu da kısıtlamaları beraberinde getircek. Şeyi merak ediyorum yakında hiç bir yere pcr tesi olmadan girilmeyecek , ülkeler aşı kartı olmadan almayacak. O zaman da böyle davranacak mısınız? Bir sizin aklınıza geliyor değil mi, aşı olanların endişelenmesinin saçma olması. Her konuda avrupa dersiniz ama bua gelince acaba içine ne konduuu dersiniz.

Olmayanlara ben devlet olsam asla sevlet hastanesinde bakım yapmam. Doktorlarımız eşek başı mı ya ? Neden kendine düşeni yapmayana devlet baksın ki ? Yazık değil mi doktorlarımıza. Aşısızlar hastalanınca ceplerinden çıksın para.

Başınıza birşey gelirse sorumluluk kabul eden kimse yok. Twittera girin bir bakın insanlar aşıdan sonra neler yaşamış..şu an ne yazık ki biz kobayız deneme aşısı bize yapılıyor.Elbette etkilenmeyenler de var..ben aşı karşıtı değilim ama mRna aşısını ailecek yaptırmayacağız. Çok okudum ve şunu gördüm aşı olan da ölüyor olmayan da.. aşı olanda hafif ya da ağır geçirebiliyor olmayan da.. ve o kadar saçma ki insanlara önce sinovac dediler sonra geçersiz biontech dediler üç yetmez beş dediler. Şu ülke sadece şu aşıyı kabul ediyor dediler..iki aşı oldu üçüncüyü olmadığı için öldü dediler.. haberlerde sürekli korku politikası..bir sürü gariplik..eminim yazımı beğenmeyenler olacaktır..olsun bu benim bedenim benim ailem..ve benim iznim olmadan kimse dokunamaz.. inşallah sağlıklı günler görürüz ülkece.

Ne kadar çirkin ve ayrıştırıcı bir üslup..senin aşının parası da benim cebimden çıktı.. insanların vücudu kutsaldır sen oldun diye herkes olmak zorunda değil..haber izleyerek değil araştırarak yerli yabancı makaleler videolar izleyerek karar verin

Asıl klişe sizin cevabınız. Sorgulayın biraz herşeyi tanımadığınız insanların hakkında da bilginiz yoksa fikir beyan etmeyin lütfen. İsteyen istediğini olsun beni zerre ilgilendirmez herkesin kendi tercihi.

Anladım kadarıyla çocuk düşünüyorsunuz bu doktora göre değişiyor kimi 3 ay korun diyor kimi 1 ay kimi de koruma önermiyor bende çocuk düşünüyorum ve aşımı oldum koruma önermedi ama ben 2 hafta korundum ama korunmasam sa bi şey fark etmezmiş rahim duvarım ince olduğundan çocuk tutmuyormuş çatlamıyormuş kalınlaşması için ilaç kullanıyorum tutunabilecek kalınlığa geldi hala kullanıyorum çatlatma iğnesi de vurundum inşallah bu sefer tutar ayın 9 da gebelik testi yapcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…